- 21 Ocak 2019
- 23
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mutlulukneydianlatirmisin
Arkadaslar uzun olabilir simdiden hakkinizi helal edin tesekkurler bundan 1 yil once bir konu paylasmistim esimin is arkadasiyla 4.5 ay konusup ben buluncaya kadar olan sure evet esime bir sans verdim guven gitti bu guvensizlikle cok sıktıp bu kez sıkildi bu tavirlarimda araliksiz 6 7 aydir surekli.kavga ediyoruz hic konusmuyor sohbet yok ilgisiz bu kez yataklari ayiriyor en kucük bir kelimemle kavga donusuyor sus kapa ceneni deyip bana aileme kufur ediyor bosanacaz zaten cekemem seni hasta diyor bana beni takip etme ben aldaticaksam zaten engel olamazsin ama bu sekilde takiple ben kendim ruhun diymadan aldaticam seni diyor kavga aninda telefonunu eskiden kurcalardim simdi izin vermiyor bana ait sifreleri hesaplari kaldir diyor bana bana aileme kufur ediyor surekli tukuruyor artik sacimi cekip tekme atmaya basladi sozlu ve fziiki siddet basladi gurusuz onursuz diyor bana surekli evliligimiz bitmesin diye mucadele ederken o en kucuk biseyi kavga donusturup sohbet edemioruz ve bende gucumu toplayip bosanamk istiyorum ama cesaretimi toplayamiykrum cok kararsiz ve yapayalnoz hissediyorum bu arada calisiyorum ekonomik anlamda esimden fazla maas aliyorum cocugum yok aylik 4 bini buluyor ama ozguvenim kirildigi icin korkuyorum nasil ilerleyebilirim yorumlariniz onemli benim icin ... psikolojim tamamen bozuldu dun sadece isin nasil gecti dedim o da yogun dedim oturmuyor musunuz dedim yok dedi hic mi dedim kavga nedeni hic mi kelimesiymis dun is yerinde dogum gunu kutlanmis benim bildigimi ogrendigimi bilerek bunu kastettigimk dusunerek kavga ettik cok basit sacma bir neden ve artik katlanamiyorum dayanamiyorum o git babanin evine diyor bende sen defol gitt sen ol yada olma ben bu evden cikmayacagim diyorum ev kira zaten bir arac var sadece 100 bin tl lik 13 tane bilezigimi satti arabaya gitti hep bosansam haklarim ne nasil ilerleyecegim yada bi evlilik kurtarilir bir yani var mii....