Yalnız yaşayan bayanlar

Neden kestı sızınle arkadasliginı özel degılse?

Özel değil. Ben bi işle ilgili yazı yazıyordum o sırada bana ve yanımdaki diğer kişiye bir şey demiş ben duymadım işe odaklıydım o da dediği şeye cevap vermediğim için bağırdı çağırdı bir daha da konuşmadı. Aynen bu.

Özel değil. Ben bi işle ilgili yazı yazıyordum o sırada bana ve yanımdaki diğer kişiye bir şey demiş ben duymadım işe odaklıydım o da dediği şeye cevap vermediğim için bağırdı çağırdı bir daha da konuşmadı. Aynen bu.
Iyy isabet olmus konusmaması. Sureklı etrafında boyle ilgi bekleyen ezik bırıyle ruhsal olarak yorulursun zaten emın ol

Böyle birine katlanmak idare etmektense tek basına huzur İcinde otur keyfine bak.
Tek basıma yapmam deme, sınemaya git. Bı suru tek gelen insan oluyor. Gercekten cok zevkli aktıvıte özellikle tekken

Ben varım 😌 ama o kadar dolu dolu yalnızım ki böyle çok mutlu huzurluyum.

Bir günümü anlatiyım kısaca

Sabah kalkar kalkmaz her zaman olmasada yürüyüşe gidiyorum, (aaa her sabah spora giderim hayat felsefem falan demicem 😁 çünkü rahatsızım ibsliyim mecburum) ardından eve gelip kahvalti yapıyorum. Yürüyüş yaptığım günlerde çok dinç oluyorum kahvalti sonrası evi hemen sil süpür yapıyorum (hergün mecburen yapiyorum çünkü evde iki minik tatlimi tatli evcil hayvanim var, tüm odalarin kapıları açık ve istediği gibi girip çıkarlar) bunlari yapana kadar saat 1 2 oluyor zaten.

Evden çalıştığım için hemen pc başına geçip islerimi hallediyorum, arkasından yemek yiyip film izliyorum. (Yeni film geldiyse sinemaya giderim tek başına sinemaya gitmeyi mutlaka dene çok keyifli ve alışveriş çook severim heryeri gezerim nerede var diye) Film bitince yemek yapıyorum. Esim geliyor yemek yiyip bazen dışarı çıkıyoruz bazen esim yorgun olunca yemekten bi kac saat sonra yatip uyuyor bende kitap okuyorum veya pc basında iş yapmaya devam ediyorum, bazende puzzle fln yapıyorum. Kimseye ihtiyaç duymuyorum..

Ama arkadaşsiz olmaz dersen ilk adımı senin atman lazım. Cunku artik apartmanda pek kimse kimseyle görüşmüyor. Apartmanda denk gelip merhabalastigin birisi varsa bişey yapip gidebilirsin tanışma amaciyla.

Tanısamasam bile vakit geçer diye kaydolmayı düşünüyorum
Aa evet spora yazıln. Haftaıcı ıs cıkıslar gıdın hafta sonu ıstedıgınız saatlerde gıdın.
Sosyallesılecek guzel ortamlardan bırı spor salonları. Uc sene gıttım aralıksız hasta oldum bırakmak zorunda kaldım.
Keske gene gidebilsem bende

Sizle bu yüzden konuşmadıysa zaten gerçek arkadaş değildir dost dediğin bağırsa da çağırsa da küsmek yerine bahaneler aramak yerine barışmak İçin nedenler bulur o yüzden üzülmeyin zaten gerçek dostunuz olsa yanınızda olurdu dilerim ki kısa zamanda çok güzel dostluklarınız olur yalnızlığınızdan kurtulursunuz gerçek dostluk olmadıktan sonra inanki boş kalabalık oluyor fazlası olmuyor

Ah be! arayıp da bulamadığım.
"Kişşşki binim olsa" demekten kendimi alamadım.

Dizi izleyin, film izleyin, yabancı dil öğrenin, bir enstrüman çalmayı öğrenin, sinemaya gidinne bileyim milyon tane şey var aslında.
Ufkunuzu açın, vizyonunuzu genişletin.

Ben varım 😌 ama o kadar dolu dolu yalnızım ki böyle çok mutlu huzurluyum.

Bir günümü anlatiyım kısaca

Sabah kalkar kalkmaz her zaman olmasada yürüyüşe gidiyorum, (aaa her sabah spora giderim hayat felsefem falan demicem 😁 çünkü rahatsızım ibsliyim mecburum) ardından eve gelip kahvalti yapıyorum. Yürüyüş yaptığım günlerde çok dinç oluyorum kahvalti sonrası evi hemen sil süpür yapıyorum (hergün mecburen yapiyorum çünkü evde iki minik tatlimi tatli evcil hayvanim var, tüm odalarin kapıları açık ve istediği gibi girip çıkarlar) bunlari yapana kadar saat 1 2 oluyor zaten.

Evden çalıştığım için hemen pc başına geçip islerimi hallediyorum, arkasından yemek yiyip film izliyorum. (Yeni film geldiyse sinemaya giderim tek başına sinemaya gitmeyi mutlaka dene çok keyifli ve alışveriş çook severim heryeri gezerim nerede var diye) Film bitince yemek yapıyorum. Esim geliyor yemek yiyip bazen dışarı çıkıyoruz bazen esim yorgun olunca yemekten bi kac saat sonra yatip uyuyor bende kitap okuyorum veya pc basında iş yapmaya devam ediyorum, bazende puzzle fln yapıyorum. Kimseye ihtiyaç duymuyorum..

Ama arkadaşsiz olmaz dersen ilk adımı senin atman lazım. Cunku artik apartmanda pek kimse kimseyle görüşmüyor. Apartmanda denk gelip merhabalastigin birisi varsa bişey yapip gidebilirsin tanışma amaciyla.

Siz evliymişsiniz ne güzel :) evse bir ses bir nefes var en azından.

Ah be! arayıp da bulamadığım.
"Kişşşki binim olsa" demekten kendimi alamadım.

Dizi izleyin, film izleyin, yabancı dil öğrenin, bir enstrüman çalmayı öğrenin, sinemaya gidinne bileyim milyon tane şey var aslında.
Ufkunuzu açın, vizyonunuzu genişletin.
Gerçekten uzaktan hoş görünüyor olabilir ama değil sizin ihtiyacınız bir iki gün yalnız kalmak olabilir ama senelere vurunca öyle olmuyor.

Siz evliymişsiniz ne güzel :) evse bir ses bir nefes var en azından.
5 yillik evliyim ama inan yarim senedir fln evde. O kadar cok çalışıyordu ki, bazen hic tatil yapmıyordu. Yeni yeni rahatladı şükür 😌 ama ben sizi evli olarak hatırlıyordum niye oyle aklımda kalmış bilmiyorum 😊

Bende o boş vakitlerde birşeyler yapmak için açıktan üni okudum bitirdim. Film dizi kitap hepsini yapıyorum. Meditasyon vs ama bitti işte yaptım hepsini uykum gelse de uyusam diye bakıyorum. Bir de yarın var.
Keşke en azından bir iki tanıdığım olsaydı:)
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama mutlaka yapacak bir seyler bulabilirsin. Workshoplara katil mesela. Insanlar cok kisiyle tanisiyor oyle. Ben sehrimde yeniyim bide. Pek fazla yer bilmiyorum. Havalar biraz isinsin kesfe cikacagim. Tek basima tiyatroya, sergilere gitmeye bayilirim.
Biraz senin elinde anlayacagin. Durumdan rahatsizsan adim atman, arastirmaci olman lazim.

Benim derdim yalnızlık. Bir konu öncesinde bahsetmiştim kimsemin olmadığını. Aile eş dost kuzen yeğen abi arkadaş vs
Çok şükür çalışıyorum iş güç hafta içi gelip geçiyor. Ama hafta sonu mesela bugün akşamı zor ettim. Kahvaltı temizlik dizi kitap... daha saat 19.00 kendimi dinliyorum böyle olunca. Keşke bir kahveye cıkacak arkadaşım olsa dedim elim telefona gitti yok.

Siz evde neler yapıyorsunuz mesela. Benim kadar yalnız olanınız yoktur muhakkak ama en azından fikir olur bana da

Ben fotografcilik kursuna gidiyorum, gittigim kursun haftasonu dış çekim bulusmalari oluyor, aksam beraber disari filan cikiliyor.
Bunun disinda tegv de gonulluluk yapabilirsiniz, her tarafiniz cocuk olur, mutlu huzurlu insanlarla tanisirsiniz,onlarinda haftalik bulusmalari filan oluyor.
Spora gidin..
Yani ben yapmak istediklerimin hepsini yapamiyorum, 2 cocugum var, esim ulke disinda suan, kendim disinda sorumlulugum olmasaydi sanirim eve bi yatmaya gelirdim 🤦🏼‍♀️
Yuruyus gruplari oluyor,illa dag yuruyusu gelmesin akliniza, sehir icinde bile toplasip tarihi yerleri geziyorlar..
Dil kursuna gidin.
Netflix acin keyfinize bakin,disardan bi pizza soyleyin kendinizi simartin..
Ya yanlizlik ne buyuk nimet..

Bende o boş vakitlerde birşeyler yapmak için açıktan üni okudum bitirdim. Film dizi kitap hepsini yapıyorum. Meditasyon vs ama bitti işte yaptım hepsini uykum gelse de uyusam diye bakıyorum. Bir de yarın var.
Keşke en azından bir iki tanıdığım olsaydı:)

Arkadaş edinmek bu kadar zor mu ya?
Erkek arkadaşı daha kolayedinirsin aslında

Bayilirim yalnızlığa. Arada sırada kahve icmeye cağıracak birileri olsun yeter bana,derin iliskiler istemiyorum. Beni köpeğimle 1+1 e koysunlar benden mutlusu olmaz. İs yerinizde yok mu hic ara sıra takılabileceğiniz ?

Ben de bir süre hiç bilmediğim, kimseyi tanımadığım bir şehirde yalnız yaşadım iş dolayısıyla. Üstelik ömür boyu alıştığım, canım sıkılsa, kafa dinlemek istesem kıyısına saklandığım deniz de yoktu o şehirde. İlk zamanlar biraz bunaldım ama ben yalnızlığı seven bir insan değilim. İşten insanlarla dışarı çıktım onlar aracılığı ile başka insanlarla tanıştım. Yaşadığım yeri keşfettim. Hatta orda eşimi buldum :) Bu şekilde çevreye açılma şansınız yok mu? Çok mu küçük bir yerdesiniz?

Ben fotografcilik kursuna gidiyorum, gittigim kursun haftasonu dış çekim bulusmalari oluyor, aksam beraber disari filan cikiliyor.
Bunun disinda tegv de gonulluluk yapabilirsiniz, her tarafiniz cocuk olur, mutlu huzurlu insanlarla tanisirsiniz,onlarinda haftalik bulusmalari filan oluyor.
Spora gidin..
Yani ben yapmak istediklerimin hepsini yapamiyorum, 2 cocugum var, esim ulke disinda suan, kendim disinda sorumlulugum olmasaydi sanirim eve bi yatmaya gelirdim 🤦🏼‍♀️
Yuruyus gruplari oluyor,illa dag yuruyusu gelmesin akliniza, sehir icinde bile toplasip tarihi yerleri geziyorlar..
Dil kursuna gidin.
Netflix acin keyfinize bakin,disardan bi pizza soyleyin kendinizi simartin..
Ya yanlizlik ne buyuk nimet..

Fotoğrafçılık kursu güzelmiş diğer gönüllülük işleri için bana özelden yazar mısınız nasıl başvurabilirim nasıl yapabilirim. Sanırım Ankara ya da ist gibi yerlerdesiniz ben hiç duymadım burada yürüyüş grupları vs

Bayilirim yalnızlığa. Arada sırada kahve icmeye cağıracak birileri olsun yeter bana,derin iliskiler istemiyorum. Beni köpeğimle 1+1 e koysunlar benden mutlusu olmaz. İs yerinizde yok mu hic ara sıra takılabileceğiniz ?

Maalesef:/ üst mesajda bahsettiğim kazıgı iş arkadaşım attı.
Arada sırada kahve içmeye çağıracak birileri olsa çık mutlu olurdum

Ben de bir süre hiç bilmediğim, kimseyi tanımadığım bir şehirde yalnız yaşadım iş dolayısıyla. Üstelik ömür boyu alıştığım, canım sıkılsa, kafa dinlemek istesem kıyısına saklandığım deniz de yoktu o şehirde. İlk zamanlar biraz bunaldım ama ben yalnızlığı seven bir insan değilim. İşten insanlarla dışarı çıktım onlar aracılığı ile başka insanlarla tanıştım. Yaşadığım yeri keşfettim. Hatta orda eşimi buldum :) Bu şekilde çevreye açılma şansınız yok mu? Çok mu küçük bir yerdesiniz?

Aslında Büyükşehir ama belirli bir süreye kadar en iyi arkadaşım iş arkadaşımdı ama o da ilişkisini kesti benimle. Dışarı çıkacak birileri olsa ben de çevremi genişletebilirim ama maalesef yok

Back
X