Yalnız olmak

Eger inanciniz varsa bence rituel şeklinde değil içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz...hem güzel bir enerji olur hem de hayatınızda bu konunun düzeleceğine dair umudunuz artar...Allah karşınıza hayırlısinı çıkarsın inşallah
 
Allah a inancım sonsuz ama dindar değilim
Boyle konulara kati olup olmadiginizi ogrenmek icin sormustum. Cevrenizde flort edebileceginiz, ilgi duyabileceginiz baska birileri yok mu? Belki biraz etrafiniza bakarsaniz sizi cok mutlu edebilecek biriyle karsilasabilirsiniz. Yani eglencesine, amacsizca flort diyorum.
 
 
Acaba biraz asosyal misiniz? Yanlis anlamayin, cevreniz genis olursa secenekleriniz cogalir diye soyluyorum.
 
Oncelikle ise kendinizi eksik hissetmemekle baslayabilirsiniz. Tam olmak icin kimseye ihtiyaciniz yok, zaten bu dusunce yapisindaysaniz uzulen hep siz olursunuz. Verebileceğim tek tavsiye kendinize yetmeyi öğrenin, yalniz da mutlu olabilin, size iyi gelen seyleri kesfedin ve onlari yapmaya gayret edin, bos kalmamaya calisin.. Ancak bu sekilde kimseye bagli olmaksizin mutlu olabilirsiniz..
 
7 yıldır yalnızım haline şükret :))
 
Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için...
 
Ç

Sosyal bir insanım çevremde oldukça geniş ama olmuyor maalesef
Bilemedim o zaman. O kadar kisiden bir kisi cikar diye dusunmustum. O zaman bir sure bu konuyu hic acmayin, dusunmeyin de. Biraz kendinize yatirim yapin. Hayatta bazi seyler hic dusunmedigimiz, umursamadigimiz anlarda karsimiza cikabiliyor.
 
Bilemedim o zaman. O kadar kisiden bir kisi cikar diye dusunmustum. O zaman bir sure bu konuyu hic acmayin, dusunmeyin de. Biraz kendinize yatirim yapin. Hayatta bazi seyler hic dusunmedigimiz, umursamadigimiz anlarda karsimiza cikabiliyor.
Dediğin gibi canım en iyisi hiç düşünmemek herhalde....Peki ne yapabilirim mesela kafamı neyle meşgale edeyim önerilerin var mı??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…