Yalnızım hemde çok 😞

firildakmerdane

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
151
6
643
İstanbul
Merhaba kızlar
Uzun zaman oldu yazmayalı size
Bu sene hayatım alt üst..ne tarafından tutsam neyi anlatsam nereden başlasam
Eşim bir seneliğine Avustralya ya gitti..evimi değiştirdim,oğlumun Okulu değişti çevremiz değişti..ailem Adana da..ve ben yalnız başıma buralarda..kendimi o kadar yalnız ve terkedilmiş hissediyorum ki..oğlumla bir mücadelenin içindeyiz..
Eşimde sağolsun bizi yalnız bırakıp gitti ama akşam arasam hep uyuyor hep yorgun..bi iki dk konuluyoruz uyumam lazım Yorgun’um diyor..şimdi kesin başka kadın falan vardır diyeceksiniz ama yok...her aradığımda evde..ama çok ilgisiz ve umursamaz..beni bu hayatta çok yalnız bırakıyor..kendimi boşluktan bırakmışım gibi içimde tuhaf duygular..ne yapacağımı bu boşluğu nasıl dolduracağımı bilemiyorum..bana yardım edermisiniz

Normalde nasıldınız? Her evlilik farklılık gösterir.
Kimisi gün içinde aramaz sormaz, ama eşinin saçının teline zarar gelse dünyayı yıkar. Kimisi ilk öpücük gününü dahi atlamaz, ev işlerinde yardımcıdır, ilgilidir fazlasıyla ama hoop aslında aldatıldığını öğrenir.
Geçici bir dönemse, normal şartlar altında genel tavrı iyiyse sabredin.

Eşin neden gitti , bence yalnızlık kuru kalabalıktan daha iyidir

Genel tavrı çok iyidir..ama biraz benim duygularımı anlamaz..benim daha hassas olduğumu daha duygusal olduğumu anlamak istemez bilsede umursamaz..hep geçiştirir..ne bilim hep ben mutlu olayım güçlü olayım ister..ama ben de bir insanım ve teselliye bir dayanacak dağa ihtiyacım var..hem de çok..beni çok yalnız bıraktığını düşünüyorum..İnan’ın sabretmek çok zor..

Evde olması aldatmadığı anlamına gelmez. Kadın eve gelemez mi sanki. O kadar güvenmeyin sonra üzülürsünüz. Boşluğunuzu çalışmıyorsanız halk eğitim kurslarına gidin yada dil kursu filan kendinizi geliştirebilecek şeyler yapın kitap okuyun.

O kadar denedim ki..kitabı okuyorum okuyorum anlamıyorum..sayfalarla boğuşuyorum..

O kadar denedim ki..kitabı okuyorum okuyorum anlamıyorum..sayfalarla boğuşuyorum..
Bulmaca çözün. Acayip vakit geçiyor :)
Ama dışarı çıkarak kurslara katılmak daha faydalı. Dikiş kursuna gidin mesela. Kıyafet dikersiniz kendinize. Malzeme almak içinde sık sık çarşıya pazara gidersiniz. Oradan arkadaş da edinirsiniz.

Bir şeyler üretin, bir youtube kanalı açın, kocaman bir kütüphane oluşturup kitap saatleri yapın, yabancı yeni bir dil öğrenin, yabancı arkadaş sitelerine üye olup dil geliştirip sosyalleşin, yeni bir spor dalına başlayın, reiki öğrenin, gezin, günlük-haftalık-aylık hedefler koyup sürekli tik atın, şükür defteri tutun, günlük tutun, arkadaşlarızı pijama partisine çağırın, her hafta bir semte gidin, tarihi yerleri gezin, hayal kurun, öykü yazın...

Başımda koca olmasa bunları keyifle yapardım.

Ne güzel yazmışsınız..bana değerli zamanınızdan ayırıp..teşekkür ederim

Eve kapattım kendimi..ne kadar ona bağlamışım mutluluğumu..sanki o yokken ev ev değil sofra tatsız..hiçbirşey yapmak istemiyorum..sanırım ümitsiz vakayım

Sanki o yokken ev ev degil sofra tatsiz demissiniz ya bian esiniz bunu duysa dedim icimden ne kadar mutlu olur.Cok sevmissiniz Allah sizi kavustursun insAllah.

Evladinizla bir seyler yapin...

Esiniz gercekten yorgundur olabilir guzel sozcukler soyleyin herzaman ki orada gurbette iyice bunalmasin.

Benzer şeyler hissediyoruz. Eşimle değil, ama ailemle sorunlarım var. Benim yaşadıklarımın eşi benzeri yoktur, detaya girmek istemiyorum. Eşim de aynen güçlü olmamı ister. Üzülüyorsam üzüldüğümü gösteremem, çünkü beni teselli edecek kimse yok. Ama hele ki onun tesellisine o kadar çok ihtiyacım var ki. Hayatım üzülme biz bize yeteriz dese, diğer sorunlarımı hiç düşünmeyeceğim, ama yok malesef. O yüzden sizi, yalnızlığınızı çok iyi anlıyorum.

Çok söylüyorum ona .çok tşk ederim..allah sevenleri kavuştursun inşallah..

Yalnızlık çok zor değil mi arkadaşım..çok zor..

Oğlunuzla mutfağa girin yemek yapın, ödevlerine yardımcı olun, beraber film izleyin, akşamları yürüşe gidin, markete çıkın. Yalnızken de kaneviçe yapmaya çalışın acayip rahatlatıyor..
Sayılı gün çabuk geçer Allah kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…