Yalnızım ben

kendine güven sadece.. aşk sana daha çok lazım aslında
Bilemiyorum eski eşime aşıktım onunda beni sevdiğini hissediyordum ama altı boş bir sevgiymiş onunki, inançım kalmadı aşka her ilişkimin sonu hüsran olucakmış gibi hissediyorum o yüzden bir daha kimsenin beni üzmesini istemediğim için ben karşı cinse, taş duvar örüyorum.

Bilemiyorum eski eşime aşıktım onunda beni sevdiğini hissediyordum ama altı boş bir sevgiymiş onunki, inançım kalmadı aşka her ilişkimin sonu hüsran olucakmış gibi hissediyorum o yüzden bir daha kimsenin beni üzmesini istemediğim için ben karşı cinse, taş duvar örüyorum.
kurduğun o taş duvarlar senin daha kolay yıkılmana neden olur ... yalnızlığını kullanarak kendini mutlu etmenin frklı yollarını bulmalısın öyle kitap dizi vs vs değilde yeni seni oluşturmalısın

Ne güzel Hiç kimseyi hayatınızın odak noktası yapmamışınız. Güzelce in sahile tak kulaklığını yap yürüyüşünü.. sonra kendine bir kahve ısmarla ohh afiyet olsun

Eğlenebiliceğim kimsem yok, arkadaşlarım vardı hepsi evinde, çocukları vr evliler, görüşmüyoruz herkes kendi halinde, bende evliydim ayrıldım bütün gün evdeyim dizi izliyorum tek eğlencem ayda bir, çıkıp alışveriş yapmak, bir sahile gitmek istiyorum , kafede oturup stres atmak ama yalnız başıma gitmek tuhaf olur mu çekiniyorum dışardan bakan yalnız olduğumu anlayıp acıyacakmış bana gibi geliyor, hiç şansım yok ne eşten yana, nede arkadaşlıktan yana hep bir vefasızlık gördüm:KK43:

Tek basina oturmanin nesi tuhaf ya? Ben gider kafede otururum. Tek basima sinema keyfim vardir alirim biletimi, kahvemi, patlamis misirimi ohh mis gibi. Yani koronadan once. Yasadigim ulkede heryer kapali hala, cok ozledim gercekten... Elalemin isi yok sizi mi gozetleyecek? Ayrica butun gun evde olsaniz bile vaktinizin tamamini niye televizyona harciyorsunuz, yazik degil mi zamana? Isiniz var mi?

Ben de rekor kirarim.kesin🤭

Hangimiz daha yalniziz yarisi mi yapsak 🤣

Yaaaa😍 ben de deniz kenarinda bir banka oturup öylece mavinin huzurunu hissetmeyi, deniz kokusunu içime çekmeyi özledim ❤
İnsanı mutlu hissettirir şöyle yaşadığının nefes aldığının farkına varır insan🤗 huzuru da tartışılmaz denizin.

Pandemi vardı zaten son bir yılda çıkamamanız normal.
Pandemi sonraki normalleşmeyi düşünürsek elbette kendi başınıza çıkın dışarı dizileri bir boşverin.

Eğer çekiniyorum diyorsanız hobilerinizi bir gözden geçirin. Yürüyüş açık hava seviyorsanız trekking grupları var, bisiklet var. Yok kitap okurum diyorsanız online okuma grupları var. Müzik resim seramik derseniz kurslar var. Asıl amaç orada vakit geçirdikten sonra oradaki kişilerle muhabbeti devam ettirmek. Kendi şehrinizdeki imkanları internetten bir araştırın Grup kurup dışarıda sohbetlere devam edersiniz.

Olmadı illa ki bir okul mezuniyeti vardır, mesela o okulun buluşmaları vb var mı facebooktan çıkar. Sanat sergi açılışlarına gidip bir sürü sanatçı ile tanışıp aralarına girebilirsiniz. Direkt bu güzelmiş nasıl yaptınız falan diye sorun insanlar kendi hakkında konuşmayı sever. 😊

Komik gelecek ama bizim sitede kedi besledik, meğer sitede bir sürü kedi annesi 😂 varmış onlarla tanıştık. Kaç yıllık komşuları hiç tanımazken bir anda merhaba derken bulduk.

Back
X