Yalnızım, arkadaşım olsun istiyorum

''arkadaş'' kelimesi kulağa ne kadar hoş geliyor değilmi?.ama arkadaş var arkadaşçık var arkadaş(çık) ararken dikkat edin altında sinsilikten başka bişey yok...

canim bende evlendikten sonra ailemden uzak bir sehire gittim dedigin gibi hergün annemle tel konussakta yalnizligim gitmiyor
apartmanimda bir türk var ama evlendigimden beri bir kere gelmisligi yok (kendisi afedersiniz biraz menfaatci da)

arkadas bulmam zor olmadi esimin buralarda tanidigi cok
ama yinede sıkı pıkı degilim onlarla, bende bilmiyorum ne yapacagimi keske diyorum eski arkadaslarim olsa simdi yanimda ama.......

aksine bende yeni evlendim apartmanda tanımadığım kimse kalmadı

olsun elbet cıkar biryerden arkadaş sanada canım

Ya bizde geleli 1 yıl oldu bu şehire daha alışamadım.Alışamadım bende eskisi gibi değilim artık.insanlara karşı biraz mesafeli yaklaşma başladı ne dendir bilmiyorum.Muhabbeti çok seviyorum ama bişeyler eksik geliyor insanlardan uzaklaştırıyot-rum kendimi.

bende ailemden uzaktayım önceleri canım baya bi sıkılıyordu bir yıllık evliyim zamanla o evin düzeninne çevreye alışıyorsun.öyle herkezle samimi olan biri degilim.her insana güven olmuyor arkadaşınıda iyi seçmek gerekiyor bazısı neoldum delisi sonradan görme oluyor bazısı dedikoducu arkandan konuşan çıkıyor insanlar türlü türlü Allah herşeyin hayırlısını versin.zamanı gelince iyi komşuluklarda arkadaşlıklarda oluyor sabır ve zaman herşeyi gösteriyor

ahhh canim yaa hayirlisi olsun...esin cocugun yokmu...insanin eside yetiyor inan....zarar verecek insanlar olmasindansa yalniz kal daha iyi...yada kursa camiye falan git....evde guzel seylerde yapilabiliyor guzel programlar var...

çok doğru insan her zam birilerini bulamıyo

konuyu açan arkadaşla hemen hemen aynı durumdayım ve bu duruma çok üzülüyorum eşim de şehir dışı göreve gitti çok canım sıkılıyor ya koca apartmandan 4 aydır bir kişi bile kapımı çalıp hoşgeldiniz demedi çok yalnızım ve çok üzgünüm (50:

bende seninle aynı durumdaydım ilk evlendiğimizde.artık o kadar bunalmıştımki.ilk önce kendime yeni uğralşar aradım yemek yapmak konusunda ilerlettim kendimi yeni tarifler falan.ilgilendiğim konularda biraz kitap okumaya çalıştım yine olmuo eşimde işten yorgun gelio erken uyuyo die ona bile kızıyodum sıkılıyorum die.sonra bi işe girdimde orda bütün enerjimi harcıyorum değişik arkadaşlarımda oldu dışarda çok görüştüğüm olmasada iş yerindeki sohbette bana yetio.istiyomusun bilmem ama parttime bile çalışabilirsin.çocuk için acele etmene gerek yok die düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…