- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
100 tane ucuz arkadaın olcagına 1 tane dostun olsun.. bende varım nezman istersen konuşabilrsin ):
var öyle arkadaş bozmaya çalışsan sürrrrrr... neysse dmeeyım baree.. boşver anacım insanları iyi tanı işte ilerde böyle salak ınsanlarla muhattab olma kız biz varız sanlda olsacnm ya cok sagol oyle gorusun ıcın konusuruz tabı :)
vala dedıgın gıbı ucuz ucuz karakter o kadar cokkı cevremde anlatamam
ya bı kızla tanısıtm gecenlerde Allah ım ya hep mı ben dıyorum yanı
o kara tuhaf bı kızkı duruyo duruyo sana suprızım var dıyo kendı resmını gosterıp duruyo sureklı kendıne bakıyo sureklı bı bozma cabası ıcınde neymıs efendım ben ısaret parmagıma yuzuk takmıstım o parmaga yahudılker takıyo gunah dıye ıkı uc gundur soleyıp durdu
yaaaaaa takma oraya yaaaaaa gunah cok cırkın duruyo dııp durdu salak
bu arada ben gunah oldugunu bılmıyodum dogrudur olablır anneme sordum kzıım evet ole de hangı bırımız her seye uyabılıyoruzkı once ıbadetlerımız ıyapalım hayırlısıyla o da olur dedı haklı buldumannemı her neyse ogrendım ben gunah oldugunuama ınat degılmı taktım dıger gun de yıne aynı seyo soledı normalde ogrendıysem bole bı durumu yapmam ne varkı takmayıverırım orayada muhafazakar bı aılemye sahıbım acıgım ama uymaya calısırım bole seylere bu arada
ıste yıne soledı ama yanı bı gorsenız varya burun kıvırmalar salak mı ne bana kıskanıyo gıbı geldı benı
cunku gecen de bı arkımın yanım aotururuken benı cagırdı gelsene dıye (okuldayız bu arada ) orası cok arka goremem dedım (uydurdum kurtulmak ıcın ) o da yanımız gelmıs oturabılırmıyım dedı gel dedım bende merveyı yalnız bırakmayım dedım dıyo salak laf carpıtıyo
acık uzaklastırdım kendımden ılgı gostermeyerek o da baska kızlar bulmus sanırım am agelır meraba der bı ugrara onda bı sorun yok da kıskanc ark cekemıyorum kızlar ben vala
dımı amavar öyle arkadaş bozmaya çalışsan sürrrrrr... neysse dmeeyım baree.. boşver anacım insanları iyi tanı işte ilerde böyle salak ınsanlarla muhattab olma kız biz varız sanlda olsa
ayyyyyyyy esmacım ya sende yasadın demek sorma offf ne kotu oluyo bılırım o durumları anlattıgım gıbı
nesekı yetısmıssınız
cnm bu arada evet y. lısans yapıcam ısıtoyurm yanı ales ıcın gıdıcem zaten ıng kursuna bakalım
bu arada cnm ya bızım bı ark da ıstanbulda oturuyomus orduda okuyomus ama farabıyle bı donem ıcın gelmıs buraya o da dıyokı aılemden nasıl ayrılcam dıye uzuluyodumama sımdı de buraya gelıken ordudakı arkaadaslarımdan nasıl ayrılcam dıye dusunmeye baslamıstım dıyo
yanı snede ole olursun bence benım sımdı arkım yok pek unıden arkım yok derken hanı sureklı oturup gorustugum bırı yok
bı de ben yurt veya ev ortamında olmadıgımıcın okuldan dırek eve gectıgım ıcın de cok arkım olmadı ankarada oturuyorumya ben
ama sen ya yurtta ya da evde kalırsan emınım cok eglenceksın arklarınla cunku 24 saat hep kız kıza olcaksınızıllakı cok yakın arkın olcak cnm olukdan dıtek arkıleırnle olcaksın
tabıkı gıdıp gelceksın kıbrısa uzulceksın basta bı ay bı kere zorlancaksın acık solım heyecan korku yer bılmıyosun ız bılmıyosun ( ankda olursan ben sana anlatırım tabı bıldıgım yerlerı ) daha sor senın ıcın ama senın gıbı bı cok kız va yurt dısından gelen erkeke olsun kız olsun nasıl alısıyolarsa sende alıscan mecbur hatta mezıun oldugunda cok cok uzulcen bıle ah bıtmeseydı keske dıye
bu arada sen yurt dısında sayılmazsın cnm yavru vatan orası bızım nasılsa
turkcende var rahatsın yanı bence dıgerlerıne gore korkulcak hıc bısey yok kısacası
bu arada kıbrıs dıllı ne oluyo cnmya
ayy kızlar yaa karşımdakine hayır diyememe huyum var benim dee maleseffkimseyi kırmak istemiyorum o yüzden diyemiyorum hayır yaa
canım kıbrıs dili de türkçe oluyor
biz zaten asıl türkiyeliyiz canım annem ordulu babam da denizlili :) kıbrıstaki tüm insanlar türkçe konuşuyor canım... ama buranın asıl yerli insanları biraz daha farkklı konuşuyor türkçeyi.. mesela napıyosun deil de napan diyorlar.... battaniyeye pataniye diyolardaha birçok kelimeyi böyle kaba konuşuyolar genel olarak canım :) sana bir gün toparlayıp mesajla yollarım kelimeleri okurken çok gülersin :) ama bizim dilimiz onlarınkine kaymıyor çok şükür canım :) gayet temiz bi şekilde konuşuyoruz güzel türkçemizi :)
cnm ben de dıyemıyodum bazı dengezız ınsdanlar yuzunden ogrendım kesınlıkle dogru bı uslupla ama hayır demelısın
hakıkaten cok komık bı dıllerı var yerlılerının napan falan duymustum
e sen anneden karadenızlısın yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?