Yalnız yaşamak

Arkadaşlarım sadece ev istiyo apart olursa gelmicekler o yuzden tek kalıyorum kütüphaneye gitsem ? Orda çalışsam olmaz mi

valla canım ben kütüphanede çalışamadım çünkü sabaha kadar uyumayan ev arkadaşların olursa seni de uyutmazlar ya da ses yaparlar ya da depresyona girer yalnız kalırsın. kütüphanede çalışacaksan kal yurtta ne diye eve çıkıyorsun. zaten ev fazla masraflı yurt çok uygun elinde kalan parayla da dışarda yemek yersin gezersin. bilmiyorum ama yurtlar bence nimet boş ver bırak onlar çıksın sen çıkma.

Ben de üniversite 2.sınıf öğrencisiyim,apartta kalıyorum ve her şeyimi tek başıma yapıyorum. Bazen arkadaşlarımı davet ediyorum evime geliyorlar. Tek yaşamakta güzel 🤗

Cok problemler olabilir ayni evde yasamak zor. Tek basima hastaneye gidip yatmisligimb var. Birsey olmuyorr. Her yerin guvenligi var sonucta. Kisiye gore de degisir.

2 sene yalnız yaşadım, bir yıl çok güzeldi çünkü istediğim zaman istediğim arkadaşımla vakit geçirip, istediğim zaman kafa dinleyebiliyordum.
Bir sonraki yıl mecburi yalnızlıktı. Kimsem yoktu ve depresyona girmiştim. Korkunç bir sene idi.

Yapabiliyorsanız hiç düşünmeyin tek çıkın birlikte cıkılan evlerde belli zaman sonra dostluklar bozuluyor en iyisi tek basına yaşamak inan alışırsın.

Aynen öyle.Kendimden ornek vereyim,2 arkadasimla birlikte eve ciktik.Oncesinde cok cok iyi anlasiyorduk.Sonrasinda yemek,temizlik ev kurallari vs konusunda bir sürü problem yaşadık.Dusunun ki hem calisip hem okula gittigim bir donem,sabahinda annem gelecekti,mutfak dolaplarinda hic temiz tabak tencere birakmamis arkadas.Aksam eve geldim cinnet geciriyordum.Kendisi arkadasi ile bulusacagini soyleyip cikti evden,bende pis bulasiklari cop posetine koyup hepsini attim ve yeniden almasini istedim.Sonrasinda ayrildik.Arkadasligimiz bitmedi ama tatsizlik yasandi neticede.
Evet anliyorumm cok haklısınız insanlar is.yapmaya.gelince arkadaş falan tanimiyo ben de oda arkadaşımla benzer biseyi yaşadım

2 sene yalnız yaşadım, bir yıl çok güzeldi çünkü istediğim zaman istediğim arkadaşımla vakit geçirip, istediğim zaman kafa dinleyebiliyordum.
Bir sonraki yıl mecburi yalnızlıktı. Kimsem yoktu ve depresyona girmiştim. Korkunç bir sene idi.
2. Yil neler değişti de yanliz kaldiniz?

valla canım ben kütüphanede çalışamadım çünkü sabaha kadar uyumayan ev arkadaşların olursa seni de uyutmazlar ya da ses yaparlar ya da depresyona girer yalnız kalırsın. kütüphanede çalışacaksan kal yurtta ne diye eve çıkıyorsun. zaten ev fazla masraflı yurt çok uygun elinde kalan parayla da dışarda yemek yersin gezersin. bilmiyorum ama yurtlar bence nimet boş ver bırak onlar çıksın sen çıkma.
Bunların hepsi yurtta da oluyo mesela oda arkadaşım sınıfta kaldığı için aylarca depresyondan çıkması teselli ederken de surekli bana kiziyodu yakın arkadaş olduğum için de bisey diyemedim yemekler rezalet ne zaman ders çalışsam ses oluyo falan

Olur arada öyle şeyler. Yaşanması gerekiyormuş.😄

Kıssadan hisse; eğer dışarıda görüştüğünüz arkadaşlarınız varsa, sevgiliniz vs varsa, tek yaşamak paha biçilemez. İmkânınız varsa düşünmeyin bile.
Evet çok iyi özetlemişsiniz ve yorumunuz cok faydalı oldu tesekkur ederim ❤ evet var sevgilim.arkadaslarim bu ilde degil ama bu sene okulu bitiyo gelicem dedi

Arkadaşlarım sadece ev istiyo apart olursa gelmicekler o yuzden tek kalıyorum kütüphaneye gitsem ? Orda çalışsam olmaz mi
Ev arkadaşlığı zordur, en ufak tartışmada evden ayrılmak isteyen, eşya paylaşımı vs genelde sıkıntı oluyor benim gördüğüm. Aileden getiren olsa benimki daha çok eşya verdi vs vs konuları çıkıyor. Fatura konusunda kimi elektriği çok kullanıyor, kimi doğalgaza yükleniyor, kimi çok su harcıyor, temizlik yemek nöbetleri sıkıntı yaratıyor. Benim nobetimde arkadaşın geldi, bulaşigini yıkamak zorunda mıyım , banyoda saç bırakmaları vs gibi çok kavgalar yaşamıştık. İlk zamanlar cicim günleri hevesle geçiyor ama bir süre sonra sıkıntı. O yüzden aparta çık derim.

Ev arkadaşlığı zordur, en ufak tartışmada evden ayrılmak isteyen, eşya paylaşımı vs genelde sıkıntı oluyor benim gördüğüm. Aileden getiren olsa benimki daha çok eşya verdi vs vs konuları çıkıyor. Fatura konusunda kimi elektriği çok kullanıyor, kimi doğalgaza yükleniyor, kimi çok su harcıyor, temizlik yemek nöbetleri sıkıntı yaratıyor. Benim nobetimde arkadaşın geldi, bulaşigini yıkamak zorunda mıyım , banyoda saç bırakmaları vs gibi çok kavgalar yaşamıştık. İlk zamanlar cicim günleri hevesle geçiyor ama bir süre sonra sıkıntı. O yüzden aparta çık derim.
Yaa o kadar mı sıkıntılı benim en çok eve çıkmak istememin sebebi kızlardan biri sınıf arkadaşım derslerde cok iyi olur diye ama siz yazınca cok mantıklı geldi

Tek tek cevap vermeyeceğim ama şunu söyleyebilirim, hayatım boyunca yaşama şansına eriştiğim en güzel şeylerden biri yalnız yaşamak. Öğreniyorsun, alışıyorsun hepsine. Ha bir de, en önemli tavsiye, güvendiğin birden fazla insanda anahtarın olsun mutlaka özellikle başlarda :)

Tek tek cevap vermeyeceğim ama şunu söyleyebilirim, hayatım boyunca yaşama şansına eriştiğim en güzel şeylerden biri yalnız yaşamak. Öğreniyorsun, alışıyorsun hepsine. Ha bir de, en önemli tavsiye, güvendiğin birden fazla insanda anahtarın olsun mutlaka özellikle başlarda :)
Ahahaha anahtar konusuna cok güldüm ama çok haklısınız dediğinizi yapicam belki de beni ilerdeki dertten kurtardınız suan allah razı olsun. Peki tekmen nasil zaman geçirebilirim onu da söyler misiniz

Back
X