Simdi canim ablacim ben de Instagram falan kullanmam, ilgimi gercekten cekmiyor oyle sosyal medyaya foto koyma gibi bir hobim falan da yok pesinen soyleyeyim bana da tepeden baktigin insanlar gibi tepden bakmaya kalkisma diye
Ote yandan tabi ki sohbeti muhabbeti severim, arkadaslarimla takilirim eglenir gulerim. Sosyal hayati severim yani.
Sen diyorsun ki
- ilgi duydugun konudan hoslanan erkek olmaaaaaaz. Misal tiyatroya gittin, orda yanina oturan adam arada sohbet etmek kendini tanitmak istedi. Sen yazmissin ki kesin o benim kadar kulturlu degildir! konusmam bile. Bu durumda ortak noktan olan bir insani tanimicaksin bile.
- sporda olmaz diyorsun. Ben mesela luks bir spor salonuna gidiyorum, bana benzer sosyo-ekonomik sartlarda erkekler de uye yani ortak noktamiz var. Sen diyorsun ki o da olmaz. Yahu niye olmasin belki adamin muhabbetine bayilacaksin? Bana yaklasan bir abi oldu valla gayet kibar ve yakisikliydi, sana gore o da olmaz cunku o avukat ben muhendisim ya mesleklerimiz hic benzemiyor.
- sana gore isyerinde de olmaaaaaaaaaaz. Ben son 2 sevgilimi de isyerinde tanidim, ikisine de cilginca asik oldum. Teknik mesleklerde, ayni meslegi yapmak buyuk bir ortak taban sagliyor. Bu yuzden doktor-doktor evliligi gayet yaygin (bence) mesela.
Boylelikle dunya populasyonunun %90ini elemis oldun. Hobi yok, spor salonu yok, is hayati yok, hicbiri sana layik degil biri Instagrama foto atiyor bosbeyinli, oburu spor salonunda kari kiza yanasiyor gevsek, o kotu, bu ciddiyetsiz ... eee o olmaz bu olmaz kim olsun peki? Hicbir sans vermezsen insanlari nasil taniyacaksin?
Tamam duzgun insan bulmanin zor oldugunu ben de kabul ediyorum ama bu kadar karamasar bakarsan, aramazsan da nasil bulacaksin ki?