- Konu Sahibi Pinkpotter
-
Ne kadarda güven sağlansa böyle hassas bir konuda güvenemezdim ben bu benim fikrim. Şimdiki ilişkiler hep böyle sanırım ne kadar güvenin olsada ilişkinin başı da olsa ortasıda olsa nikahsız olmaz bence. Evet günümüz ilişkileri böyle maalesef arkadaşlarımdan biliyorum..O yüzden bana da ters canım bu durum..
Kızlar merhaba...Yaklaşık iki seneden beri hayatıma hiç kimse girmedi..Çok yalnız hissediyorum kendimi.Birinden çok hoşlanıyorum ama.Onunla benim olmam dünyadaki imkansız olaylardan biri....Çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum ama hayatımda biri olmayınca kendimi eksik hissediyorum...Bana önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir??Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum..Herkese hayırlı akşamlar.....
İmşallah canım ben de senin gibi bulurum kısa bir sürede hayatımın diğer yarısını...Böyle tanışma hikayeleri duymak insanı mutlu ediyor..Sizinde düğününüz,evliliğiniz en güzel şekilde olsun...Rabbim gönlünüzdekileri en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin...Seni cok iyi anlıyorum. Bende 5 6 ay öncesine kadar yalnız hissediyordum kendimi. Arkadaşlarım hepsi evlendi yada baska sehire yerlestiler yapayalniz kaldım. Evli olanlarla bekar hir yere kadar takilabiliyorsun. Birde uzerine biri yok yapayalniz sıkıcı gecen monoton zamanlar. O illa birisimi olmali diyenler hayatinda biri olanlar tuzu kuru diyorlar tabi kusura bakmasın. En son bir yere uye olmuştum birini bulmak gibi derdim yoktu. Simdiki nisanlim mesaj atti cevap vermeyen ben konusmak istedim onunla sonra saatlerce aylarca konuştuk iyiki cevap vermisim diyorum eylulde düğünüm var. Sana tavsiyem baska ortamlara girmeye calis. Kurslara git yada baska arkadaşlar edin onun ortamlarina gir. Zamani geldiğinde karsina ummadigin anda çıkacaktır. Ins en kisa zamanda sende diger yarini bulursun
Uzun sureli yalnizlik insani yorar ama olmayinca olmuyor istediğin kadar istedigin sekilde, sosyallesmek daha fazla aday demek ama etrafta sevgiye layik biri kaldi mi ki ?Kızlar merhaba...Yaklaşık iki seneden beri hayatıma hiç kimse girmedi..Çok yalnız hissediyorum kendimi.Birinden çok hoşlanıyorum ama.Onunla benim olmam dünyadaki imkansız olaylardan biri....Çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum ama hayatımda biri olmayınca kendimi eksik hissediyorum...Bana önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir??Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum..Herkese hayırlı akşamlar.....
Canım ahir zamanda yaşıyoruz dediğin gibi ama inanıyorum ki Rabbim herkesin gönlüne göre birisini yazmıştır...Ya da bu yazdıklarım bir züürt tesellesi..Uzun sureli yalnizlik insani yorar ama olmayinca olmuyor istediğin kadar istedigin sekilde, sosyallesmek daha fazla aday demek ama etrafta sevgiye layik biri kaldi mi ki ?
Sanki erkek kardeşimi tarif ettin. Nere ora kız?..Kendi başıma mutlu olmayı beceremiyorum mesela siz kendi başınıza ne yapıp da mutlu oluyorsunuz? Arkadaşlar evlenmeyi düşünmeyen bir insan kıZlarla muhattap dahi olmayan biri o yüzden imkansız dedim
Canım burası Çanakkale...:)keşke senin erkek kardeşin olsaydı bahsettiğim kişiSanki erkek kardeşimi tarif ettin. Nere ora kız?..
Hayirlisi, bazen ben belki de hic olmayacak diyorumCanım ahir zamanda yaşıyoruz dediğin gibi ama inanıyorum ki Rabbim herkesin gönlüne göre birisini yazmıştır...Ya da bu yazdıklarım bir züürt tesellesi..
Kalkıp izdivaç programlarına katıl mı diyelim yahu
Neden hoşlandığın kişiyle birlikte olamazsın neden imkansız bunu merak ettim. Gerçekten çok imkansızsa onu unutursun sonra da çok yalnızım diye bu konu hakkında çok düşünmezsin sonra da biri girer hayatına boşveeeer
Gay degil. Aseksuel degil. Eee bir arkadasin dedigi gibi dindar olsa evlenmek ister cunku dinen evlilik sunnet ve tavsiye edilen bir sey. Ben de bir tahminde bulunmak istiyorum. Hoslandigin kisi erkek degil!Kendi başıma mutlu olmayı beceremiyorum mesela siz kendi başınıza ne yapıp da mutlu oluyorsunuz? Arkadaşlar evlenmeyi düşünmeyen bir insan kıZlarla muhattap dahi olmayan biri o yüzden imkansız dedim
Canım inşallah ikimiz de dürüst,işine evine sahip çıkan,yakışıklı, azıcık da zengin birilerini buluruz tez zamanda...Hayirlisi, bazen ben belki de hic olmayacak diyorum
Ben su en sondaki zengini alayım, diğerlerinden ümidim kalmadiCanım inşallah ikimiz de dürüst,işine evine sahip çıkan,yakışıklı, azıcık da zengin birilerini buluruz tez zamanda...
Canım akşam akşam çok güldürdün beni hoşlandığım kişi erkek..meslektaşım aynı zamanda..Çok vicdanlı güleryüzlü sevecen biri..evinde kedi ve köpek besliyor..Gay degil. Aseksuel degil. Eee bir arkadasin dedigi gibi dindar olsa evlenmek ister cunku dinen evlilik sunnet ve tavsiye edilen bir sey. Ben de bir tahminde bulunmak istiyorum. Hoslandigin kisi erkek degil!
En azından maddi yönden derdiniz olmaz MoliaBen su en sondaki zengini alayım, diğerlerinden ümidim kalmadiattim sütyeni çoktan
En iyisi flort, dost hayati...En azından maddi yönden derdiniz olmaz Moliazaten evlendikten sonra kaynana,görümce,elti vs.. bir sürü dert çıkacak başımızaa
O zaman derdi ne bu cocugun :)Canım akşam akşam çok güldürdün beni hoşlandığım kişi erkek..meslektaşım aynı zamanda..Çok vicdanlı güleryüzlü sevecen biri..evinde kedi ve köpek besliyor..
Canım benim derdini bir anlasam...içimdekileri bir konuşsam çok rahatlayacağım .. malesef aynı meslekten olduğumuz için ve bizim meslekte bayan sayısı az olduğu için konuşamıyorum içimde yaşıyorum resmen onu..Tam hayellerimdeki insan..O zaman derdi ne bu cocugun :)
En iyisi flört bence de...En iyisi flort, dost hayati...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?