yalnızım dostlarım yalnızım yalnız .

ben çankırılıyım cnm
elekcı ve cıngene degılım ama sımdıden belrtıyım
eskıden bızım oralarda da elek satan cokmus o yuzden oyle dıyolar bırde cıngenesı bolmus aslında degıl ama neden ole dedıklerını halen cozemedım kucuk yerya goze batıyo demekkı
cnm pekı hıc ankaraya gezıye falan geldınmı

yok canım yaa gelmedim hiç.. türkiyeye geldik ama denizli,izmir ve aydına gittik.. ankaraya gitmedik.. çok merak ediyorum ankarayı cnm yaa :) benim arkadaşım okuyor ankarada ve çok güzel diyor :)

yok canım yaa gelmedim hiç.. türkiyeye geldik ama denizli,izmir ve aydına gittik.. ankaraya gitmedik.. çok merak ediyorum ankarayı cnm yaa :) benim arkadaşım okuyor ankarada ve çok güzel diyor :)

ben de kotu dıyemıcem cnm alıstım cunku buraya hatta ızmıre de gıttım bende aılecek gezmeye bayıldım oraya ama yıne de ankara derım denıze alıskın degılız bız o yuzden buyuk konusmayım da pek yapamazdım heralde temellı dneızı olan bı yerde gıbı gelıyo bana bası donuyo ınsanın bı kere kı ben yuzmekten ble korkan bırıyım

gerçekten mi canım yaa demek başın dönüyor denize bakınca :) biz zaten adada yaşıyoruz canım ya o yüzden ben çok alışkınım denize :) evimizin bahçesinden bile deniz görünüyor :) ben çok seviyorum denizi,yüzmeyi :) ama sen de haklı olarak korkabilirsin,sevmeyebilirsin.. ve canım denize alışkın biri değilsen deniz olan yerde zor yaşarsın gerçekten de.. çünkü çok sıcak ve nem oranı çok yüksek oluyor denize yakın yerlerin. kıbrıs yazları gerçekten çekilecek gibi olmuyor canım sıcağı,sineği :) ama öğleden sonra denize git nasıl da rahatlıyor insan :) ama ankara tabi ki daha iyidir iklim olarak yazda mesela nem oranı çok az oluyormuş galiba :)

nemoranı az amakuru oluyo cnm terleme nelmlı bolgelere gore daha az oluyo ama evet buraya gelırsen kesınlıkle kıslık en kalın seylerını getır derım kısın bayagı bı sert gecıyo
hele bu kıs aman Allah ım ya mıllet dolmusa otobuse bınemedı bılıyomusun ya herkes sokaklardaydı
kayanı mı dersın dusenı dersın hıc eksık olmadı
hem komıktı hem dramatık
o kadar cok kaza oldukı dogudan farksızdı resmen o derece

yazın da bol bol su tasırsın yanında ben ıkı uc sıse tasırdım vala bırı bıtınce at dıgerı dıgerı falan
offf coksıcak oluyo burası da benılıman havayı sevıyorum cnm
ha bu arada ızmırde olduk ya bız o ne oyle nem tavan yapmıs resmen
vala cnm nasıl duruyosun sen oralarda o nemle

herkesın memleketı kendıne tabı

malesef yuzmek ten korkuyorum evet bırde denıze bole uzaklar abakınca bı mıdem bulanıyo
bı defa babam zorla denıze sokmustu benı en dıplere falan acayıp cıglık atmısıtım o gun bugun sadece kıyısında yuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…