Yalniz tatile cikmak sorunsali

Deniz ,güneş , bambaşka bir bitki örtüsü bunlar bana yeter artar bile. Doğanın güzelliği bana yetecektir. Hiç sıkılmam. Yalnız ben sosyal olarak nasıl desem çok cesaretli biri değilim. Yalnız başıma tedirgin olabilirim. Aslında olmamam lazım ama elimde değil. Psikolojik bir sorun bendeki. Kendimi güvende hissedemiyorum çoğu zaman. Zamanla aşarım umarım.
Denize girip yüzmenin keyfini düşünün. O dalgaları izlemenin. Sadece siz yeterlisiniz bunların tadını çıkarmak için.

Nasıl bir tedirginlik dikkatimi çektide yazınız merak ettim bende de o var ya puf

Ben kesin giderdim yani deniz kum güneş kitaplarım kulaklığım ve ben zaten otellerde bir ton aktivite oluyor yatmadan yatmaya odaya gireceksin ve bence illa bir arkadaş edinirsin bence tek gidip bi deneyim yaşamalısın beğenmezsen bir daha yapmazsın böyle bir tatil deneyim kazanmadan bilemezsin kısacası

Nasıl bir tedirginlik dikkatimi çektide yazınız merak ettim bende de o var ya puf
Aşamıyorum birtürlü. Tam tarif edemiyorum ama korku geliyor insanların içinde yalnızken. Herkes bana bakıyor gibi . Ya da etraftaki birinden tehlike gelir mi. Çok mantıklı şeyler değil. Durumum çok ağır değil bu konuda. Hafif yaşıyorum. Herzamanda olmuyor. Olduğu vakit çok rahatsız ediyor .

Guvenilir turlardan birine yazilirsiniz. Bir dunya aktivite ve bir suru kisiyle tanisma firsati. Bu acidan bakin derim. Yeni yerleri kesfetmek icin guzel bir deneyim olur. Yurt disi tur programlari da yogun oluyor. İmkaniniz varsa gidin derim. Yalnizsiniz diye evde hapsolmaya gerek yok. Sorun olarak gormeyin bence zevkli olacak.

Bana sorarsan kafa dağıtmak için en güzel yöntemlerden biri hiç bilmediğin bir yere tek başına gitmek.Sadece o heyecan bile oyalayacaktır seni, kaldı ki bir de keşif yapmaya çıkar dolaşırsan hâlin kalmaz düşüncelere.
Kesinlikle çık derim, kimseyi beklemeye değmez böyle durumlarda.

Yalnız tatile gitmişliğim oldu kitap okudum sahilde müzik dinledim dinlendim ama bir günde kaçtım sıkıcı geldi bana ama çok bunaldıysanız kısa süreli değişiklik olur en azından

Valla bende gezerim bizim fesat ugcu kuzunler neden tek basina sinemaya gitmisim aaa sen kahve icmek i icin evden mi cikiyosun yada sehir turlari
var gunluk giderim milleti bekliyemem valla kendimde cok guzel eglenirim insagtamdakileri bile eglendiririm alirim.elime telefonunu selfi cekerim blogurluk oynarim )) o sehri tanirim valla cok sukur kimseue ihtiyacim yok gezerken sende kimseye takilma bosverrrr tadini cikar

Teşekkürler. Oyle yapacagim ben de

Nereye gitmek istiyorsun bayramda bende kaçamak yapmak istiyorum aslında hiçbir arkadaşım müsait değil ben de yalnız gitmek istemediğim için erteledim kafamda

Olur yaa niye olmasın. Bence gayet keyifli olabilir. Yanınıza kitap da alin oh miss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…