- Konu Sahibi kahverengimsi6
üniversite şart değil..ilerde iş hayatın olacak..düğün lere katılacaksın..oralardan karşına çıkabilir..sanki hayatın üversitenin sonunu hayatın son gibi görüyorsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçek ve üzücü ama hiç flörtüm olmadıSana benzettim kendimi biraz :) ama bu kadar umutsuz değilim yani üni son sınıfa kadar buldum buldum diye bakmıyorum bu düşünceyi at kafandan yok öyle bir şey.
Ben de üniversite 2.sınıftayım kafama takıyorum ben de neden olmuyor diye ama takmakla çözüm olmuyor. Bence kendimizi sıkıyoruz çok rahatlasak olacak zaten beklemedigin anda gelirmis ya :)
Peki konustukların falan oldu mu flörtlerin? Bu tip küçük şeyler Olduysa sıkıntı yok bence
çoğu kişiden duyduğum kadarıyla üniversite sonrası iş hayatı vb de kolay kolay olmuyormuş bu olaylarüniversite şart değil..ilerde iş hayatın olacak..düğün lere katılacaksın..oralardan karşına çıkabilir..sanki hayatın üversitenin sonunu hayatın son gibi görüyorsun..
çoğu kişiden duyduğum kadarıyla üniversite sonrası iş hayatı vb de kolay kolay olmuyormuş bu olaylar
sonumuz ne olacak bakalım :)Bu konu tam benlik yalnızım dostlarım yalnız![]()
Bir umut kırıntısı var içimde Allah tansonumuz ne olacak bakalım :)
aslında benim de var kardeşşş :)Bir umut kırıntısı var içimde Allah tan![]()
Yahu neden yalnız kalasın? Herkes eşini üniversiteden mi buluyor. Ben sayısını bilmediğim kadar çok kişiyle sevgili oldum. Sadece 2 tanesi bizim fakültedendi. İş yeri ortamı var, arkadaş ortamı var, illaki birileri girer hayatına, kafana fazla takma bence bunu. Bence bu harika bişey. Senin gibi bir arkadaşım vardı. Çok da güzeldi. Kimseyle sevgili olmadı. Mezun oldu. Atandı ve 1 ay sonra düğünü var ve dört dörtlük bir insanla evleniyor. Canını sıkma.selam kızlar, her zaman sorunun başka şeyler olduğunu düşünüyordum ama artık ciddi anlamda sorunun bende olduğunu düşünüyorum. ilkokuldayken lisede olur, lisedeyken şimdi sevgilim olmasın üniversitede olur sözleriyle üniversite ikinci sınıfa da geldim. herkesin verdiği klasik aaa sevgilin yok mu sözlerine baya baya alıştım. çevrem beni güzel buluyor fakat ben tabiki kendimi hiç güzel bulmuyorum. açıkça söyleyeyim üniversite bitmeden sevgilim olmazsa ömür boyu yalnız kalacağım galiba, kolay kolay kimseden de hoşlanamıyorum ne yapmam lazım, sonsuza kadar yalnız mı kalacağım?
üniversite bitti ilk sevgilim oldu daha biter bitmez hem de..selam kızlar, her zaman sorunun başka şeyler olduğunu düşünüyordum ama artık ciddi anlamda sorunun bende olduğunu düşünüyorum. ilkokuldayken lisede olur, lisedeyken şimdi sevgilim olmasın üniversitede olur sözleriyle üniversite ikinci sınıfa da geldim. herkesin verdiği klasik aaa sevgilin yok mu sözlerine baya baya alıştım. çevrem beni güzel buluyor fakat ben tabiki kendimi hiç güzel bulmuyorum. açıkça söyleyeyim üniversite bitmeden sevgilim olmazsa ömür boyu yalnız kalacağım galiba, kolay kolay kimseden de hoşlanamıyorum ne yapmam lazım, sonsuza kadar yalnız mı kalacağım?
birilerinden hoşlandım ve birileri de benden hoşlandı fakat karşılıklı bir şey yaşamadım. çevreme karşı rahat tavırlarım vardır hep fakat özgüvenim eksik sanırım..öncelikle umarım yazacağım şey moralini bozmaz. Ama insanın gelişim dönemlerinde belli "ödevleri" oluyor. Aşırı baskıcı veya muhafazakar bir ortamda yetişmediysen üniversite hayatına kadar (ya da 18 yaş civarı) birilerinden hoşlanman, onların senden hoşlanması, çok uzun veya derin olmasa da bir ilişki yaşaman gerekiyor. Bunlar şahsi fikirlerim değil. Üniversite birinci sınıfta psikoloji dersinde Dersimize giren Psikolog bahsetmişti bundan. O zaman sınıf yaş ortalaması 18-19 du. Aranızda şu ana kadar yukarıda bahsettiğim durumları yaşamamış olan varsa bir sorun olduğunu düşünebilirsiniz,psikolojik veya sosyal demişti.
Benim şahsi fikrim de bu durum normal değil. Görümcem 19 yaşında seninle tamamen aynı durumda. Kimseyle çıkmıyor. Ailevi olarak da rahat, modern büyütüldü. Neden böyle yapıyor bir fikrim yok. Sorunca da kemküm ediyor. Çok da güzel bir kız, sarışın,yeşil gözlü. Ama benim ahminim onda sosyal sıkıntılar var. Çünkü konuşmasında sorun var. Peltek biraz. Bunu aşırı kafaya takıp özgüvenini düşürdü kesin, bu yüzden kimse beni beğenmiyor diye hissediyor o. Sende de bu tarz bir sorun olabilr mi?
edit: bahsettiğim olayda evlilik vs. yok dikkat edersen. Bunlar için zaten yaşın çok genç. Sadece bazı adımlar atman gerektiğinde atmamışsın, sonra da atmak daha zorlaşmış sanırım...
maşallah ya ne güzel :)üniversite bitti ilk sevgilim oldu daha biter bitmez hem de..
kader kısmet şartlama kendini:)
sanki benden bahsediyosunselam kızlar, her zaman sorunun başka şeyler olduğunu düşünüyordum ama artık ciddi anlamda sorunun bende olduğunu düşünüyorum. ilkokuldayken lisede olur, lisedeyken şimdi sevgilim olmasın üniversitede olur sözleriyle üniversite ikinci sınıfa da geldim. herkesin verdiği klasik aaa sevgilin yok mu sözlerine baya baya alıştım. çevrem beni güzel buluyor fakat ben tabiki kendimi hiç güzel bulmuyorum. açıkça söyleyeyim üniversite bitmeden sevgilim olmazsa ömür boyu yalnız kalacağım galiba, kolay kolay kimseden de hoşlanamıyorum ne yapmam lazım, sonsuza kadar yalnız mı kalacağım?