Yalnızım, arkadaşım olsun istiyorum

pinkangell

evli mutlu çocuklu:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
263
0
46
Diğer
:1no2:KIZLAR BEN 6 AYLIK EVLİYİM.ŞEHİRDIŞINA GELİN GİTTİM.AİLEM VE EŞİMİN AİLESİ AYNI ŞEHİRDE BİZ BASKA Bİ ŞEHİRDEYİZ İŞ NEDENİYLE.NE KOMŞUM VAR APARTMANIMDA NE ARKADASIM ..ÇOK BUNALDIM ARTIK SIKILDIM...ANNEMLE KONUSUYORUM HERGÜN OKADAR.ÇOK MONOTON GEÇİYOR HAYAT..İNSAN DERTLEŞECEK İKİ KELİME DİCEK BİRİNİ ARIYOR..ALLAHIM İYİLERLE KARŞILAŞTIRR..ARTIK BEBEĞİMİZ OLSUN İSTİYORUM EŞİMDE İKİMİZDE TAM ALIŞALIM EVİMİZE BU ORATAMA ÖLE DİYORR

SİZEDEDE BÖLE ŞEYLER VARMI NE YAPMALIYIM SİZCE AKIL VERİN ARKADSLAR

Son düzenleme:
Öncelikle tek başınıza mutlu olmayı öğrenmelisiniz..
Bu çok önemlidir insan hayatında..
Hayatınıza bir arkadaş girer,sizi sırtınızdan vurur şimdikinden daha çok üzülürsünüz..
O yüzden arkadaşlığı yalnızlığınızı dolduracak bir olgu diye düşünmek yerine paylaşım olarak düşünün..
Madem yeni taşındınız hayırlı olsun,ev hanımlarının katıldığı belediyelerin açtığı kurslar var bence hemen katılın.
Hem çevreniz olur hem de boş vakitleriniz değerlenir..

Biraz sabredin mutlaka bir çevre edinirsiniz.Kolay değil ortam değiştirmek,sizinki hepten değişiklik olmuş,ayrı şehir,aileler uzakta falan.Kimse yalnız kalmıyor,apartmandakilerle tanışın,kafanıza uyanlarla görüşür kaynaşırsınız.
Bu arada küçük harflerle yazarmısın:))

Apartmanda 6 aile var 4 doktor bir öğretmen hepsi yaşlı insanlar ve çalışıyorlar

Benimde komşularım yaşlı,hemde oldukça yaşlılar :))
ama olsun,yaşlıda olsa kafamın uyuştuğu bir ablam var o yetiyor bana.
Hem bütün komşularla samimi olmamız gerekmiyor ki,bir tane olsun candan olsun :)

Henüz 6 ay olmuş,mutlaka arkadaşınız olacaktır,hem bakın KK'yı keşfetmişsiniz,bir nebze olsun yalnızlığınızı alır burası yerimseniben

evet burasıda olmasa patlarım heralde evde hiçdeğilse burda birileri yol gösterio..teşekkür ederim hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zor şey yalnızlık hissi. Ama kafan rahatsa, huzurluysan bir şekilde üstesinden gelebilirsin. Arkadaşların dediği gibi kurslar var. Hem vakit geçirir, hem çevre edinirsin.

ayy canım aynen bende senin gibiyim ailemden ayrı şehirdeyim yazdıklarınla beni anlatmışsın ben 1 yıllık evliyim ilk aylarda o kadar sıkılırdım ki ne komşum nede arkadaşım vardı..şimdi başka bi yere taşındık arkadaşımda var komşumda çok iyi insanlar..ayrıca bu pazartesi kursada başlayacağım haftada bir apartman toplantılarımız var hayatım okadar çok değiştiki artık boş zaman bulamaz oldum...
ilk aylarda çok ağladım yalnızlıktan dolayı allaha dua ettim bit tek arkadaşım olsun ona bile razıyım diye şükür artık b,rden çok dostumvar çevrem epey genişledi..zamana bırak bakalım inşallah seninde çevrende dostların olur:Saruboceq:

arkadasım olsun diyede olur olmaz kımseye güvenmeyin sırlarınızı sorunlarınızı derdınızı 2gün tanıdıgınız kımseyede anlatmayın ve komşuluğada ınanmayın ben inanmıyorum çünkü bi derdım olsa yıllardır tanıdıgım bı dostumu arkadasımı arar anlatırım komşuda işim olmaz

hayırlı olsun evlılıgınız bende sizin gibi çok yalnızlık cektım ilk zamanlar hem eşimin hemde kendı ailemden uzakta iş nedeniyle baska bi sehırdeyız suan 1yıllık evlıyım.. 4-5 aylıkken evde sıkıntııdan kavga ederdık :))) ozamanlar nette baglatmamıstık .. benım apartmanımdakı komsular hepsi emekli torun bakıyorlar anneannemle yasıtlar bir iki geldiler ama sohbet belli bi sure sonra tıkanıyor halıyle yanı ne konusacaksınki.
sonra kendımı dınlemekten hasta oldum psikolojık olarak,kardeseım bana bi suru kitap aldı bunları okucaksın kafanada bişey takmıcaksın dedi..iykide oyle yapmıs ..
kitap oku arkadasım benım yaptıgım hataya duserek SAKIN kendını dınleme , bi sorun varsada kafana takma 3gunluk dunya için...
zamanla olur arkadasın bende 1yıl sonra aklıma geldi suan halk egitimin kurslarına yazıldım onlara gidiyorum evde durmaktan iyidir sonucta
ben sıcakkanlı biri değilim aksıne soguk duruyorum yapı işte ama bana çok zararlı.. bide biraz seciciyim su zamana kadar sadece 2 tane arkadasım oldu :)
yalnızken cocuk çok istemiştim şimdide iykide olmamıs diyorum(ve hiç istemıyorum) , cocuk ayak bagı bu zamanlarını bidaha bulamazsın esınle kıymetını bil..
sen yinede git bulundugun sehırdekı kurslara illakı bos acıkta bı yer vardır cunku sene basında kayıt yaptıranların sadece yarısı gidiyor kursa diğerlerinin kaydı sılınıyor.. bolece boş kontenjan oluyor

Evlılıgımın ılk aylarında bende cok sıkılıyordum.
Gun boyu uzanıp, tv. ızlıyor, arada uyuyor, yada sessızce oturuyordum.
Internetım yoktu o donemler, yapacak tek sey esıme odaklanmaktı.
Sımdı ne vakıt canım sıkılsa acıyorum pc. yı aklıma ne takılıyorsa onu arastıyorum.
O kadar ıyı anlasıyoruz kı pc.mle
bazen esım benımle ılgılenmeyınce, 'ıyı ben kankamla takılayım' dıyorum.
Kımı zaman nette evde yapabılecegım ufak dekoratıf esyaları ıncelıyor,
bende benzerlerını yapmaya calısıyorum, cok da eglenıyorum o vakıt.
Tavsıye ederım sızede, hem yaratıcılıgınız gelısecektır hemde egleneceksınızdır.
Hatta oyle bır an gelecekkı benım gıbı yalnızlıgınızı sevmeye bıle baslayabılırsınız

Acaba????

sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

afedersınız ama yalnızlık sureklı pc basında pineklemek değildir.. tabıki sizin yaptıklarınızda boş seyler değil bu dogru ama bunları, oturdugunuz yerden bakmak yerıne dısarı çıkıp soyle bi hava mekan değişikliği yaparak gezseniz daha iyi olacaktır.nerede oturuyorsunuz bılmıyorum sehır olarak ama eger merkezdeysenız arada bi çıkın dolasın yanı..yok uzaktaysanız sıze yakın veya servisi gelen avm arabalarının saatlerını oğrenın derim , illakı munibus veya otobus duraklarıda vardır onlarıda oğrenın bence tabıkı sonucta sizin yasantınız..
her ne kadar sızın yasantınızda olsa baskalarına boyle ornek vermek yanlıstır..
her insan farklıdır sonucta ,ınsan evde otur otur sısıyor haliyle hareket yok..enerjı kaybı yok..belkı yedıklerımız aynı ama bi efor harcamadıgımız için hantallasıyoruz..ben suan yakınımdakı kursa değil uzagımdakı kursa yazıldım bilerek daha cok dısarda vakıt gecıreyım dıye vb gibi.

Sanırım vermek ıstedıgım mesaj tam anlamı ıle anlasılmamıs.
Ben evde neler yapılabılecegınden kısaca bahsettım.
Zıra dısarı cıkmak, daha sosyal olmak tercıh edılen durumdur.
Sosyallesmek deyıncede, neler yapılabılecegı hakkında ınsanlar genelde hemfıkır olur.
Benım ıfade etmek ıstedıgım, evde yalnız kaldıgımızda
ve dısarı cıkma ıstegımız uyanmadıgında neler yapılabılecegı ıle ılgılıydı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…