Yalnızım ben

Eğlenebiliceğim kimsem yok, arkadaşlarım vardı hepsi evinde, çocukları vr evliler, görüşmüyoruz herkes kendi halinde, bende evliydim ayrıldım bütün gün evdeyim dizi izliyorum tek eğlencem ayda bir, çıkıp alışveriş yapmak, bir sahile gitmek istiyorum , kafede oturup stres atmak ama yalnız başıma gitmek tuhaf olur mu çekiniyorum dışardan bakan yalnız olduğumu anlayıp acıyacakmış bana gibi geliyor, hiç şansım yok ne eşten yana, nede arkadaşlıktan yana hep bir vefasızlık gördüm:KK43:
Yalnızlık sizin için öyle olmasa da bazen bir seçimdir. Yani en azından dışarıdan bakıldığında acınacak bir durum değildir. İnsanların hakkınızda ne düşündüğüne değil kendinizi mutlu ve huzurlu hissetmeye odaklanmalısınız. 18 yaşımdan beri yalnız yemeye, tatile, sinemaya gidebilen bir insanım. Bunda utanılacak, ayıplanacak, garipsenecek hiç bir yön bulamıyorum doğrusu. Kendiniz yanlızlığınızı sevmediğiniz için herkesin size o düşüncelerle baktığınızı sanıyorsunuz sanırım. Yeni hobiler, yeni sosyal faaliyetler, yeni arkadaşlıklar öneriyorum size. Pandemi sonrası korolar, kurslar, gezi grupları öneriyorum. Çeşit çeşit yeni arkadaşlarınız ve yeni uğraşlarınız olduğunda bu psikolojiden çıkacağınızı düşünüyorum

Yalnız başınıza bir şeyler yapmaya alıştığınızda başkasıyla bunları yapmak artık size keyif vermeyecek.Su an alışık değilsiniz sadece..Ben yalnız başıma sinemaya da gitmişimdir, alışverişe de kahvaltıya da cafeye gidip kahve içerken bulmaca cozmusumdur.Yaptikca keyif alabilirsiniz

Yalnız başınıza bir şeyler yapmaya alıştığınızda başkasıyla bunları yapmak artık size keyif vermeyecek.Su an alışık değilsiniz sadece..Ben yalnız başıma sinemaya da gitmişimdir, alışverişe de kahvaltıya da cafeye gidip kahve içerken bulmaca cozmusumdur.Yaptikca keyif alabilirsiniz
Normal zamanlarda her kelimede haklısınız ama şuan ki yalnızlık eve tikilip kalmak aslinda

bu durumu fırsata dönüştürmeye bak .. en iyi kararlar en iyi sonuclar hep bu tarz durumlardan sonra çıkar yeni seni ortaya çıkarma zamanı geldiğini düşün

Eğlenebiliceğim kimsem yok, arkadaşlarım vardı hepsi evinde, çocukları vr evliler, görüşmüyoruz herkes kendi halinde, bende evliydim ayrıldım bütün gün evdeyim dizi izliyorum tek eğlencem ayda bir, çıkıp alışveriş yapmak, bir sahile gitmek istiyorum , kafede oturup stres atmak ama yalnız başıma gitmek tuhaf olur mu çekiniyorum dışardan bakan yalnız olduğumu anlayıp acıyacakmış bana gibi geliyor, hiç şansım yok ne eşten yana, nede arkadaşlıktan yana hep bir vefasızlık gördüm:KK43:
Hayatın tadını çıkarın bosverin başkasını sosyal varlıklarız tabiki birilerine ihtiyaç duyarız. Fakat yalnızlık tercih edildiğinde çok güzel inanın.
kimse o şekilde bakmaz ben bakmam mesela aklıma bile gelmez.
ki bende arada yalnız kafeye gider şöyle gönlümce cayimi içer oh mis 🤩sahile
gidip bankta otururum şöyle deniz kokusunu çekerim içime.cikin yuruyese eve kapatmayin kendinizi yapılacak aktiviteler bulun meskuliyetiniz artıkça yalnız hissetmezsiniz kendinizi bol şans🍀🍀🍀

Ben herseyimi tek basina yapıyorum
Evde yalniz yasiyorum, yalniz film/dizi izliyorum, hele pandemiden dolayi 1 senedir eve tıkılı kaldim ama bakalım sağlık olsun, gezmeyi sosyallesmeyi özledim tabii ama alisverise de, kafeye de tatile de hep yalnız gittim merak etmeyin insanlar acimiyor, aciyorsa da ben farketmedim kafa yormadim :) tabii ki insan paylasmak da istiyor bazen deniz kenarinda elele tutusup yürüyecek biri olsa ya da kafede kahve içerken sohbet edebilecek biri olsa diye düşündüğüm de oldu ama öyle birileri yok diye üzülmek ya da kafaya takmakla hayat gecmez. Bazen icinde bulundugumuz küçük anlarin da tadina varmak lazim.

Kaç ay önce boşandınız ? Boşanmanın üzüntüsünü atlatamamış olabilir misiniz ?

en yalnız kim yarışması yapılmasın ? rekora giderim. :işsiz:
Ben de rekor kirarim.kesin🤭
Rakip olurum size 🤣
Hangimiz daha yalniziz yarisi mi yapsak 🤣
Hayatın tadını çıkarın bosverin başkasını sosyal varlıklarız tabiki birilerine ihtiyaç duyarız. Fakat yalnızlık tercih edildiğinde çok güzel inanın.
gidip bankta otururum şöyle deniz kokusunu çekerim içime.cikin yuruyese eve kapatmayin kendinizi yapılacak aktiviteler bulun meskuliyetiniz artıkça yalnız hissetmezsiniz kendinizi bol şans🍀🍀🍀
Yaaaa😍 ben de deniz kenarinda bir banka oturup öylece mavinin huzurunu hissetmeyi, deniz kokusunu içime çekmeyi özledim ❤

Yalnızlık gerçekten kötü mü ya ? Siz onun güzel yanlarını bilseniz inanın bir süre sonra bağımlısı olursunuz.

Siz de genel bir enerji düşüklüğü var ve hayatınızda olan her olumsuzluğu yalnızlığında bağlıyorsunuz.

Problem tam olarak bu. Çünkü sağlıklı bir zihin ve ruha sahip her insan yalnız gezmekten de birşeyler yapmaktan da hoşlanır bence..

Yalnız kalmak en büyük hobim. Mesela simdi eşim ve evlatlarım -Allah başımdan eksik etmesin- uyuyorlar ama ben uykum olmasına rağmen oturuyorum. Cunku kendime vakit ayırmak kendimi dinlemek iyileştirmek zorundayım.. Yalnızlık çokta kötü değil aslında. Elimden kolumdan kimse cekistirmeden bir sahilde yürümek bir cafede cay kahve içmek... kendimi dinlemek.. Ne güzel olurdu. Bekarken "tek başıma" sahile gider bir banka oturup kitap okurdum. Ya da parkta bir ağacın gölgesinde okurdum kitabımı. Etraftaki bakışları hatırlıyorum, kimse acımaz gıpta ederlerdi. Insanlar benimle iletisim kurmak isterdi ne okudugumu ne yaptığımı vs sorarlardı. Yalniz kal(a)mazdım. Insan oğlu işte... Neyden kacarsa ona yakalanıyor. Yalnizligi cok dert etme derim... Yalnızlık demeyelim de Rabbiyle başbaşa kalması gibi yok insanin.

Teşekkür ederim :)

Back
X