Bende sizi haklı buldum.. Ve aynısını üni.den sonra ilk iş deneyimim için ailemden ayrı bir şehre taşındığımda yaşamıştım. Çok yoğun bir iş hayatım vardı. Annemede sıkça gelmek azcık evden babamdan uzaklaşmak iyi geliyordu, tatil gibi. Sadece annem olunca ben işten gelmeye yemek temizlik yaptığından onun gelmesi hoşuma giderdi. Ama benim evi sahiplenmeye başladı ve bi süre sonra benden habersiz misafir çağırmaya başladı. Sadece bana gününü haber veriyordu çoktan davet ettikten sonra. Bi kez ananem, sonra bi teyzem sonra öbür teyzem ve kuzenlerim sonra dayım ve kuzenim. Gelende uzun kalıyor ha. Benim ev de 45 metrekare 1+1 bişey. İşten gelmişim pert, odama çekilip uyuyabilecek bir alanımda yok. Zaten ayıptı, onlar bana misafir gelmişti. Ne param yetiyo ne fiziksel gücüm.. En son misafir çağırdığını söylediğinde bi patladım..
Sen patlamayı bekleme de baştan söyle. Herkes evinde kalsın, arada birbirimizi ziyaret edelim ben işten dolayı yorgun ve gergin oluyorum, kendi düzenimde yaşamak istiyorum de
Sen patlamayı bekleme de baştan söyle. Herkes evinde kalsın, arada birbirimizi ziyaret edelim ben işten dolayı yorgun ve gergin oluyorum, kendi düzenimde yaşamak istiyorum de