Yalnız yaşayan kadınlar

Merhabalar yalnız yasayan kadınlar ağır tek tük esya olunca kime taşıtıyor merak ettim deneyimlerden faydalanmak isterim
Kendileri taşıyorlar 😊kim taşıyacak başka?
Yalnız yaşamasak da gün içerisinde aloo kocam gel kanepe kaldırılacak demiyoruz mesela.

Ama ev taşınacaksa şirketler yapıyor zaten.

72 ekran buyuk tv var mesela onu tek basıma tasıyamam tek tük eşya tasımaya şirketler var mı merak ediyorum

Merhabalar yalnız yasayan kadınlar ağır tek tük esya olunca kime taşıtıyor merak ettim deneyimlerden faydalanmak isterim
Ben böyle ikimci el eşya satan birinden bikaç parça almıştım, orda tanıdık olunca uygun bir ücret karşılığında rica etmiştim aynen dediğiniz gibi kendi taşıyamayacağım kadar büyük , firma da çağıramayacğıö kadar küçük parçalar için. Kankilerim yok erkeklerle arkadaş olamıyorum ben, erkek kardeşim de olmadığı için seçeneği. Yoktu 🙃

Bekar olup yalnız yaşamak herkesin harcı değil,eşya taşımak ağırlık kaldırmak vız gelir tırs gider 😂

Bekar olup yalnız yaşamak herkesin harcı değil,eşya taşımak ağırlık kaldırmak vız gelir tırs gider 😂
Valla mecbur olunca kalıyor insan anne kanser baba felç butun hersey brnım üstümde e tabı birgun yalnız kalacagım gerçi suanda da herseyi ben yapıyorum

Yazın eşya taşıdım ev 1 artı 1 Di marketlerden koli topladım baya Bi evin bütün hwrşeyini ben koliledim temizliğini yaptım sonra bizim memleketten şirket buldum daha uygun denk geldi onlar, zaten taşıyor

televizyonu 2-3 kadın da taşıyabilir ya illa erkek olmasına gerek yok ki?
--hiç televizyonum olmadı benim ama bildiğim kadarıyla artık büyük ekran olan TVler düz ve hafif oluyor zaten. 3 kadın 25-30 kiloyu çok rahat taşır. 30 kilo olamaz herhalde bi TV?

kendi adıma gardrobum bile bez gardrop taşımak istersem söküp taşıyorum. fazla eşya bulundurmamaya çalışıyorum hemen herşeyimi 2 kadın da taşıyabilir şekilde tutuyorum.
daha büyük ağır parçalarsa erkek arkadaşlarım gelip taşır, rica etsem eve gelebilecek 8-10 kişi bulurum yani.

Ben bir odadan diğer odaya ağır tvyi pazar arabasının pazarlık taşınan çantasını çıkartıp onun üstüne koyup diğer odaya götürmüştüm. Ama çok büyük tv ise kat inecekse olmaz tabi. Yakınlarda bir yerde sucu olur başka esnaf olur az biraz para verip taşıtabilirsiniz.

Babam felç tasımaya goturmeye bile insan yok ambulans gelince zaten coğu emekli yaşlı komşuluk kalmadı
Ben kimseden yardim istemem. Arkadasimdan yardim istiyordum onceden yilisti, kapici da ayni sekilde.

Hic tanimadigin biri daha zararsizdir. Ucreti karşılığında ogrenci vs bulursun belki Facebook gruplarindan.

Back
X