Yalnızım a dostlar- evlenememişler klübü

Ben erkek olsam 35 yaşına gelmş yalnız kalmamak için geziye annesiyle giden biriyle hayatımı birleştirmeyi düşünemezdim.
Bir düzeltme yapayım sanırım yanlış anlaşıldım. Arkadaşlar tabi ki insanların anneleriyle gezmelerinde geziye gitmelerinde bir sıkıntı yok. Burda abes olan "yalnız kalmasın" diye annenin kendini mecbur hissetmesi. Umarım bu sefer anlaşılmıştır

Abes olmak değil o anne olmaktan kaynaklı. Anne, kızı yalnız kalmasın diye eşlik etmek istemiş. Burada abes olan bir şey görmüyorum ben.

Erkek olsaydın 35 yaşında ve bekar olsaydın annen yine senle gelir miydi bu geziye?
Biraz da siz tek gitmek istemediğinizi belli etmiş olabilir misiniz? Kendini zorunda hissetmiştir.
Annenizle gittiğiniz ortamdan yeni bir flört yada dostlul bulmanız da zor. Kendinize ortam yapım, yalnızlıktan korkmayın.
Benim bir arkadaşım tek başına turla hiç gitmediyse üç ülkeye gitmişti. Yurtiçi gittiği turları saymıyorum bile. En son gittipi italya turunda da aşkını yakalayım döndü. Annesiyle gitseydi sanırım ıskalardı.
Bu nedenle bu tip organizasyonlara kendiniz yada arkadaşlarınızla katılın naçizane

Önce 35 yaşında tek başıma neden gidemiyorum diye düşünün..
Anneniz de şu acıtasyonu bıraksın.. Bende 32 yaşında bekarim. Annem ileride evli de olsan bekar da olsan önce kendine güveneceksin. Kendin güçlü duracaksın der. Hayırlı olacaksa evlenirsin yoksa sağlık olsun der.
Annenize bu ajitasyonun sizi yıprattığını söyleyin. Sizin üzerinize yüklenmesin.
Sürekli bekarim evlenemedim konularınız var. Sizin adınıza üzülüyorum. Böyle giderse sırf evlendi desinler diye size uygun olmayan biriyle evleneceksiniz.
Evlenememişler klübü diye bir klüb de yok.:silah:
Her 30 yaş üstü bekar kadını kesin evlenemedi diye etiketlemeyin.:KK34:

Evlenmek bir tercihtir. Bu kabul edilsin artik..

Babası vefat etmiş bekar arkadaşım annesiyle beraber gittiği kaplıcada babasıyla kaplıcaya gelmiş yaşıtı mühendisle tanışıp bir süre görüşmüştü. Sonra kafasına uymadığı için evlenmedi. Aklıma bu geldi, annen yanındayken fırsatları kaçırabilirsin falan yazmışlar da ön sayfalarda... bir şey kısmetse kimse önüne geçemez. Ama kısmet değilse televizyona çıkıp evlenmek istiyorum deyip telefon numaranı açıklasan bir kişi bile aramaz.

Toplumdaki örümcek beyinliler yüzünden hiç evlenmemiş, 35-40 yaşında ,hala gencecik kadınlar , Bu baskıdan dolayı bir süre sonra sağlıklı düşünemeyip gidip 3 kadın boşamış, çocuklu Çocuklu adamlar alıyorlar. Ondan sonra ver elini mutsuzluk ..!! Evlilik amaç değil araç olmalıdır .! Gel de bunu örümcek beyinlilere anlat. Anlamazlar .!

Kızlar ben de yalnızım. Yaş 35 ve ailemle yaşıyorum. Bugün biz gezi için Konyaya gideceğim. Annem beni yalnız bırakmamak için gelecek. Ama bir lafı benim kafamı karıştırdı. “Kızım sen yalnız kalma diye geliyorum ama enerjim kalmadı artık, keşke bir eşin olsaydı da onunla gitseydin” yine bir üzüntü kapladı içimi. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum.

Ben kendi başıma Karadeniz'e gittim niye yalnız kalma diye gidiyormuş? Yalnız güzel olmadı gezi orası ayrı da illa annenle gitmen gerekmiyor.

Kızlar ben de yalnızım. Yaş 35 ve ailemle yaşıyorum. Bugün biz gezi için Konyaya gideceğim. Annem beni yalnız bırakmamak için gelecek. Ama bir lafı benim kafamı karıştırdı. “Kızım sen yalnız kalma diye geliyorum ama enerjim kalmadı artık, keşke bir eşin olsaydı da onunla gitseydin” yine bir üzüntü kapladı içimi. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum.
Ailen sen yalnız kalma diye heryere geliyor mu?

ben de 30 yaşında ailesiyle yaşayan biriyim .
annemde çoğu şeyime eşlik eder ama isteyerek öyle zorakiymiş gibi değil .
evlenmemi o da istiyor mutlu olduğumu görmek istiyor .
ama sanırım ömür boyu dizinin dibinde olacaaağımmmm :skandal:

Bence tek gidin
Hem anne yorulmamış olur, hem de sosyalleşmiş oşursunuz diğer gelenlerşe muhabbet edersiniz. Bu şekilde kısmet de çıkabilir pekala🤗

Toplumdaki örümcek beyinliler yüzünden hiç evlenmemiş, 35-40 yaşında ,hala gencecik kadınlar , Bu baskıdan dolayı bir süre sonra sağlıklı düşünemeyip gidip 3 kadın boşamış, çocuklu Çocuklu adamlar alıyorlar. Ondan sonra ver elini mutsuzluk ..!! Evlilik amaç değil araç olmalıdır .! Gel de bunu örümcek beyinlilere anlat. Anlamazlar .!

40 yaşındaki erkeklerle hiç evlenmemiş 25 yaşındaki arkadaşlarımız evleniyorken kızmaya hakkımız yok

Niye annesinin beraber gitmek istemesine tepki gösteriyorsunuz..Belki kadın korumak için değil de yalnız canı sıkılır diye gidiyordur..Yani gezilere gitmek için arkadaş filan ayarlamaya çalışmaz mıyız bizler de yalnız olmayalım diye..Evlilik meselesi de nasip bir bakarsın yakın zamanda evleniyorsun..İnşallah karşına iyi seni mutlu edecek bir insan çıkar..

40 yaşındaki erkeklerle hiç evlenmemiş 25 yaşındaki arkadaşlarımız evleniyorken kızmaya hakkımız yok
Ya zaten öyle kafa yapısına sahip biriyle 35 yaşında bir kadın da anlaşamaz bence. Demek ki adamın aradığı daha farklı. Ben benden 9 10 yaş küçük birine çocuk gözüyle bakıyorum ve asla ortak nokta bulamıyorum. Zaten öğrencilerim o yaşta. Ben erkek olsam da anlaşamam. Hayata bakış çok farklı oluyor. Sevdiğim bir arkadaşım kendinden dokuz yaş küçük biriyle evlenecek. Kızı tanıştırdı bizimle. Yok yani...o kadar çocuksu ki; asla orta yol bulamadım ama o evlenecek mesela.

Ya zaten öyle kafa yapısına sahip biriyle 35 yaşında bir kadın da anlaşamaz bence. Demek ki adamın aradığı daha farklı. Ben benden 9 10 yaş küçük birine çocuk gözüyle bakıyorum ve asla ortak nokta bulamıyorum. Zaten öğrencilerim o yaşta. Ben erkek olsam da anlaşamam. Hayata bakış çok farklı oluyor. Sevdiğim bir arkadaşım kendinden dokuz yaş küçük biriyle evlenecek. Kızı tanıştırdı bizimle. Yok yani...o kadar çocuksu ki; asla orta yol bulamadım ama o evlenecek mesela.

serra yılmaz bir söyleşi de bunu çok güzel dile getirmişti.
İtalyada yaşamasının nedenini sormuşlardı, o da orada arkadaşlıl ve sevgili anlamında daja rahat olduğunu söylemişti. Çünkü orada genç toy değil kendi dengine gidiyor erkekler demişti. Erkek yada kadın üç aşağı beş yukarı kendi yaş grubuyla takılıyor demişti. Şimdi benden iki üç yaş büyük bir sevgilim var ve Türk erkekleri kendini geliştirmediği için sohbeti, birikimi, paylaşımlarına değil bacağıma gençliğine gidiyor demişti. Çok çok haklı.

serra yılmaz bir söyleşi de bunu çok güzel dile getirmişti.
İtalyada yaşamasının nedenini sormuşlardı, o da orada arkadaşlıl ve sevgili anlamında daja rahat olduğunu söylemişti. Çünkü orada genç toy değil kendi dengine gidiyor erkekler demişti. Erkek yada kadın üç aşağı beş yukarı kendi yaş grubuyla takılıyor demişti. Şimdi benden iki üç yaş büyük bir sevgilim var ve Türk erkekleri kendini geliştirmediği için sohbeti, birikimi, paylaşımlarına değil bacağıma gençliğine gidiyor demişti. Çok çok haklı.
Çok haklı kesinlikle. Kimseyi yargılamak hakkım değil lakin ben 30 ve üstü olup 20lik kızlarla takılanlara ergen olarak bakıyorum. 32 33 yaş ve 40 yaş olur ama 40 ve üstü olup 20 lik kız aramak abazanlık. Burada bir üye yazmıştı konuştuğu adam 44 yaşındaymış ve 30luk teyzeyle evlenmem demiş. Allahaşkına bu ergenlik abazanlık değil de nedir? Adamın bir tarafının kılları ağarmış dediği lafa bak. Gülünç hem de çok gülünç.

Bence siz önce birey olmaya çalışın 35 yaşında kadının annesi neden yalnız kalmasın diye gelir neden kafanıza keşke bir eşin olsa düşüncesi geliyor aile olarak biraz bireyselleşin kendi kendinize takılmayı eğlenmeyi bilin hayatta en sevdiğim şeydir yalnız yaşamak yalnız gezmek bir cafede kahve içip kitap okumak film izleyip dizi sezonu bitirmek biraz odak noktanız değişirse belki hayatınıza biri girer bir cafede bArda veya bir etkinlikte tanışırsınız belki

Insan annesiyle niye gezemezmis yahu.. bende bekarim ve gittigim tatillere annemi ailemi yanima almaktan zevk aliyorum.
Onca yil büyütmüsler bakmislar birazda benim birseylere katkim olsun vs diye düsünüyorum..

Evlenmemisken maasimi aileme harciyorum doya doya. Benim gördügüm yerleri onlarda görsün istiyorum..
(Yalniz veya kiz arkadaslarim ile de gittigim oldu)

Ki yeni birileriyle tanismama hic engel olmadi, ne alaka yani? Tatilde birileriyle tanismayi hic düsünmedim acikcasi zaten :KK70: kendi keyfime bakiyorum potansiyel es arayisina cikmiyorum..
Ki tanisacagi varsa insanin hersekilde olur.. ailenin yaninda da..

Neyse konu sahibi annen belki yorgun ve gelmek istemiyorsa kendin gidebilecegini söyle.
Evlilik konusunda da hemen hemen her anne gibi yakinmis biraz.. olabilir.

Hakkinda hayirlisi olsun

Acımasız macimasiz! Keşke zorunuza gitse, keşke kalbiniz kırılsa da en azından biseylere aymis olursunuz.. Calisiyorsaniz bie sekilde baska baska yere gidin bir bahane bulup
Yahu tek başına gezi grubunda insan ne kadar zevk alabilir
Ya arkadaş grubuyla gider ya sevgilisiyle ya aileden biriyle
Norveç gibi aynı şehirde bile olsalar insanların 18 yaşından itibaren ailesinden ayrı eve çıktığı bir ülkede mi yaşıyoruz
Ne kadar acımasızsınız cidden
Annesiyle geziye gitti diye benim 45 yaşında kaynanayla yaşamayı kabul etmeyen nişanlılarından ayrılan erkek akrabam gibi yazıyorsunuz kıza

Back
X