6 ay oncesine kadar tek yasiyordum. Inanilmaz guzel bir hayat tek yasamak bana gore. Hala tadi damagimda kaldi, ne ariyorum o gunleri ama... Ben hem calisip hem okudugum icin zaten cok mesgul oluyordum. Arta kalan surede dizilerimi izlerdim filmler seyrederdim, kendime super sofralar kurardim. Simdi malesef ailemle yasiyorum, malesef diyorum, o hayattan sonra hic cekilmiyor
Mutlaka bir kez daha yalniz yasama keyfini tatmadan evlenmeyi filan dusunmuyorum.
Ah ah o üniversite sonrası eve dönüş yokmu bitirdi beniBende en çok kurduğum sofralarımı, izlediğim filmlerimi özledim. Geçen gün kendime mis gibi sofra hazırladım hevesle baktım ekmek yok alıp gelene kadar abim bitirmiş iştah miştah kalmadı zaten ondan sonra :)
Bende kendi evimi istiyorum tekrar
Aynen burda da oyle. Tek basina ozene bezene hazirladigin kahvaltiyla evdeki herkese (4 kisiyiz) hazirlanan bir olmuyor. Insanin hicbirseye hevesi kalmiyor artik. Benim de babam oyle mesela, abin gibi.
Kendi evimde her kahvaltida krep vardi, istisnasiz her sabah krep, yanina mis gibi bir sofra, ve onun yanina bir Turk sinemasi koyardim. Izleye izleye yerdim. Simdi hic icimden gelmiyor hicbirsey yapmak. Krep gun icimde aklima bile gelmiyor. Tek yasamak gibisi yok gercekten, aileyle yasamaya geri donunce anlasiliyor kiymeti. Tek yasayanlar kiymetini bilsin.
En çok istediğim şey... Bu yüzden kpss tercihlerimde yaşadığım ili yazmayacağım. ama bir gün yalnızlıktan sıkılır mıyım diye düşünmeden edemiyorum...
ayy nası aynı kafayız:) bende unıde kendı evım vardı sımdı aılemın yanına geldım.anam hepsı bı gözüme batıo:) tabı rabbım basımızdan eksık etmesın o ayrıda..bende 2014 kpss gırcem ve memleketım harıc heryerı yazıcam..hem artık calısan oluosun bıde eskısı gıbı deılkı artık evler cok guvenlıklı..hep rezıdans tarzı..ınsan zaten tek yasamaya alısınca ev arkadasıda cekılmıo..zaten paramı hazanıorum eve gelıorum yoruluorum bıde onumu cekıcem modu:) olsun olsun ıkımızınde olsun dua edelım:)
Amin amin inşallah :)) yoksa gözüm açık gider benim ya şu dünyadan en çok istediğim şey bu
ben de yalnız yaşıyorum. şimdi bazı arkadaşlar demiş ki kpssede aileme uzak bir yere tercih yapcm. aynen ben de öyle dedim ve yaptm da. aileme 8 saatlik uzak bir yerde yalnız yaşıyorm. olumlu yanları da var tabii. kendi düzenini kuruyorsun,kendini daha güçlü hissediyorsun. ama olumsuz tarafları da var. çok yalnızlık çektiğim oldu. benm gibi düşünenlere tek tavsiyem ailenize uzak olun ama en fazla 2-3 saatlik bi mesafe olsun kızlar . yoksa gelip gitmesi çookk zor oluyor. ve böylece haftasonlarını da yalnız geçirmezsnz h.sonu ailenizin yanına gezmeye gidersinz. ben bir dahaki tayinimi ailemin yanına değil de 2-3 saatlik uzakta bir yere yapcm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?