- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 30
- Konu Sahibi kurabiye123
Yok hiç birbirimizde kalmadık o süreçte.Haklısınız aslında ya ben de sosyal sayılırım sizin arkadaşlarımız size kalmaya geliyo muydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hiç birbirimizde kalmadık o süreçte.Haklısınız aslında ya ben de sosyal sayılırım sizin arkadaşlarımız size kalmaya geliyo muydu
Arkadaşlar merhaba üniversite 2. Sınıf okuyorum benim için çok önemli bi konuyu sizlere danışmak istedim. Ben kyk yurdunda kalıyorum çok problemlerim olduğu için artık çıkmak istiyorum ailem de izin verdi eve çıkmak istediğim 2arkadasim var ama aylardır arıyoruz ev bulamıyoruz bulunda hemen tutuluyo eğer ev isi olmazsa tek başıma aparta çıkmak istiyorum kendi yemeğimi yapmak istiyorum ama sorun şu ki
Tek başıma sıkılır miyim?
Tek başıma ders çalışabilir miyim?
Nasil zaman geçiririm ?
Gece korkar mıyım kabus vs görsem?
Yurtta bana yanina gidip not veren arkadaşlarım uzaklarştık diye not vermemezlik yapar mı?
Hasta vs olursam bisey olur mu?
Ya da yanliz hisseder miyim?
Artılari ve eksilerini paylaşır mısınız?
Değerli hanımlar fikirlerinizi bekliyorum.
Yani onerir mısınız tam anlayamadimBen öğrenciyken uzun süre yalnız yaşamak zorunda kaldım. Başta iyiydi ama sonra çok aşırı yalnız kaldım. Üstüne üstük çok iyi olduğumu sanırken çok yalnızlaşmışım. O zaman internet de yaygın değildi internet olmuş olsa o kadar bunalmazdım da. Şimdi yine yalnız yaşıyorum çok memnunum.
Yani onerir mısınız tam anlayamadim
Manevi okarak ne gibi zorlanmalar yasadinizBen ozamana geri dönmüş olsam tek çıkmazdım. Maddi manevi yıpratıcı oldu. Ama şu an memnunum. Tek yaşayınca maddi yönden zor da oluyor. Kendin karar ver.
Peki neler yapiyodunuz zamanınızı nasil geciriyodunuz nedir olumlu taraflarıYalnız çıkarsan kafan rahat olur 2 sene yalnız yaşadım (öğrenci değildim ama çalışoyordum) hayatımın en güzel yıllarıymıy
Arkadaşlarım vardı her geece nerdeyse onlarla dışardaydık konser sinema akşam yemegi canlı müzik vs vs...gündüz çalışıyordum zaten tüm gün akşemda dışarı çıkardım genelde çıkladığım günler bile yalnız başına evde uzanmak tv izlemek o kadar eğlenceliymiş ki şimdi anlıyorum herkesin karakteri farklıdır kendinizi en iyi siz bilirsiniz zorlanıp zorlanmayacağınıza kendiniz karar vermelisinizPeki neler yapiyodunuz zamanınızı nasil geciriyodunuz nedir olumlu tarafları
Arkadaşlar merhaba üniversite 2. Sınıf okuyorum benim için çok önemli bi konuyu sizlere danışmak istedim. Ben kyk yurdunda kalıyorum çok problemlerim olduğu için artık çıkmak istiyorum ailem de izin verdi eve çıkmak istediğim 2arkadasim var ama aylardır arıyoruz ev bulamıyoruz bulunda hemen tutuluyo eğer ev isi olmazsa tek başıma aparta çıkmak istiyorum kendi yemeğimi yapmak istiyorum ama sorun şu ki
Nasil zaman geçiririm ?
Yurtta bana yanina gidip not veren arkadaşlarım uzaklarştık diye not vermemezlik yapar mı?
4 yıl kyk sonrası Eve çıktım. Mükemmel bir yurt hayatı geçirdm birsürü güzel dostluk kurduk ancak ev gibi rahatı yok, uyku olsun yemek olsun arkadaş çağırma olsun. Derken bir sene sonunda ev arkadaşım bir aylığına gitti yalnızlık korkum olduğunu farkettim ve kalamadım orda arkadasim dönene kadar başka yerde kalıyorum.aktivite olrak sıkılmazsın bence ancak ben geceleri Tek başıma uyuyamadım korkudan gaipten sesler uydurmaya başladım hiç yoktu öyle bir şey daha öncesindeArkadaşlar merhaba üniversite 2. Sınıf okuyorum benim için çok önemli bi konuyu sizlere danışmak istedim. Ben kyk yurdunda kalıyorum çok problemlerim olduğu için artık çıkmak istiyorum ailem de izin verdi eve çıkmak istediğim 2arkadasim var ama aylardır arıyoruz ev bulamıyoruz bulunda hemen tutuluyo eğer ev isi olmazsa tek başıma aparta çıkmak istiyorum kendi yemeğimi yapmak istiyorum ama sorun şu ki
Nasil zaman geçiririm ?
Manevi okarak ne gibi zorlanmalar yasadiniz
Kotu olmus ya sizun adiniza uzuldum. Ben yurdun kotu oldugu icin peynir zeytin recel acika ckolata firik ezmesi vs kahvaltilik aliyorum. Okul yemekhanesi de iyi sayilir 2. Ogretimim yemegi ordan yiyorum her gün 2.75 fiyati temizlik mazemesi de aliyorum pril xif camasir suyu tuvalet kagidi sunger sari bez camsil camasir deterjanı yani burda da cok harcama yapıyorum diye.cikmak istiyorum birazda sizce evde maddi olarak zorlanir mıyım?Çok aşırı yalnız kalmıştım. Öncesinde yurttaydım yurtta gelen arkadaş oluyordu. Eve çıkınca o kadar gelen de olmadı. maddi manevi çökmüştüm işte. Eve çıkacaksan maddi yönünü iyi düşün bir markete çık, çıktın mı hiç mutfak masraflarını biliyor musun? Geçinemezsen ne kadar mutlu olursan ol zaten manevi olarak bitiyorsun.
Kotu olmus ya sizun adiniza uzuldum. Ben yurdun kotu oldugu icin peynir zeytin recel acika ckolata firik ezmesi vs kahvaltilik aliyorum. Okul yemekhanesi de iyi sayilir 2. Ogretimim yemegi ordan yiyorum her gün 2.75 fiyati temizlik mazemesi de aliyorum pril xif camasir suyu tuvalet kagidi sunger sari bez camsil camasir deterjanı yani burda da cok harcama yapıyorum diye.cikmak istiyorum birazda sizce evde maddi olarak zorlanir mıyım?
Değerlendiricem tesekkur ederim yorun icinBen şu an kendi evimizde oturuyorum, kira fatura aidat vs ödemiyorum. Mutfak, temizlik malzeme için kredi kartı 2000- 2500 geliyor. Evde ders çalıştığımdan kıyafet de almıyorum daha. Bir iki t shirt pantolon vs. Ev, gıda mutfak temizlik vs harcamaları 1500 tl den bir kuruş aşağı olmaz. Ben ondan az harcıyorum diyen varsa yazsın sorayım ne alıyor nereden alıyor diye. Sen bir de kira aidat fatura ödeyeceksin.