Yalniz ve caresiz

Mutlulukneydianlatirmisin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
23
13
38
Arkadaslar uzun olabilir simdiden hakkinizi helal edin tesekkurler bundan 1 yil once bir konu paylasmistim esimin is arkadasiyla 4.5 ay konusup ben buluncaya kadar olan sure evet esime bir sans verdim guven gitti bu guvensizlikle cok sıktıp bu kez sıkildi bu tavirlarimda araliksiz 6 7 aydir surekli.kavga ediyoruz hic konusmuyor sohbet yok ilgisiz bu kez yataklari ayiriyor en kucük bir kelimemle kavga donusuyor sus kapa ceneni deyip bana aileme kufur ediyor bosanacaz zaten cekemem seni hasta diyor bana beni takip etme ben aldaticaksam zaten engel olamazsin ama bu sekilde takiple ben kendim ruhun diymadan aldaticam seni diyor kavga aninda telefonunu eskiden kurcalardim simdi izin vermiyor bana ait sifreleri hesaplari kaldir diyor bana bana aileme kufur ediyor surekli tukuruyor artik sacimi cekip tekme atmaya basladi sozlu ve fziiki siddet basladi gurusuz onursuz diyor bana surekli evliligimiz bitmesin diye mucadele ederken o en kucuk biseyi kavga donusturup sohbet edemioruz ve bende gucumu toplayip bosanamk istiyorum ama cesaretimi toplayamiykrum cok kararsiz ve yapayalnoz hissediyorum bu arada calisiyorum ekonomik anlamda esimden fazla maas aliyorum cocugum yok aylik 4 bini buluyor ama ozguvenim kirildigi icin korkuyorum nasil ilerleyebilirim yorumlariniz onemli benim icin ... psikolojim tamamen bozuldu dun sadece isin nasil gecti dedim o da yogun dedim oturmuyor musunuz dedim yok dedi hic mi dedim kavga nedeni hic mi kelimesiymis dun is yerinde dogum gunu kutlanmis benim bildigimi ogrendigimi bilerek bunu kastettigimk dusunerek kavga ettik cok basit sacma bir neden ve artik katlanamiyorum dayanamiyorum o git babanin evine diyor bende sen defol gitt sen ol yada olma ben bu evden cikmayacagim diyorum ev kira zaten bir arac var sadece 100 bin tl lik 13 tane bilezigimi satti arabaya gitti hep bosansam haklarim ne nasil ilerleyecegim yada bi evlilik kurtarilir bir yani var mii....

Bilemiyorum orasini Allah bilir ama is iliskisi abi kardesce oldugunu soylemisti.o zmanda ve sonrasinda ben teli surekli elimde bu kim su kim naptin ne ettin dedigim icin su boyle oldugunu soyluyor ben de diyorum guvenimi sarstin ondan takip ediyorum seni teselli avuntu benimki ama esim diyor bende sana guvenmiyorum ama saygi duymayacagim anlami tasimiyor diyor ben hayatta kimseye güvenmem diyor

Geçenlerde de tüküren bir lama daha vardı. Tükürmek nedir yav ne iğrenç bir davranış... Biri anama sövse kavga anında o anki adrenalin der geçebilirim, umursamayabilirim ama tükürmek nedir nasıl bir mikropluktur. Ayrıca senden daha düşük maaş alan ama kendisini nimetten sayan sana karşı tüm pisliği yapan bu adamdan bir an evvel kurtul. Avukat ayarla kendine evlendikten sonra alınan herşey ortak zaten.. Ayrıca şiddet, hakaret bunları belgele burnundan getirirsin

Size,anne babaniza küfreden, tüküren, şiddet gösteren adamla evli kalarak gurursuz oluyorsunuz evet. Eşiniz bu konuda haklı kusura bakmayın.

Evli kalmak için hiçbir bahaneniz de yok üstelik.
Bu kadar ezdirmeyin, hiçe saydırmayin kendinizi ve ailenizi.

Arkadaslar uzun olabilir simdiden hakkinizi helal edin tesekkurler bundan 1 yil once bir konu paylasmistim esimin is arkadasiyla 4.5 ay konusup ben buluncaya kadar olan sure evet esime bir sans verdim guven gitti bu guvensizlikle cok sıktıp bu kez sıkildi bu tavirlarimda araliksiz 6 7 aydir surekli.kavga ediyoruz hic konusmuyor sohbet yok ilgisiz bu kez yataklari ayiriyor en kucük bir kelimemle kavga donusuyor sus kapa ceneni deyip bana aileme kufur ediyor bosanacaz zaten cekemem seni hasta diyor bana beni takip etme ben aldaticaksam zaten engel olamazsin ama bu sekilde takiple ben kendim ruhun diymadan aldaticam seni diyor kavga aninda telefonunu eskiden kurcalardim simdi izin vermiyor bana ait sifreleri hesaplari kaldir diyor bana bana aileme kufur ediyor surekli tukuruyor artik sacimi cekip tekme atmaya basladi sozlu ve fziiki siddet basladi gurusuz onursuz diyor bana surekli evliligimiz bitmesin diye mucadele ederken o en kucuk biseyi kavga donusturup sohbet edemioruz ve bende gucumu toplayip bosanamk istiyorum ama cesaretimi toplayamiykrum cok kararsiz ve yapayalnoz hissediyorum bu arada calisiyorum ekonomik anlamda esimden fazla maas aliyorum cocugum yok aylik 4 bini buluyor ama ozguvenim kirildigi icin korkuyorum nasil ilerleyebilirim yorumlariniz onemli benim icin ... psikolojim tamamen bozuldu dun sadece isin nasil gecti dedim o da yogun dedim oturmuyor musunuz dedim yok dedi hic mi dedim kavga nedeni hic mi kelimesiymis dun is yerinde dogum gunu kutlanmis benim bildigimi ogrendigimi bilerek bunu kastettigimk dusunerek kavga ettik cok basit sacma bir neden ve artik katlanamiyorum dayanamiyorum o git babanin evine diyor bende sen defol gitt sen ol yada olma ben bu evden cikmayacagim diyorum ev kira zaten bir arac var sadece 100 bin tl lik 13 tane bilezigimi satti arabaya gitti hep bosansam haklarim ne nasil ilerleyecegim yada bi evlilik kurtarilir bir yani var mii....
Size bukadar kötü davranan biri ile neden hala ilgileniyorsunuz ki evlilik kalmamış ortada ama siz hala günün nasıl geçti diye sora biliyorsunuz hayret sizene iyimi kötümü sizin ilginiz de beni boğdu bu kadar hakarete küfüre şiddete hala onu hayatınızın ortasina koymak deger vermek çok anlamsız adam sizden kaçıyor siz dahada peşinden kosuyorsunuz ne için hazir degilsiniz huzurlu olmayami hakaretsiz bir hayatami siz en iyisi piskolojik destek alın sizin bırakın kadınlık gururinuzu insanlık onurunuzu yok sayan biri için kendinizden dahami önemli bu şahıs

Geçenlerde de tüküren bir lama daha vardı. Tükürmek nedir yav ne iğrenç bir davranış... Biri anama sövse kavga anında o anki adrenalin der geçebilirim, umursamayabilirim ama tükürmek nedir nasıl bir mikropluktur. Ayrıca senden daha düşük maaş alan ama kendisini nimetten sayan sana karşı tüm pisliği yapan bu adamdan bir an evvel kurtul. Avukat ayarla kendine evlendikten sonra alınan herşey ortak zaten.. Ayrıca şiddet, hakaret bunları belgele burnundan getirirsin
Valla tukureni de anlamıyorum kendine tukeren adamla da hala evli kalanları bende anlamıyorum hiçmi gururlarina dokunmuyor

Valla tukureni de anlamıyorum kendine tukeren adamla da hala evli kalanları bende anlamıyorum hiçmi gururlarina dokunmuyor
Ya orası öylede ben bu tükürmeyi cidden anlamıyorum o kadar iğrenç, seviyesiz bir davranış ki hele bir de erkek tüküren... Benim için şiddetten, küfürden, hakaretten bile daha iğrenç geliyor tükürmek bilmiyorum belki ben değişiğim...

Ya orası öylede ben bu tükürmeyi cidden anlamıyorum o kadar iğrenç, seviyesiz bir davranış ki hele bir de erkek tüküren... Benim için şiddetten, küfürden, hakaretten bile daha iğrenç geliyor tükürmek bilmiyorum belki ben değişiğim...
Tabi ki en büyük hakaret benim için de öyle çok seviyesizce çok onur kırıcı

Bu kadar sozlu siddete hatta fiziki siddete maruz kalan bir bayan ne kadar saglikli dusunup karar verebilir suan saglikli dusunemiyorum 3 aydir evde calisiyorum tamamen bunaldim diyorum hakli bile olsam o kadar ezici konusuyorki artik o sozlerle kendimede suc ariyorum gurursuz onursuz degilim 8 yil sevgili olduk 5 yillikta evliyim 16 yasimdan beri hayatimda suan 29 yasindayim ...

Pisman olacagim bisey yapmak istemiyorum davayi onun acmasini istiyorum ama o sen ac diyor kaliyor ole sadece biraz su salgin sureci gecip kafami toplayip saglikli karar vermek istiyorum ama ayni evde olmuyor o sadece blörf yaptigimi dusunuyor yalama oldu bu laflarin bisey yapamazsin sen diyor bosancaksan da arabayi yari yariya bolusuruz diyor bileziklerimi sattin onlari da istiyorum diyorum hayir diyor evledigimizdeki esyalarda kim ne aldiysa o onun olsun diyor bana onun aldigi esyalari bile dugunden sonra borcunu odedik digunde takilan para onun dugun salonuna gitti direk 2 tane dugun oldu benim tarafimdaki cebime kaldi ailenin 1 igneleri yok evde her seyi esim yapti ama borcunu ikimiz odedik benim aldigim esyalari dugunu hep benim ailem karsiladi.

Bu kadar sozlu siddete hatta fiziki siddete maruz kalan bir bayan ne kadar saglikli dusunup karar verebilir suan saglikli dusunemiyorum 3 aydir evde calisiyorum tamamen bunaldim diyorum hakli bile olsam o kadar ezici konusuyorki artik o sozlerle kendimede suc ariyorum gurursuz onursuz degilim 8 yil sevgili olduk 5 yillikta evliyim 16 yasimdan beri hayatimda suan 29 yasindayim ...
insanlar kendi tercihleri ile yaşar sevgi de biryerden sonra biter bana değer veriyorsa sevgimde saygimda vardır bana değer vermeyen beni herturlu hakarete maruz birakan adam 16 değil 36 yılda olsa bir dk bile düşünmem benim onurumda hayatımda ondan bin kat değerli beni de doğuran bir annem var o saygısızlığı ona yapmam bir kere kapıma köpek olsa bağlamam

Buraya bu konuyu açtığınızda göre gayet sağlıklı düşünebiliyorsunuz demektir.
16 yaşından beri hayatınızda olan adamdan gördüğünüz muamele bu işte ama, daha acı değil mi?
Önceki konunuzu da okudum bariz bir şekilde aldatilmissınız üstelik.
Bu hayatı yaşayan sizsiniz sonuçta. O lafları işitip hala günün nasıl geçti diye soran üstüne şiddet gören sizsiniz. Üzücü bunları yaşamanız. Hala gurursuz olmadığınızı düşünüyorsaniz denilecek birşey yok.

Bisey sormak istiyorum aldatilmis olsam esim amacina ulasti niye birakmadi yada kizla konustugumda niye itiraf etmediler ben ayrilacakken esim yalvardi agladi sana ihanet etmedip aldatmadim aklimin ucundan gecmedi ole olsa birakirdim seni falan dedi ben dava acmaya giderken bana engel oldu peki

Bisey sormak istiyorum aldatilmis olsam esim amacina ulasti niye birakmadi yada kizla konustugumda niye itiraf etmediler ben ayrilacakken esim yalvardi agladi sana ihanet etmedip aldatmadim aklimin ucundan gecmedi ole olsa birakirdim seni falan dedi ben dava acmaya giderken bana engel oldu peki
Aşık olmamıştır karşısında ki insana, vakit geçirmiştir, heyecan aramistir. Siz aynısını yapsaydıniz sürekli başka bir erkekle konuşsaydınız eşiniz sizinle hala evli kalir mıydı? Eşiniz sizi bırakmadı diye aldatmamis olduğunu düşünmemiz çok enteresan.

Aldatmayi bir tarafa koyun, 6-7 aydır gördüğünüz muameleyi insan sevdiğine yapar mı? Kovuyor, yüzünüze tükürüyor, ailenize küfür edip, şiddet uyguluyor. Daha ne yapsın bu adam sizi sevmediğini anlamanız için?

Biz seni de evliligini de eşini de bilmiyoruz sen konu açmışsın anlatmışsın buraya bizde anlattıklarına göre yorum yapıyoruz. Neyaparsan yap bizene gelip de kinu acma ozaman.

Bu soruyu da bize değil eşine sor cevabı burda değil esinde

biz kadınlar kendimizi bu kadar neden ezdiririz hiç anlamam... ekonomik özgürlüğün var , çocuk yok halen neyi düşünüyorsun neyi başaramayacaksın bu kadar aciz olma lütfen... evlilik diye bir şey kalmamış ki zaten saygı sevgi yok üstelik şiddette var.. mücadelen ne için senin ondan vazgeçemeyeceğini düşünüyor... git davanı aç herşeyi yarı yarıya paylaşırsınız.. sende yeni hayatında gül gibi geçinir giderdin... orda köle olmaktansa ayrıl özgürlüğünü yaşa...

Back
X