- 2 Mart 2021
- 314
- 419
- 18
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Sizi çok iyi anlıyorum ama bu güne kadar zaten her yer kapalı idi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rakip olurum sizeen yalnız kim yarışması yapılmasın ? rekora giderim.![]()
Yalnızlık sizin için öyle olmasa da bazen bir seçimdir. Yani en azından dışarıdan bakıldığında acınacak bir durum değildir. İnsanların hakkınızda ne düşündüğüne değil kendinizi mutlu ve huzurlu hissetmeye odaklanmalısınız. 18 yaşımdan beri yalnız yemeye, tatile, sinemaya gidebilen bir insanım. Bunda utanılacak, ayıplanacak, garipsenecek hiç bir yön bulamıyorum doğrusu. Kendiniz yanlızlığınızı sevmediğiniz için herkesin size o düşüncelerle baktığınızı sanıyorsunuz sanırım. Yeni hobiler, yeni sosyal faaliyetler, yeni arkadaşlıklar öneriyorum size. Pandemi sonrası korolar, kurslar, gezi grupları öneriyorum. Çeşit çeşit yeni arkadaşlarınız ve yeni uğraşlarınız olduğunda bu psikolojiden çıkacağınızı düşünüyorumEğlenebiliceğim kimsem yok, arkadaşlarım vardı hepsi evinde, çocukları vr evliler, görüşmüyoruz herkes kendi halinde, bende evliydim ayrıldım bütün gün evdeyim dizi izliyorum tek eğlencem ayda bir, çıkıp alışveriş yapmak, bir sahile gitmek istiyorum , kafede oturup stres atmak ama yalnız başıma gitmek tuhaf olur mu çekiniyorum dışardan bakan yalnız olduğumu anlayıp acıyacakmış bana gibi geliyor, hiç şansım yok ne eşten yana, nede arkadaşlıktan yana hep bir vefasızlık gördüm![]()
Normal zamanlarda her kelimede haklısınız ama şuan ki yalnızlık eve tikilip kalmak aslindaYalnız başınıza bir şeyler yapmaya alıştığınızda başkasıyla bunları yapmak artık size keyif vermeyecek.Su an alışık değilsiniz sadece..Ben yalnız başıma sinemaya da gitmişimdir, alışverişe de kahvaltıya da cafeye gidip kahve içerken bulmaca cozmusumdur.Yaptikca keyif alabilirsiniz
Evet pandemi sürecinde çok küçük gibi görünen bazı aktiviteler meğer ne kıymetliymis,herkes depresyonda.Normal zamanlarda her kelimede haklısınız ama şuan ki yalnızlık eve tikilip kalmak aslinda
Evet pandemi sürecinde çok küçük gibi görünen bazı aktiviteler meğer ne kıymetliymis,herkes depresyonda.
Hayatın tadını çıkarın bosverin başkasını sosyal varlıklarız tabiki birilerine ihtiyaç duyarız. Fakat yalnızlık tercih edildiğinde çok güzel inanın.Eğlenebiliceğim kimsem yok, arkadaşlarım vardı hepsi evinde, çocukları vr evliler, görüşmüyoruz herkes kendi halinde, bende evliydim ayrıldım bütün gün evdeyim dizi izliyorum tek eğlencem ayda bir, çıkıp alışveriş yapmak, bir sahile gitmek istiyorum , kafede oturup stres atmak ama yalnız başıma gitmek tuhaf olur mu çekiniyorum dışardan bakan yalnız olduğumu anlayıp acıyacakmış bana gibi geliyor, hiç şansım yok ne eşten yana, nede arkadaşlıktan yana hep bir vefasızlık gördüm![]()
Ben de rekor kirarim.kesinen yalnız kim yarışması yapılmasın ? rekora giderim.![]()
Hangimiz daha yalniziz yarisi mi yapsakRakip olurum size![]()
YaaaaHayatın tadını çıkarın bosverin başkasını sosyal varlıklarız tabiki birilerine ihtiyaç duyarız. Fakat yalnızlık tercih edildiğinde çok güzel inanın.
kimse o şekilde bakmaz ben bakmam mesela aklıma bile gelmez.
ki bende arada yalnız kafeye gider şöyle gönlümce cayimi içer oh missahile
gidip bankta otururum şöyle deniz kokusunu çekerim içime.cikin yuruyese eve kapatmayin kendinizi yapılacak aktiviteler bulun meskuliyetiniz artıkça yalnız hissetmezsiniz kendinizi bol şans![]()
Her şeyi özledim, deniz kokusunu da, kalabalığı da...Ben de rekor kirarim.kesin
Hangimiz daha yalniziz yarisi mi yapsak
Yaaaaben de deniz kenarinda bir banka oturup öylece mavinin huzurunu hissetmeyi, deniz kokusunu içime çekmeyi özledim ❤
Eğlenebiliceğim kimsem yok, arkadaşlarım vardı hepsi evinde, çocukları vr evliler, görüşmüyoruz herkes kendi halinde, bende evliydim ayrıldım bütün gün evdeyim dizi izliyorum tek eğlencem ayda bir, çıkıp alışveriş yapmak, bir sahile gitmek istiyorum , kafede oturup stres atmak ama yalnız başıma gitmek tuhaf olur mu çekiniyorum dışardan bakan yalnız olduğumu anlayıp acıyacakmış bana gibi geliyor, hiç şansım yok ne eşten yana, nede arkadaşlıktan yana hep bir vefasızlık gördüm![]()
Teşekkür ederim :)Hayatın tadını çıkarın bosverin başkasını sosyal varlıklarız tabiki birilerine ihtiyaç duyarız. Fakat yalnızlık tercih edildiğinde çok güzel inanın.
kimse o şekilde bakmaz ben bakmam mesela aklıma bile gelmez.
ki bende arada yalnız kafeye gider şöyle gönlümce cayimi içer oh missahile
gidip bankta otururum şöyle deniz kokusunu çekerim içime.cikin yuruyese eve kapatmayin kendinizi yapılacak aktiviteler bulun meskuliyetiniz artıkça yalnız hissetmezsiniz kendinizi bol şans![]()
8 ay oldu ama onunda etkisi var tabiKaç ay önce boşandınız ? Boşanmanın üzüntüsünü atlatamamış olabilir misiniz ?
Başınız sağolsun, aşk şuan için bana çok uzak tekrar kimseye, güvenebiliceğimi sanmıyorumNegatif enerjinden sıyrıl
Benim esim vefat etti, tek basima yurtdisi dahil geziyorum. Negatiflikten kurtulursan belki yeni bir aska da yelken acarsin.
kendine güven sadece.. aşk sana daha çok lazım aslındaBaşınız sağolsun, aşk şuan için bana çok uzak tekrar kimseye, güvenebiliceğimi sanmıyorum