Yalnız yaşamak

Bende yurtta kaldım canım ama bı arkadaşım vardı tek başına apartta kalırdı ona öyle çok ozenirdik ki apartun bahçesinde oturur sohbet eder yemek yapardık bence çok güzel birşey gelenun gidenin çok olur ama cevren varsa eğer mesafe koyarsın sorun olmaz diyorum ben

Yalnizlik cok guzel ama yurt daha iyi bana kalırsa.Yurtta kaldiginiz zaman temizlik,yemek vs probleminiz olmuyor ama eve ciktiginizda bu sorumluluklar ders calismak durumunda olan biri icin agir gelebilir.Bunlari da göz önünde bulundurarak tercihinizi yapın.
Teşekkür ederim yorum icin ama yurdun yemekleri berbat hep ac kalıyorum temizlikte aksiyo ben yapiyim diyince de oda da tek temizlik yapan ben oluyorum sınav haftasında evi pek temizlemesem yemeği de dışardan yesem diye dusundum

Evet insanlardan cok bıktım cok daginiklar surekli yiceklerimden yiyip yerine koyucam diyip koymuyolar falan ama zaman nasıl geçer bilmiyorum

Boş zamanlarınızda film izleyip buralarda takilabilirsiniz ya da pc oyunu falan iyi olur stres atmak icin

Bende yurtta kaldım canım ama bı arkadaşım vardı tek başına apartta kalırdı ona öyle çok ozenirdik ki apartun bahçesinde oturur sohbet eder yemek yapardık bence çok güzel birşey gelenun gidenin çok olur ama cevren varsa eğer mesafe koyarsın sorun olmaz diyorum ben
Aa cok faydalı bi yorum olmus tesekkur ederim

Ev arkadaşı mi apart mi dersen bence apart, yarın birgün ev arkadaşların eve arkadaşları mi davet eder filan ders çalışamazsın temizlik yemek vs.sikinti olabilir en güzeli apart gibi

Apart iyi bir fikir olabilir.
Çok güzel anlaştığını düşündüğün biriyle paylaşırsan her şeyi daha iyi olur.
Hem maddi hem manevi açıdan.

Sıkılır mıyım dersen de twitch yayıncılığına başla.
Ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlarsın.
Yalnız bırakmazlar.

Ben başladım mesela.
Tek başımayım ve yalnız hissetmiyorum.
O ne demek

Arkadaşlar merhaba üniversite 2. Sınıf okuyorum benim için çok önemli bi konuyu sizlere danışmak istedim. Ben kyk yurdunda kalıyorum çok problemlerim olduğu için artık çıkmak istiyorum ailem de izin verdi eve çıkmak istediğim 2arkadasim var ama aylardır arıyoruz ev bulamıyoruz bulunda hemen tutuluyo eğer ev isi olmazsa tek başıma aparta çıkmak istiyorum kendi yemeğimi yapmak istiyorum ama sorun şu ki
Tek başıma sıkılır miyim?
Tek başıma ders çalışabilir miyim?
Nasil zaman geçiririm ?
Gece korkar mıyım kabus vs görsem?
Yurtta bana yanina gidip not veren arkadaşlarım uzaklarştık diye not vermemezlik yapar mı?
Hasta vs olursam bisey olur mu?
Ya da yanliz hisseder miyim?
Artılari ve eksilerini paylaşır mısınız?

Değerli hanımlar fikirlerinizi bekliyorum.

Yalnızlığı seven biriysen güzel bir hayatın olur
Notlarını da kendin tut kimseye minnetin olmasın

Teşekkür ederim yorum icin ama yurdun yemekleri berbat hep ac kalıyorum temizlikte aksiyo ben yapiyim diyince de oda da tek temizlik yapan ben oluyorum sınav haftasında evi pek temizlemesem yemeği de dışardan yesem diye dusundum
O zaman tek basina apart fikri daha iyi olabilir.Arkadaslar eve ciktiginizda ayni kalmiyor ya da bir cogu diyelim.Tek basiniza oldugunuzda oyle cok bir daginikliginizda olmaz,sikilrsaniz arkadaşlarınızı davet edersiniz,cikip yürüyüş yaparsiniz,kitap okursunuz falan.

Ama bağımlı olmakla alakasi yok ki başka bir şehirde 20 yaşında kiz başımayım bazı şeylerden endişe duyuyorum
Güzel kardeşim,kendini bu kadar küçümseme ben bundan 20 yıl önce kız başıma yabancı bir ülkeye gittim eğitim için
Güçlü ol ayaklarının üstünde dur ,insanın hayatta en çok kendine ihtiyacı var

Güzel kardeşim,kendini bu kadar küçümseme ben bundan 20 yıl önce kız başıma yabancı bir ülkeye gittim eğitim için
Güçlü ol ayaklarının üstünde dur ,insanın hayatta en çok kendine ihtiyacı var
Doğru söylüyorsunuz belki de biraz ozguvensizim üniversite icin mi gitmistiniz

İllede yalnız kalayım dersen zaman geçirmen için yalnız geçirmemen için günü bazı seçenekler bunlar.
Twitch bir yayın platformu ki para da kazanabiliyorsun sohbetini de yaparsın mesafeni koyarsan seven gelir muhabbetini yapar vs.

twitch.tv
dlive.tv
Teşekkür ederim

O zaman tek basina apart fikri daha iyi olabilir.Arkadaslar eve ciktiginizda ayni kalmiyor ya da bir cogu diyelim.Tek basiniza oldugunuzda oyle cok bir daginikliginizda olmaz,sikilrsaniz arkadaşlarınızı davet edersiniz,cikip yürüyüş yaparsiniz,kitap okursunuz falan.
Eve çıkınca değişip kendi çıkarlarına gore davranmaktan mi bahsediyorsunuz

Eve çıkınca değişip kendi çıkarlarına gore davranmaktan mi bahsediyorsunuz
Aynen öyle.Kendimden ornek vereyim,2 arkadasimla birlikte eve ciktik.Oncesinde cok cok iyi anlasiyorduk.Sonrasinda yemek,temizlik ev kurallari vs konusunda bir sürü problem yaşadık.Dusunun ki hem calisip hem okula gittigim bir donem,sabahinda annem gelecekti,mutfak dolaplarinda hic temiz tabak tencere birakmamis arkadas.Aksam eve geldim cinnet geciriyordum.Kendisi arkadasi ile bulusacagini soyleyip cikti evden,bende pis bulasiklari cop posetine koyup hepsini attim ve yeniden almasini istedim.Sonrasinda ayrildik.Arkadasligimiz bitmedi ama tatsizlik yasandi neticede.

Back
X