Yalnız olmak

Pinkpotter

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
812
1.107
658
Çanakkale
Kızlar merhaba...Yaklaşık iki seneden beri hayatıma hiç kimse girmedi..Çok yalnız hissediyorum kendimi.Birinden çok hoşlanıyorum ama.Onunla benim olmam dünyadaki imkansız olaylardan biri....Çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum ama hayatımda biri olmayınca kendimi eksik hissediyorum...Bana önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir??Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum..Herkese hayırlı akşamlar.....

Bana önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir??
Kalkıp izdivaç programlarına katıl mı diyelim yahu
Neden hoşlandığın kişiyle birlikte olamazsın neden imkansız bunu merak ettim. Gerçekten çok imkansızsa onu unutursun sonra da çok yalnızım diye bu konu hakkında çok düşünmezsin sonra da biri girer hayatına boşveeeer

Kendi başıma mutlu olmayı beceremiyorum mesela siz kendi başınıza ne yapıp da mutlu oluyorsunuz? Arkadaşlar evlenmeyi düşünmeyen bir insan kıZlarla muhattap dahi olmayan biri o yüzden imkansız dedim

Niye evli mi?Ayrıyeten yaşınız kaç?
Hayat dolu musunuz, yoksa hanım hanımcık sessiz-sakin misiniz?

Benim hiç sevgilim olmadı.Bazen, olsaydı nasıl olurdu acaba diye düşünürüm,sonra işime gücüme bakarım.Bazı şeyler bizim elimizde değildir ve bu yüzden bunların üzerinde çok durmamalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…