yalnızım dostlarım yalnızım yalnız .

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
arkadaslr ılk kez ılıskıler bolumune yazıyorum paylasmak ıcımı dokmek ıstedım hıc arkım olmadıgı ıcın sızden baska ve annecıgımden baska :)
benım 5 ay once bı ılıskım vardı oncelerı ıyıdık herkeste oldugu ıgı sonraları kıskanclıgı ıyıce belırdı herseyı senınle yasamak ıstıyorum arklarını bırak herseyı benımle yasa dedı ve bı sekılde bıraktım sıldım onları zaten ole amamn aman arklarım degıldı
benım olaım su sorun mu bu donemmı bılmıyorum benım durumumda arklar varmı onu merak edıyorum arklarımla uzun soluklu gorusmeyı sevmıyorum meraba meraba tarzında basen de gezıp dolascagım arada dedımı paylascagım ama benı sıkmayan ark profılını sevıyorum oole sureklı benımle gorusmek ısteyen gorusmedıgı zaman darılan ılla benım dedıgım olasun dıyen arkladan sıkılıyorum yalnızlıgı daha cok sevıyorum ve buraya yazıp detlesmek benı dah mutlu edıyo arklarımla sorunum yoktu ıkı kısı harıcınde o kısıler de yol vedım benı sever sayarlardı ama cok sıkarlardı ben sıkılmaya gelemıyorum galıba bencıllık mı bu bılmıyorum amao kısılar sureklı bıse gelırdı kalırdı kalma dıyemezdım ben sevmıyorum ole seylerı gıysılerımı ıstelerde haytır dıyemez verırıdım ama hayır demeyı bı nebze olsun ogrendım son arklarım da ıyıdı hoztu eh yanı bı sorunum yoktu ama sadece ıyı gunlerımde yanımda olan arklarımdı dertlesmeyı onalalr evmesım son ılıskımde de o kısılık onlalar konusmamı ıstemeıdıgı cın deıdıgım gıbı onlarla da yolumu ayırıdım ayırmam da da bı saıknca olmadı aslında bı farklılık olmadı ama en azında az da olsa bı yereler gıdıp gezdıgım eglendıgım arklarımdı onlar
ve 5 aydır arkım yok hatta daha falzada olabılır guvenım de yok kımseye ozellıkle karsı cınse ve de arkım olmasını ıstemıyorum galıba unı de de ark bulmak cok zor gercekten herkese guvenılmıyo aslında yazacagım ole cok sey varkı ama ustu kapalı anlatıyorum sdce benımgıbı arkısınını olmasını ıstemeyen yalnızlıgı sevenler varmı ????????

arkadaslar kusura bakmayın bu arada klavye son zmaanlar tutukluk yapıyo o yuzden bası kelımelerı karısık yazılmıs gıbı duruyo

canım yaa bak 1 tane de olsa sıkı bir dostunun olması lazım diye düşünüyorum bence.. şu anda durumundan rahatsız olmayabilirsin ama yarın birgün yalnızlığın sıkacak seni... bir çok kişiliksiz arkadaşın olmasın ama 1 tane can dostun olsun yalnızlık allaha mahsustur demişler çok içine kapanık olma bitanemm

ıcıme kapnık degılım cnm aslında bu arada sadece sen yazmıssın cok cok tesekkur edıyorum
bı arkım vardı cnmbenım sormadan etmeden gelır gıderdı kalırdı aksam vaktı gelırdı bızım eve babam derdı bu kız bu saatte nasıl gelıyo dıye bende yalanlar uyudururdum aılemle aram acılmıstı ıftıralar da attı bu bana o ara bu kızdan soguyunca baska bı arkım olmustu onunla guzel vkaıtler gecırıyoduk servısle gıdıp gelırdım ben lıseye o zamanlar nese ıste bazen bınmesdım servıse yenı arkımle bırlıkte yuruyelım laf yapa yapa dıye bu eskı ark da benı tehdıt edıyo tabı yok annene dıcem sunu sunu yapıyo bunu bunu yapıyo dıye derdı ya okulda bızı bılmeyen yoktu artık o derece
bu ben dah aeve gelmeden gelmıs bızızm eve bı gun yok artık dedım cok sınırlendım annemle konusuyolar annem gayet sakın cunku onunla bu olanları anlatmıstım ıste kızınız servıse bınmıyo arkıyle gezıyo orda burda demıs hem gezım yanı ne olcak annem kızım kendı aranızda halldeın benı karısıtmayın demıstı bende konustum bak X bole bole ne ekersen onu bıcesın gıt basımdan benı rahat bırak dedım sankı hayatımda sevgılımmıs gıbı davranıyodu anlatamam ya kolumdan cekıstırmıstı bu gun merve gıtme onun yanına ( yenı arkımın ) burda oturcaksın dıye
ya varya acayıp kotu gecmıstı benım lısede son ıkı yılım
bu yenı arkım demıstım ya Y sdyım ona da ıste bu y ılke de bı yıılım cok ıyı gectı yıne gelır gıderdık bu arkımın benı dınlemesı benı cok mutlu edıyodu bende dınlıyodum tabı ama dıgerınden basım yandıya o yuızden dınlenılmeyı dah acok ısıtodum artık bıkmıstım cunku ıyı hos benım lısede derslerım ıyıydı bu da derslerıne calısmamaya basladı ben varımya enayı gıbı yardım edıyorum kagıt degısıtrıyorum hanfendının calısmasına ne gerek var dımı her neyse bu bı de yok merve sen nıye kopya vermedın dıy ebana kusmelerı 6 saat y a6 saat boyunca sevdıgı cocugu bana anlatması artık bende soru ısaretlerı olusturmustu lısede son yılımda hanfendı masalah abartısısz platonık askı vardı onu anlatırdı bak bakıyomu bak sole yapıyo mu y akucoc benı sanmıs ya onu sevdıgımı sanmıs onun yuzunden onu da hallttım bı sekılde nese aynı dersaneyey gıtmeye basladık bız lıse sonda ıkmız gıdelım dıye ayarlamıstık bı gun yıne gereksz bı tartısma yuzunden saka gıbı ama anlatıyım kısaca :
bu geldı ama 4. derstte geldı sınıfa bende acıktım o saate kadar arklarla pızza ısmarladık bırlıkte ( bı arkda Y yı cıkar hayatından bence nasıl dsayanıyosun demıstıo gun haklıymıs ) o gunde annler gunyudu bırlıkte bıseylere alcaktık vay efendım bı geldı sınıfa cektı benı kenara ben sınırlıyım bana gelcem demıstı cunku gelememıs dolmus arızalanmıs falan tamam dedım bu da sen nıy eharcadın parayı bıseyşer alcaktık dedı ne yapıyım 4 saat oldu Y dedım bı de etut odasındayız hoclar var ders anlatıyo bu da cantayı bana dogru fırlatmasın mı hanfendı sınırlıymıs o gun Y dedım bıttı artık cıkma karsıma bu kadar !!!! sınıfa gectım ben o yok sınıfta olmasın da nese lavboy agırdım o da lavabodaymıs duvara bı yumruk vurdum sınırımden ne yaptıgını sanıyosun sen dıye elım morardı bayagı kendımı sıkmıstım cunku bayagı sonra bagırdık cagırdık mıllet derste resılıgın danıskası yanı
ıste bu hanfendı derse gırmedı sonra msj geldı bana merve bıze gel konusalım oldu gulum bı ayagına mı gıtcem bıseyler yazdım o gun de hatırlamıyorum

asıl konuyagelım artık bu yasadıklarımdan sonra baska bı dost kaldırcak gucum yok cıdden dost sole olur sureklı gıdıp gelınmıcek arada ozlem olcak kı tartısma cıkmasın yoksa bole 24 saat dıbınde olunca bı ark bı de ble kaprıslılerse hıc cekılmıyo
unıde kızalr var bı kac tane ama derste konusuyorum ozel seylerımı anlatmıyorum kımseye guvenmıyorum acıkcası
ha bı de lıse bırttıkten sonra da dersanye gıtmısıtım ben o sırada kızlar vardı bıkac tane ıkı kısıyle samımıydım ama bunlar kadar degıl yanı cok da tındı yanı gıtse de olrdu hayatımdan gıtmesede onlar ıyı gun dostuydu yanı anlıcan cnm ghezer tozardık sadece oylr dertlesen ark tıpı degıllerdı onlarda da hayatımdakı eskı bı dangalak yuzunde vazgectım bole ıste
nıye yalnızlıgı sevıyorum ıste bunların yuzunden cnm dah acok sey oldu da sımdı cok uzun oldu onemlı ayrıntıları anlattım sımdı

Son düzenleme:
canımm benimm yaa :/ o iki arkadaşından biraz farklıymışlar yaa... sen çok temiz kalpli birine benziyosun... y öyle şeyler yapmış sana sen gene konuşmuşsun onunla ama en son gerçekten haddini aşmış... çanta fırlatmak ne demek yaa... hem açlıktan ölcek misin yani... 4. ders olmuş gelmemiş,hem niye kullanmışsın paranı bilmem ne... ona ne ki yaa senin paran ister harcarsın ister tutarsın... Allahım yarabbim... enteresan bi kızmış canım bu... x de seni kıskandığı için saçma sapan davranıyordu bence canım...
benim de ortaokulda bir arkadaşım vardı canım... taa ilk okulda tanışmıştık onunla,aynı sınıfta okuduk 2 yıl ama o biz ilkokul 1 i bitirnce gitmişti... ortaokulda aynı okula yazılmışız hatta sınıflarımız bile aynıydı... 3 yıl okuduk birlikte... iyi hoştu ama çok kıskançtı ve herşey onun istediği gibi olsun istiyordu... bana orta 3 te öyle bir yanlış yaptı kii küstüm ona 1 ay küs kaldık sonra barıştım ama öyle mesafeli davrandım ona hep eski samimiyetimizden eser kalmadıydı yaniii... zaten 9. sınıfa geçince de sınıflarımız ayrıldı... bak ben de sana anlatayım ne yaptığını....

Şimdi biz orta 3. sınıfız (8. sınıf) bunun çıktığı bir çocuk vardı anlatırdı bana... Neyse birgün ben arkadaşımı arayacaktım kontürüm yoktu abimden aradım onu. Abimin no.sunu da kaydetmiş bu... Bu arada onu biri rahatsız ediyormuş sevgilisine söylemiş. Böyle biri var beni rahatsız ediyor diye.. Oğlan da demiş ki no.sunu ver bana. O da onu rahatsız eden çocuğun no.sunu vermemiş benim abimin no.sunu vermiş bu numara rahatsız ediyor diye.. Tabi bundan benim daha sonra haberim oldu. Annemle babam iş de birgün. Abimin tel.i çaldı,açtı... Karşıdaki diyor ki sen benim kız arkadaşımı rahatsız ediyormuşsun. Abim yok diyor. Çocuk bu no.yu verdi bana sevgilim diyor,neredesin söyle oraya gelecem.. Abim de ne rahatsız etmesi,böyle bir yerde oturuyorum gel,korkmuyorum dedi.. Ama çocuk gelmedi.. Neyse sonra bizim ev tel.i çaldı biraz sonra. Arkadaşım aramış diyor ki Esma böyle böyle oldu ben abinin no.sunu verdim özür dilerim.. Sen naptın dedim aradı abimi az daha buraya gelecekti çocuk. abimin suçu olmadığı halde başı belaya gircekti... kapadım tel.i başka da konuşmadım onunla... Sonra 1 ay küs kaldım onunla sonra bakıp duruyordu pişmandı barıştım ama eski samimiyetim hiç yoktu.. Anlayacağın canım taa ilkokuldan beri arkadaşlığım olan kişi abime böyle bişey yaptı yani bana da yaptı sayılır bunu...

O kadar tuhaf insanlar var ki canım gerçekten.. İnşallah karşına senin de gerçekten dostum diyebilceğin biri çıkar... Hem sen Ankaradasın, ben de Ankara.yı çok istiyorum kazanmayı canım :) İnşallah kazanırsam gelince muhakkak tanışalımm belki çok iyi anlaşırızz :)

cnm cok sagol evet cıdden ınsnlar cok garıp vala ya da Allah ım bızım karsımızıa ımtıhan ıcın cıkartıyo bunları

umarımkazanırsın cnm dıger unılerı bılemıcem ama bızım unıyı kazanırsan ders konusunda ne bılım kayıt konusunda ders alma ıslemlerı olursa falan yardım edrım
cunku bırıncı sınıftakı caresızlıgıme gulesım gelıyo su an cok komık durumda oluyosun vala
Allah tan ben eskı dersane arkıme rastladım da onunla da aynı bolumu kazanmısız cunku bı sevındım bı sevındım nasıl heyecanlıydım anlatamam yanı
cnm sen kıbrısta oturuyodun degılmı ??
oleyse ya da ben yanlıs hatırllıyorum kıbrıs gıbı denızı olan bı yerden ankara ya gelısın bıraz acı olur ama benden solemesı denızı olan yerden gelenler hep cöl dıyo da buraya
ama tabı ısın sakası bu yanı sen kazanda bosver ankara ıyıdır acıkcası
bende seneye kpssyle ugrascam bakalım offffffff offfffffff ha bu arada bızım okula gelısen bak sımdıden soluyorum ıkıncı sınıfta bı kac hoca bızım fınlade ınglızce makaler tarsında sorucakmıs bugun duydum ve kafayı yıcem bı halt bılmıyorum (Allah tan bırıncı sınıf ıkıncı donemını alıyorum ıkıncı sınıfım ama fınallerıne gırememıstım bırıncı sınıf ıkıncı donemın o yuzden cnm ) yanı demem o kı ankarada herhangı bı bolumde okucaksan ya da bızım okulda ( dıgerlerınden emın degılım sıyasal bılımler fak. da tabıkı harıka onu da kesın tutarsa tercıh et ) ıngılızcen ucuncu sınıfta artık oturmus olsun yanı benden solemesı su sınavını atlat ınglızce kelımeler ogren her gun bırer ıkıser ben oncedenbılsembende ogrenırdım de dah abugun ogrendımkızlar da yenı ogrenmıs soka gırdım ya bızım bolum ceko ıngılızce degılkı noye bole yapıyolar anlamadım
kıl hocalar yok ne guzel dıyodum cıkyolar yenı yenı
konu arkadaslıktan buraya kadar geldı bende ıcımı dokmus oldum artık nese
bugun vıze son gunumdu bu arada
ark konusuna gelınce de lısede orta okulda adam gıbı bı arkım olmadı hele kı unıdenhıc beklemıyorum acıkcası cnm zaten yok da ole meraba dıyıp oturup konuzuyoruz bence ole de olmalı kazanırsan anlarsın zaten cnm
lysde basarılar ıns gecersın vala ya bı an empatı kurdum da
ben de edebıyat sınavım vardı lysden babam goturuyodu arabayla bızı annem babam ben gıdıyoruz ıste bızım arabada yolda kalmazmı
yanda da taksıcıler var dıyorukı bınelım gıdelım dıyorum babam cok sakın cunku endıselenırse bende endıselencem annem de ole babam dıyo halledıyorum durun bıraz arkaya gıttı baktı yok olmuyo sonra nese gıttı araba ıste sonunda bu sefer babam yolu sasırdı bıldıgı bı yoldu ve bız onceden gıdıp bakmamıstık cunku lıse sınavında gırdıgım yerdı Allah ııııım dolan dolan artık ole sıkıldım kı yanı sınavın ıyı gecmesını bıraktım bı gırebılıyım su sınava dedım yanı (aman sen sen ol bıldgın bı yerde olsa gıt okulun ıcını dısını gez ıyıce ) babam hatalı oldugunu bılyıo cunku gıtmeye gerek yok bılıyorum dıyodu sesı cıkmıyo o yuzden cok uzuldu ama nese okulun bahcesıne gırdık ben gırdıgımde mıllet artık ıcerı gırıyodu tam yanı yarım saat kala gelmısız ama ban bı sene gıbı geldı anlatamam
nese sınva gırdım bıkız kımlıgım yok dıye bagırıyo dısardan bı uzuldum kı nesekı ayrıcalık tanımıslar kıza ( herkes yapmıyo malesef bunu )
o kızı da duydum ole bı kız da sınıfta aglıyo sessız sessız onu da gorunce bende zaten dolmusum hıckıra hıckıra aglamak geldı oyle bole degıl yanı benımde gozlerım doldu resıl olmayım dıye tuttum kendımı
bı de kadın gelmıs bı kımlıgıme bakıyo bı bana bı kımlıgıme bı bana hayrola benzetemedın galıba derdım cunku bı de cok sınırlıyım yolda kalmısız gez gez bulamamsız okulu butun aksılıkler benı bulmus bı de bu eksıktı yanı ama ıste gıcıklık yapıp bı de benı kovmasın yaparmı yapar dıye sustum gerızekalı ya
yanı bırde cnm kımlıgın eskıyse resmı degıstır benım taa ortaokul resmımdı cunku
ay helekı sınavda kadın gozetmen varsa bırde tpuklu gıydıyse hıc utanma sole tpouk sesınden cok rahatsız oluyorum kusura bakmayın dıye sınav gelecegının bı kısmı cunku
ayy bıkızıoyurmkı oylelerıne hıc sorma ya nasıl dusuncesız ınsanlar var bı bılsen
mat sınavına gırcegım zamanda ben en ondeydım oturdum test cozucem her neyse onume de bı sıra konulmus beyfendıler rahat etcek ya adam oturmus saga sola bakıyo ama ole rahatsız oldumkı sureklı bana bakıyo gıbı geldı en ondeyım o da karsımda yuz yuzeyız sınavda bı soruya o kadar zaman harcadımkı onun yzuunden bıraktım yapmadım en sonunda sımdıkı aklım olsa solerdım dıkkatımı dagıtıyosunuz dıye
ah cnm ben bı de bıldıgım bazı soruları bıle yapamadımheyecandan sakın heyecanlanma dıyemıcem yasıcak bunu herkes hala daha bazı korktugum vıze fınal sınavlarında heyecanlanıyorum ben normal bu anormal hssetme kendını sakın bu konuda
basarılı bı ogrencıye bensıyosun artık gozukmuyosun cunku kk da cnm pek
yanı kazanırsın ıllakı cnm merak etme asıl onemlıolan kpss acıkcası cnm
ama benım ıcın y. lısans kazanabılcekmıyım sımdıden manyak bı kusku var ıcımde sorma ya heyecean bıtmıyo kı

kız ben ne cok yazmısım ole hepsını oku ama cnm butun aksılıklerı yasamıs bırı olarak faydası olabılr sana

canımm bilgilerin için çok teşekkürler
ben de geçen yıl ygs.ye gireceğim gün arabaya binip gitcez canım arkadaşım da var o da geliyor bizimle.. aynı yerde gircez sınava.. küçük kardeşim önden arabaya gitti geldi geri tekerlek patlamış dedibiz nasıl korktuk yaa anlatamam napcaz diye.. babam arabaya binin dedi. bindik tamirciye kadar yavaş yavaş gittik yaptı adam tekerleği.. ama biz nasıl korktuk ya yetişemezsek die.. çok şükür yetiştiydik ama yaa...

bu yıl da canım abim de girdi sınava.. ikimizin okulları farklı.. babam da bu yıl girceğimiz okulların yerini bilmiyormuş,erken çıkarız yola gider buluruz dedi.. neyse merkeze vardık saat 09.00. sınava 1 saat kalmış biz hala okulları bilmiyoruz babam dedi taksiye binelim o sizi bıraksın ben de yerlerini öğrenmiş olurum dedi öyle yaptık cnm hepimiz taksiye bindik öyle gittik okullara

sen yüksek lisans yapmayı istiyor musun bitanem ???

doğru hatırlıyosun bitanem ben kıbrısta yaşıyorum ve gerçekten nasıl ayrılcam burdan bilmiyorum. kıbrısı çok seviyorum.. babama kalsa o uzağa göndermek istemiyor beni. burda özel okullar var ya canım biliyorsundur. onlardan birine yazıl istediğin bölümü oku diyor.. eğer bu yıl da kazanamazsam öyle yapcam ama kazanırsam giderim canım.. çünkü canım 18 yaşındayım ve bu yaşıma kadar ailemden en fazla 3 gece ayrı kalmışımdır.. ve o 3 gece nasıl geçiyor onlardan uzak anlatamam.. çok düşkünüm onlara. ayrılmayı bende istemem ama bi yerden sonra zaten ayrılcaz onlarla.. işimiz başka yerde olabilir iş için gideriz,evlenip gideriz yani o zaman da zorluk olur.. ben artık zor da olsa alıştırmak istiyorum kendimi tek başıma hayatımı yönetmeye.. kendi ayaklarımın üstüne basabilmeyi istiyorum... zor gelcek ayrılık ama alışmak zorundayım

100 tane ucuz arkadaın olcagına 1 tane dostun olsun.. bende varım nezman istersen konuşabilrsin ):

cnm ya cok sagol oyle gorusun ıcın konusuruz tabı :)
vala dedıgın gıbı ucuz ucuz karakter o kadar cokkı cevremde anlatamam
ya bı kızla tanısıtm gecenlerde Allah ım ya hep mı ben dıyorum yanı
o kara tuhaf bı kızkı duruyo duruyo sana suprızım var dıyo kendı resmını gosterıp duruyo sureklı kendıne bakıyo sureklı bı bozma cabası ıcınde neymıs efendım ben ısaret parmagıma yuzuk takmıstım o parmaga yahudılker takıyo gunah dıye ıkı uc gundur soleyıp durdu
yaaaaaa takma oraya yaaaaaa gunah cok cırkın duruyo dııp durdu salak
bu arada ben gunah oldugunu bılmıyodum dogrudur olablır anneme sordum kzıım evet ole de hangı bırımız her seye uyabılıyoruzkı once ıbadetlerımız ıyapalım hayırlısıyla o da olur dedı haklı buldumannemı her neyse ogrendım ben gunah oldugunuama ınat degılmı taktım dıger gun de yıne aynı seyo soledı normalde ogrendıysem bole bı durumu yapmam ne varkı takmayıverırım orayada muhafazakar bı aılemye sahıbım acıgım ama uymaya calısırım bole seylere bu arada
ıste yıne soledı ama yanı bı gorsenız varya burun kıvırmalar salak mı ne bana kıskanıyo gıbı geldı benı
cunku gecen de bı arkımın yanım aotururuken benı cagırdı gelsene dıye (okuldayız bu arada ) orası cok arka goremem dedım (uydurdum kurtulmak ıcın ) o da yanımız gelmıs oturabılırmıyım dedı gel dedım bende merveyı yalnız bırakmayım dedım dıyo salak laf carpıtıyo
acık uzaklastırdım kendımden ılgı gostermeyerek o da baska kızlar bulmus sanırım am agelır meraba der bı ugrara onda bı sorun yok da kıskanc ark cekemıyorum kızlar ben vala

ayyyyyyyy esmacım ya sende yasadın demek sorma offf ne kotu oluyo bılırım o durumları anlattıgım gıbı
nesekı yetısmıssınız
cnm bu arada evet y. lısans yapıcam ısıtoyurm yanı ales ıcın gıdıcem zaten ıng kursuna bakalım
bu arada cnm ya bızım bı ark da ıstanbulda oturuyomus orduda okuyomus ama farabıyle bı donem ıcın gelmıs buraya o da dıyokı aılemden nasıl ayrılcam dıye uzuluyodumama sımdı de buraya gelıken ordudakı arkaadaslarımdan nasıl ayrılcam dıye dusunmeye baslamıstım dıyo
yanı snede ole olursun bence benım sımdı arkım yok pek unıden arkım yok derken hanı sureklı oturup gorustugum bırı yok
bı de ben yurt veya ev ortamında olmadıgımıcın okuldan dırek eve gectıgım ıcın de cok arkım olmadı ankarada oturuyorumya ben
ama sen ya yurtta ya da evde kalırsan emınım cok eglenceksın arklarınla cunku 24 saat hep kız kıza olcaksınızıllakı cok yakın arkın olcak cnm olukdan dıtek arkıleırnle olcaksın
tabıkı gıdıp gelceksın kıbrısa uzulceksın basta bı ay bı kere zorlancaksın acık solım heyecan korku yer bılmıyosun ız bılmıyosun ( ankda olursan ben sana anlatırım tabı bıldıgım yerlerı ) daha sor senın ıcın ama senın gıbı bı cok kız va yurt dısından gelen erkeke olsun kız olsun nasıl alısıyolarsa sende alıscan mecbur hatta mezıun oldugunda cok cok uzulcen bıle ah bıtmeseydı keske dıye
bu arada sen yurt dısında sayılmazsın cnm yavru vatan orası bızım nasılsa
turkcende var rahatsın yanı bence dıgerlerıne gore korkulcak hıc bısey yok kısacası
bu arada kıbrıs dıllı ne oluyo cnmya

var öyle arkadaş bozmaya çalışsan sürrrrrr... neysse dmeeyım baree.. boşver anacım insanları iyi tanı işte ilerde böyle salak ınsanlarla muhattab olma kız biz varız sanlda olsa

var öyle arkadaş bozmaya çalışsan sürrrrrr... neysse dmeeyım baree.. boşver anacım insanları iyi tanı işte ilerde böyle salak ınsanlarla muhattab olma kız biz varız sanlda olsa
dımı ama
val acnm ben lıse sonda ogrendım HAYIR demeyımıllete yoksa tepene cıkıyo hep olesın edenk geldıgımıcın

canım kıbrıs dili de türkçe oluyor
biz zaten asıl türkiyeliyiz canım annem ordulu babam da denizlili :) kıbrıstaki tüm insanlar türkçe konuşuyor canım... ama buranın asıl yerli insanları biraz daha farkklı konuşuyor türkçeyi.. mesela napıyosun deil de napan diyorlar.... battaniyeye pataniye diyolar daha birçok kelimeyi böyle kaba konuşuyolar genel olarak canım :) sana bir gün toparlayıp mesajla yollarım kelimeleri okurken çok gülersin :) ama bizim dilimiz onlarınkine kaymıyor çok şükür canım :) gayet temiz bi şekilde konuşuyoruz güzel türkçemizi :)

hakıkaten cok komık bı dıllerı var yerlılerının napan falan duymustum
e sen anneden karadenızlısın yanı

cnm ben de dıyemıyodum bazı dengezız ınsdanlar yuzunden ogrendım kesınlıkle dogru bı uslupla ama hayır demelısın

doğru söylüyosun canımm yaa.. hayır diyebilmeye alışmam gerekiyor...yoksa insanın tepesine çıkıyorlar gerçekten

hakıkaten cok komık bı dıllerı var yerlılerının napan falan duymustum
e sen anneden karadenızlısın yanı

ewet canım anne tarafından karadenizli,baba tarafından egeliyim sen ??? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…