İşte bende böyleyim ya malesef tam dediğiniz gibi yanımda kendi ailem dışında biri varsa güvende hissediyorum yoksa sanıyorumki bise olcak ben kendi memleketim dışına çıkınca yaşadiğim bir his buAşamıyorum birtürlü. Tam tarif edemiyorum ama korku geliyor insanların içinde yalnızken. Herkes bana bakıyor gibi . Ya da etraftaki birinden tehlike gelir mi. Çok mantıklı şeyler değil. Durumum çok ağır değil bu konuda. Hafif yaşıyorum. Herzamanda olmuyor. Olduğu vakit çok rahatsız ediyor .
Ben hep yalnız çıkarım en iyisi valla kendi tercihim tabi ama bir sene de bir haftamı arkadaşlara bir haftamı kendime ayırcak şekilde yine de yalnız olmayı tercih ederimKafa dengi arkadasim yok.Olanlar da ya evli ya da maddi durumlari iyi degil.Tatile daha once yalniz gitmedim. Kafa dagitmaya da cok ihtiyacim var. En iyisi yalniz cikmak.Ama cok çekiniyorum.Yalniz tatil keyifli midir sizce?Onerir misiniz?Neleri onerirsiniz?
Beraber gidelim ben de ayni durumdayim arkadas ariyorumKafa dengi arkadasim yok.Olanlar da ya evli ya da maddi durumlari iyi degil.Tatile daha once yalniz gitmedim. Kafa dagitmaya da cok ihtiyacim var. En iyisi yalniz cikmak.Ama cok çekiniyorum.Yalniz tatil keyifli midir sizce?Onerir misiniz?Neleri onerirsiniz?
bende bebe yokken öyle oluyorum oysaki alt tarafi markete gidiyorum ne büyük luksmus diyorumBen çocuklar okuldayken yalnız çarşıya çıktığımda bile uçuyor gibi oluyorumtatil olsa ne yapardım kim bilir
Şu an eşim kızımla evde ben yurt dışına geldim 3 günlüğüne... hiç pişman değilimKafa dengi arkadasim yok.Olanlar da ya evli ya da maddi durumlari iyi degil.Tatile daha once yalniz gitmedim. Kafa dagitmaya da cok ihtiyacim var. En iyisi yalniz cikmak.Ama cok çekiniyorum.Yalniz tatil keyifli midir sizce?Onerir misiniz?Neleri onerirsiniz?
Ne işin var yalnız yalnız başına bir iş gelir kimseye güven olmaz bu devirde Allah korusun yalnızsin diye kötü niyetli kişilere ya denk gelirsen gitme bir arkadaş bul git hem yalnız yalnız ne yapacaksın sıkılırsinKafa dengi arkadasim yok.Olanlar da ya evli ya da maddi durumlari iyi degil.Tatile daha once yalniz gitmedim. Kafa dagitmaya da cok ihtiyacim var. En iyisi yalniz cikmak.Ama cok çekiniyorum.Yalniz tatil keyifli midir sizce?Onerir misiniz?Neleri onerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?