Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendileri taşıyorlarMerhabalar yalnız yasayan kadınlar ağır tek tük esya olunca kime taşıtıyor merak ettim deneyimlerden faydalanmak isterim
72 ekran buyuk tv var mesela onu tek basıma tasıyamam tek tük eşya tasımaya şirketler var mı merak ediyorum
Ben böyle ikimci el eşya satan birinden bikaç parça almıştım, orda tanıdık olunca uygun bir ücret karşılığında rica etmiştim aynen dediğiniz gibi kendi taşıyamayacağım kadar büyük , firma da çağıramayacğıö kadar küçük parçalar için. Kankilerim yok erkeklerle arkadaş olamıyorum ben, erkek kardeşim de olmadığı için seçeneği. YoktuMerhabalar yalnız yasayan kadınlar ağır tek tük esya olunca kime taşıtıyor merak ettim deneyimlerden faydalanmak isterim
Babam felç tasımaya goturmeye bile insan yok ambulans gelince zaten coğu emekli yaşlı komşuluk kalmadıYok mu bi konu komşu yardım isteyebileceğin?
Valla mecbur olunca kalıyor insan anne kanser baba felç butun hersey brnım üstümde e tabı birgun yalnız kalacagım gerçi suanda da herseyi ben yapıyorumBekar olup yalnız yaşamak herkesin harcı değil,eşya taşımak ağırlık kaldırmak vız gelir tırs gider![]()
Müstakil evimizApartman gorevlisi yok mu, o yardimci olsa?
Ben kimseden yardim istemem. Arkadasimdan yardim istiyordum onceden yilisti, kapici da ayni sekilde.Babam felç tasımaya goturmeye bile insan yok ambulans gelince zaten coğu emekli yaşlı komşuluk kalmadı
Olabilir bak teşekkürlerMuhtara git yardım iste. Ücretini verirsen bulur o bı kaç kişi