- Konu Sahibi pinkangell
-
:1no2:KIZLAR BEN 6 AYLIK EVLİYİM.ŞEHİRDIŞINA GELİN GİTTİM.AİLEM VE EŞİMİN AİLESİ AYNI ŞEHİRDE BİZ BASKA Bİ ŞEHİRDEYİZ İŞ NEDENİYLE.NE KOMŞUM VAR APARTMANIMDA NE ARKADASIM ..ÇOK BUNALDIM ARTIK SIKILDIM...ANNEMLE KONUSUYORUM HERGÜN OKADAR.ÇOK MONOTON GEÇİYOR HAYAT..İNSAN DERTLEŞECEK İKİ KELİME DİCEK BİRİNİ ARIYOR..ALLAHIM İYİLERLE KARŞILAŞTIRR..ARTIK BEBEĞİMİZ OLSUN İSTİYORUM EŞİMDE İKİMİZDE TAM ALIŞALIM EVİMİZE BU ORATAMA ÖLE DİYORR
SİZEDEDE BÖLE ŞEYLER VARMI NE YAPMALIYIM SİZCE AKIL VERİN ARKADSLAR
Apartmanda 6 aile var 4 doktor bir öğretmen hepsi yaşlı insanlar ve çalışıyorlar
:1no2:KIZLAR BEN 6 AYLIK EVLİYİM.ŞEHİRDIŞINA GELİN GİTTİM.AİLEM VE EŞİMİN AİLESİ AYNI ŞEHİRDE BİZ BASKA Bİ ŞEHİRDEYİZ İŞ NEDENİYLE.NE KOMŞUM VAR APARTMANIMDA NE ARKADASIM ..ÇOK BUNALDIM ARTIK SIKILDIM...ANNEMLE KONUSUYORUM HERGÜN OKADAR.ÇOK MONOTON GEÇİYOR HAYAT..İNSAN DERTLEŞECEK İKİ KELİME DİCEK BİRİNİ ARIYOR..ALLAHIM İYİLERLE KARŞILAŞTIRR..ARTIK BEBEĞİMİZ OLSUN İSTİYORUM EŞİMDE İKİMİZDE TAM ALIŞALIM EVİMİZE BU ORATAMA ÖLE DİYORR
SİZEDEDE BÖLE ŞEYLER VARMI NE YAPMALIYIM SİZCE AKIL VERİN ARKADSLAR
Evlılıgımın ılk aylarında bende cok sıkılıyordum.
Gun boyu uzanıp, tv. ızlıyor, arada uyuyor, yada sessızce oturuyordum.
Internetım yoktu o donemler, yapacak tek sey esıme odaklanmaktı.
Sımdı ne vakıt canım sıkılsa acıyorum pc. yı aklıma ne takılıyorsa onu arastıyorum.
O kadar ıyı anlasıyoruz kı pc.mle
bazen esım benımle ılgılenmeyınce, 'ıyı ben kankamla takılayım' dıyorum.
Kımı zaman nette evde yapabılecegım ufak dekoratıf esyaları ıncelıyor,
bende benzerlerını yapmaya calısıyorum, cok da eglenıyorum o vakıt.
Tavsıye ederım sızede, hem yaratıcılıgınız gelısecektır hemde egleneceksınızdır.
Hatta oyle bır an gelecekkı benım gıbı yalnızlıgınızı sevmeye bıle baslayabılırsınız
Acaba????
sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
Evlılıgımın ılk aylarında bende cok sıkılıyordum.
Gun boyu uzanıp, tv. ızlıyor, arada uyuyor, yada sessızce oturuyordum.
Internetım yoktu o donemler, yapacak tek sey esıme odaklanmaktı.
Sımdı ne vakıt canım sıkılsa acıyorum pc. yı aklıma ne takılıyorsa onu arastıyorum.
O kadar ıyı anlasıyoruz kı pc.mle
bazen esım benımle ılgılenmeyınce, 'ıyı ben kankamla takılayım' dıyorum.
Kımı zaman nette evde yapabılecegım ufak dekoratıf esyaları ıncelıyor,
bende benzerlerını yapmaya calısıyorum, cok da eglenıyorum o vakıt.
Tavsıye ederım sızede, hem yaratıcılıgınız gelısecektır hemde egleneceksınızdır.
Hatta oyle bır an gelecekkı benım gıbı yalnızlıgınızı sevmeye bıle baslayabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?