yalnız yaşayanlar varmı?

Yalnız yaşamak gibisi yok
Kendi cumhuriyetini kur, kimse karışamasın sana hesabı

Yıllarca yalnız yaşadım ve en huzurlu yıllarımdı ne yattığına ne kalktığına karışan var, istediğin saatte eve gir çık, evin içinde istediğin gibi dolaş... Özgürlük gibisi var mı ya. Sonra kalk öyle bir hayatta tekrar ailenin yanına geç. Izdırap resmen tamam allah başmızdan eksik etmesin onları ama, uzaktan sevmekten yanayım. Bir kere babayla aynı evde hiç iyi olmuyor, insan rahat olamıyor. Evden çıkarken nereye diye sormaları bile batıyor. İstemiyorum kimse bana birşey sorsun Yani açıkçası ben çok özledim o günlerimi. Hiç de sıkıntı yaşamadım. Yalnız kalmaya fırsat olmuyordu zaten iş güç arkadaşlar derken. Çok sıkıldığım zaman bile yalnızlıktan daha huzurluydum en azından kafam rahattı. Yalnız yaşayanlar kıymetini bilsin bence çünkü aile evet güzel hoş ama çok yakın da iyi değil.

bence yalnız yaşamak şöyle güzel olur: yalnız yaşayacaksın ama ya sevgilin olacak hayatında ya da arkadaş çevren kalabalık olacak. yoksa hiç mi hiç çekilmiyor açıkçası. ya da ailene çok az mesafede uzak olacaksın. yoksa insan bunalıma giriyor. ben girmiştim

yanlız yaşıyorum ama sadece hafta içi oda :) hafta sonu cumartesi akşam üzeri eşim geliyo pazartesi sabahı tekrar gidiyo yaklaşık 1,5 aydır böyle..

işim hemen evimin iki bina yanında..kendimize ait bi işimiz var..eşim il merkezinde bende ilçede ki işleri sahiplendik herkes işinin başında

akşamları bazen arkadaşlara giderim yada dışarı ya çıkar bi avm yapar dönerim..her zaman değil tabikide ama hafta da 1 gün muhakkak..onlarda müsaitse bana gelirler tabi binadaki komşular..genelde evde tv karşısında uyur kalırım ..

4 senedir yalnız yaşıyorum. Elbett güzel yanları var özgürsün,karışanın yok , istediğin saatte gir çık ,kafana göre planlar yap vs . Ama nolursa olsun bir yandanda yalnızlık zor. Aile başka birşey tamam çok karışıyorlar vs ama o ortamı çok özlüyorum. 2 ay var düğünüme biran önce gelsin o gün yuvamı kurayım diye can atıyorum. Oysa bliyorumki sorumluluklar başlayacak bu kadar özgür olunmayacak o zaman. Aa en azından sevdiğim yanımda olacak ,tek başına yuva olunmuyor en azından yuvam olacak. Herşeyden önemlisi sabah kalktığımda günaydın diyebileceğim bir nefes olacak evin içerisinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…