- Konu Sahibi Pinkpotter
-
27 yaşındayımYas kaç ?
Yakındır hissediyorum27 yaşındayım
Boyle konulara kati olup olmadiginizi ogrenmek icin sormustum. Cevrenizde flort edebileceginiz, ilgi duyabileceginiz baska birileri yok mu? Belki biraz etrafiniza bakarsaniz sizi cok mutlu edebilecek biriyle karsilasabilirsiniz. Yani eglencesine, amacsizca flort diyorum.Allah a inancım sonsuz ama dindar değilim
amin cümlemizin inşallahEger inanciniz varsa bence rituel şeklinde değil içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz...hem güzel bir enerji olur hem de hayatınızda bu konunun düzeleceğine dair umudunuz artar...Allah karşınıza hayırlısinı çıkarsın inşallah
Boyle konulara kati olup olmadiginizi ogrenmek icin sormustum. Cevrenizde flort edebileceginiz, ilgi duyabileceginiz baska birileri yok mu? Belki biraz etrafiniza bakarsaniz sizi cok mutlu edebilecek biriyle karsilasabilirsiniz. Yani eglencesine,
. Malesev yokBoyle konulara kati olup olmadiginizi ogrenmek icin sormustum. Cevrenizde flort edebileceginiz, ilgi duyabileceginiz baska birileri yok mu? Belki biraz etrafiniza bakarsaniz sizi cok mutlu edebilecek biriyle karsilasabilirsiniz. Yani eglencesine, amacsizca flort diyorum.
7 yıldır yalnızım haline şükret :))Kızlar merhaba...Yaklaşık iki seneden beri hayatıma hiç kimse girmedi..Çok yalnız hissediyorum kendimi.Birinden çok hoşlanıyorum ama.Onunla benim olmam dünyadaki imkansız olaylardan biri....Çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum ama hayatımda biri olmayınca kendimi eksik hissediyorum...Bana önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir??Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum..Herkese hayırlı akşamlar.....
Sosyal bir insanım çevremde oldukça geniş ama olmuyor maalesefAcaba biraz asosyal misiniz? Yanlis anlamayin, cevreniz genis olursa secenekleriniz cogalir diye soyluyorum.
Canım inşaallah hayırlı insanlarla karşılaşırızz7 yıldır yalnızım haline şükret :))
Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için...Oncelikle ise kendinizi eksik hissetmemekle baslayabilirsiniz. Tam olmak icin kimseye ihtiyaciniz yok, zaten bu dusunce yapisindaysaniz uzulen hep siz olursunuz. Verebileceğim tek tavsiye kendinize yetmeyi öğrenin, yalniz da mutlu olabilin, size iyi gelen seyleri kesfedin ve onlari yapmaya gayret edin, bos kalmamaya calisin.. Ancak bu sekilde kimseye bagli olmaksizin mutlu olabilirsiniz..
Çevrem çok geniş iş çevremde çok geniş ....:)sosyal bir insanımdır ama gönlüme göre biri çıkmıyor karşımaİş hayatın , sosyal çevren nasıl?
İnşallah öyle biri çıksın evleneceğimKarsiniza cikacak hayirli kisiyle derhal evlenin.
Bilemedim o zaman. O kadar kisiden bir kisi cikar diye dusunmustum. O zaman bir sure bu konuyu hic acmayin, dusunmeyin de. Biraz kendinize yatirim yapin. Hayatta bazi seyler hic dusunmedigimiz, umursamadigimiz anlarda karsimiza cikabiliyor.Ç
Sosyal bir insanım çevremde oldukça geniş ama olmuyor maalesef
Bu kadar Geniş çevrenize rağmen olmuyorsa o zaman çok mu seçici birisiniz..Ç
Sosyal bir insanım çevremde oldukça geniş ama olmuyor maalesef
Amiinn inşallahCanım inşaallah hayırlı insanlarla karşılaşırızz
Dediğin gibi canım en iyisi hiç düşünmemek herhalde....Peki ne yapabilirim mesela kafamı neyle meşgale edeyim önerilerin var mı??Bilemedim o zaman. O kadar kisiden bir kisi cikar diye dusunmustum. O zaman bir sure bu konuyu hic acmayin, dusunmeyin de. Biraz kendinize yatirim yapin. Hayatta bazi seyler hic dusunmedigimiz, umursamadigimiz anlarda karsimiza cikabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?