Canım bu duyguyu biliyorum eşim yiyip yatiyo bn sahursuz tutamıyorum bazen bnde dramatik bakıyorum bu konuya ama senin durumu çok çok ayrı Allah yardımcın olsun hayırlı sahurlarSlm kızlar... Kalktım, tek başıma sahur yapıyorum... Ramazanın en güzel yanı değil midir kalabalık aile sofraları.. Ben hep bunu hayal ettim, bunu istedim,bunun için evlendim.. Ama ne oldu daha da yalnız kaldım hatta tek kaldım... Boşanma aşamasındayım, belki bu yüzden drama bağladım.. Aileme yakın oturuyorum, iftarı onlarla yapıyorum.. Ama sahur, yalnızlığımı, tek kalışımı, yalnız bir aile olduğumu yüzüme çarpıyor..Bir oğlum var şimdilik bana eşlik edemiyor, henüz 2.5 yaşında... Aslında ben bu süreci turlara katılıp, gezmekten düşünmeye fırsat bulmadan atlatmak isterdim ama oğlum yollarda perişan olmasın diye oturup yalnızlığımla yüzleştim...siz nasıl atlatttınız bu süreci... Kitap okuyorum, çalışıyorum
Not:konunun ortasında yazı rengim ne oldu anlamadım...
Bence de bazen iyi oluyor. Allah kabul etsinÇok şükür boşanma durumunda yok ama ben de yalnız oruç tutanlardanım. Evliliğimiz ilk yıllarında eşimde tutardı ama sonra sonra orucu terketti. Şimdi nazla niyazla birkaç gün tutuyor o kadar.
Tutmamasından hoşnut degilsem de ben yalnız sahur yapmaktan pek şikayetçi değilim. Kafamı dinliyorum. Çoluk çocuk da uyuyor. Oh sessiz sakin mis
Ama siz bi aile olduğunuzu biliyorsunuz... Benimse şu an parçalanmış ailem sahur sofrasında gözlerimi yaşarttı..Çok şükür boşanma durumunda yok ama ben de yalnız oruç tutanlardanım. Evliliğimiz ilk yıllarında eşimde tutardı ama sonra sonra orucu terketti. Şimdi nazla niyazla birkaç gün tutuyor o kadar.
Tutmamasından hoşnut degilsem de ben yalnız sahur yapmaktan pek şikayetçi değilim. Kafamı dinliyorum. Çoluk çocuk da uyuyor. Oh sessiz sakin mis
Umarım en kısa sürede hayatınızı istediğiniz yönde yoluna koyarsınız. Birde şu tarafından bakın. Kendi aileniz capcanlı sağlıklı ve birlikteler.Ama siz bi aile olduğunuzu biliyorsunuz... Benimse şu an parçalanmış ailem sahur sofrasında gözlerimi yaşarttı..
Slm kızlar... Kalktım, tek başıma sahur yapıyorum... Ramazanın en güzel yanı değil midir kalabalık aile sofraları.. Ben hep bunu hayal ettim, bunu istedim,bunun için evlendim.. Ama ne oldu daha da yalnız kaldım hatta tek kaldım... Boşanma aşamasındayım, belki bu yüzden drama bağladım.. Aileme yakın oturuyorum, iftarı onlarla yapıyorum.. Ama sahur, yalnızlığımı, tek kalışımı, yalnız bir aile olduğumu yüzüme çarpıyor..Bir oğlum var şimdilik bana eşlik edemiyor, henüz 2.5 yaşında... Aslında ben bu süreci turlara katılıp, gezmekten düşünmeye fırsat bulmadan atlatmak isterdim ama oğlum yollarda perişan olmasın diye oturup yalnızlığımla yüzleştim...siz nasıl atlatttınız bu süreci... Kitap okuyorum, çalışıyorum
Not:konunun ortasında yazı rengim ne oldu anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?