Yalnızım ve Üzgünüm

Yani detaylı bakmadım ama bu kadar sayfa mesajdan muhtemelen bende farklı birşey demiyecegim kusura bakmayın, biseyleri degistirmeden olmaz bir anda kimse ayaginiza kapanip aniden yüzüğü cikarmayacak size. Asıl mesele bu kadar tavsiyeyi elinizin tersiyle itip ben degismem diye diretmeniz bence, neden?
Ya bu kadar insanın bir bildiği var gibisinden dusunurup denemeye koyulsaniz, kimse sizin kötülüğünü için yazmamış bende öyle tamamen yardımcı olabilmek için yazıyorum ama ne yazarsak yazalım reddedecek gibisiniz bu biraz kolay'a kaçmak olmuyor mu sizce de? Biraz cabalayin kursalara workshoplara katılın mesela sosyallesin kendinizi de bir çok alanda geliştirmiş farkli hobiler edinmiş olursunuz bakış açınız değişir daha da keyif almaya başlarsınız bence sürekli yanlız kalacagim düşüncesinden kurtulursunuz belki, bunun yanında kendinize vakit ayirabilirsiniz kilonuz varsa spora gidebilirsiniz, daha çok gencsiniz vazgeçmek için çok erken biraz cabaladiginiz zaman inanın devamı gelecektir

amann be ya boşver dünyayı falan gez. Work and travel e katıl olmadı erasmus yap rahatla. Hayatına başka şekillerde hareket kat.
Ne çirkinler ne yakışıklı erkekleri kapıyor demek ki sen sosyal ve konuşkan değilsin gibi geldi bana..
Ayrıca klişe sözü söylemezsem catlarim ben buldum da ne oldu az önce konumda annesi babası diye diye dert yaniyordum.
Al benden de o kadar vallahi tek bekar serbest serbest gezdiğim günleri düşününce gözlerim doluyo ya bi de ben yalnızlığı seven özgürlüğüne çok düşkün biriyim çok fena tufaya düştüm :KK57:

Kesinlikle destek alman gerek. Bu negatif ruh halinden ancak ozaman kurtulursun. Daha sonrasi corap sokugu gibi gelir zaten.

Konu dışı olarak;
Roman yazsanız ben okurum konu sahibi, ne kadar akıcı bir Türkçeniz var.
Konuyla alakalı;
Kendini dış dünyaya böyle kapatabilen, insanlarla nasıl havadan sudan konuşulacağını dahi bilmeyen birini ilk defa gördüm ve hayretler içinde okudum. Burcunuza bile ilk defa bu konuda bakmışsınız. Bu saatten sonra profesyonel yardım almadan değişeceğinizi düşünmüyorum maalesef

Bu kadar sayfayı önerilere daha ne kadar bahane bulabilirsin diye merakla okudum 🙈 biri seninle ilgilense bile sanıyorum paylaşacakta hiçbir şeyin yok ztn 🤷‍♀️ film izlemem kurgu, spora gitmem olmaz, cafeye gitmem saçma, valla hayat senin hayatın, insan kendine ne yapıyorsa yapıyor... herşeye bu kadar kapalıyken kimse sana yardımcı olamaz.

Bu arada ben de eşimle belediye otobüsünde tanıştım, kimseyi aramıyordum da tanıştığımda hani bu sefer ben önden yazayim dedim sen dalga geçmeden...

Benim elimde olsa bu kıza öyle birini gönderirdim ki kafasında kurduğu tüm negatif düşüncelerden utanç duyardı, hatta bu kıza değil sadece bütün KK daki bekarlık ve yalnızlık konularına, ya kurban olurum herkes öyle içten istiyor ve üzülüyor ki inşallah tez vakitte herkesin karşısına ummadığı kadar iyi biri çıkar :)
Ne diyeyim ki umarım herkes bir gün birine kavuşur ve esas aradığı şeyin bu olmadığını anlar 😉 not:ben de dahil.

Hem bilimle uğraşan birisiniz hem de psikoloğun yani pozitif bilimin fayda vermeyeceğine inanıyorsunuz, bu ciddi bir çelişki. Terapi alan insanlardan hep şunu duymuşumdur 'düşüncelerimi nasıl değiştirebilir ki diyordum ama şu an çok farklı düşünüyorum'.
Bu çelişkiden kurtulun bence.

Öğreniminize devam ediyorsanız bulmanız daha olası sanki. Çünkü çoğu ilişkinin temeli üniversitedeki kızlı - erkekli gruplar. 😂 Hatta bu konuya ayar olan çok. Ama genelde kişiler üniversitede bulup evlenirler diye biliyorum.

Back
X