Yalnızım

mavileyla1100

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
67
110
8
40
Kızlar yalnızım. Şu karantina beni mahvetti. İyi kötü evli olsam, çocuklarım olsaydı belki onlarla vakit geçirirdim. Şimdi ben duvarlara bakıyorum, duvarla bana. Kızlar sizce yalnızlık kader mi? Hayatımın sonuna kadar böyle mi yaşayacağım. Arkadaşlarımın sosyal medya hesaplarına bakınca çok moralim bozuluyor. Hiç umudum kalmadı.

Anne baba kardeş yok mu?

Sosyal medyada neredeyse herkes kendisini mutlu gösterme çabasında. Oraya bakıp moralini bozma. Ayrıca kader kısmet böyle şeyler. Vakti şimdi değil demekki üzme kendini. Dua et bol bol
Bir şey olmuyorsa
-ya olması iyi değildir senin için
-ya da daha iyisi olacaktır henüz vakti değildir.

Bu Kader Değil Imtihan...
Ancak şunu unutmayın ki bazı şeylerin yokluğu varlığından daha hayırlıdır. Bizler ise neyin bizim için hayırlı olduğunu veya olmadığını bilemeyiz, bunu ancak Allah bilir.

Kendinize Kitaplar alin, ruhunuzu zihninizi doyurun.

Sosyal medya yalan bir alem, ama hayatlara o kadar girdiki, şuraya bi mutluluk Pozu koyimde mutlu sansinlar kafasi. Üzüntümü Belli etmeyin, Yoksa elalem ne der .

Sosyal medyada herkes kocasiyla yemek yapiyor, cocuguyla etkinlik yapiyor zaten. Gercekte eşler birbirine gicik olmus durumda, bi işe başlasa diyordur. Cocuklar zaten annenin tepesinde oyun da oyun diyorlar.
Şu sosyal medya herkesin psikolojisini bozdu. Yalnizlik iyidir boşverin kafanizi dinleyin.

Öncelikle sosyal medyadan uzak durun bence.Orası bir tiyatro sahnesi.Çoğu kişi mutlu gözüktüğü kareler yaratıp bunları sergileme peşinde. Kimse (doğal olarak) kavgalarını,sıkıntılarını,mutsuzluklarını paylaşmıyor.

Korona zamanı eşi çocuğu olan çoğu kişi de benzer sorunlara sahip emin ol.Hatta eşler arasında tartışmalar daha da artmış durumda.Sürekli evde kalmak herkesin psikolojisini bozuyor.

Salgın zamanı haricinde de hayatıjız bu kadar tekdüze geliyorsa kendinize meşgaleler bulmalısınız. Kurslara,turlara gidebilirsiniz.Ne kadar sosyal olursanız o kadar mutlu olursunuz.Eş meselesi de zamanı gelince olacağı varsa olur.Önemli olan hayırlısının olması.Kendinizi mutlu etmeye odaklanın evet ama bunun tek kaynağını eş,çocuk gibi görmeyin.Yoksa önünüze çıkan ilk insanla evlenip sonra neden böyle oldu die burda yeni konular açarsınız.

80 küsur yaşında akrabamız var, 2 aydır evinden çıkmıyor ve yalnız. Geçen konuştuğumuzda komşunun kızları balkonda şarkı söylüyordu ben de çıktım göbek attım dedi. Kadının tv ve kitaptan başka oyalanacak bir şeyi yok.

Gençsiniz, imkanlarınız bol. Kendinizi oyalayacak bir sürü şey yapabilirsiniz. Kocaya yemek yetiştirmeye çalışmak yerine bir sandviç yapıp kitap okumayı tercih ederdim ben şu an ki gayet yolunda giden sıkıntısız bir evliliğim var. Ama bir insanla aynı eve iki ay 7/24 kapanmak hiç akıl karı bir iş değil. Oynatmaya az kaldı.

Siz yalnızlığınızla mutlu olmazsanız evlenince de mutlu olamazsınız. Sadece kendi mutsuzluğunuza birini daha ortak etmiş olursunuz. Önce kendi kendinize mutlu olmayı; yaşamayı, hayatı, kendinizi sevmeyi deneyin sonra evlilik yaparsınız.

İnsan evlenince hiç yanlız kalmıycanı eşiyle bir sürü şey yapıcanı falan düşünüyor heralde o iş öyle olmuyor evlenincede insan yanlız ınstagramda resim çekinip mutlu görünüyorlar. resim çekmek 2 dk gün 24 saat bu 24 saatin 8 satini uyusan geri kalnda herif ya işte, ya televizyon karşısında, ya da anasının babasının dizinde oturuyor arkadaşım tabi istisnalar vardır da geneli böyle ama

İnan sosyal medyadakilerin çoğu göründüğünden mutsuzdur. İlla ki biri olur karantina bitsin de aekadaş çevrenden olsun oturduğun bi yerden olsun, kaderin gelip seni buluyor :) ben hep böyle düşünürüm.

Reactions: 000
Konudan anladiginiz bu mu simdi?
konudan yalnızlığından mutsuzluk duyan birini anladım
ama yalnızlığın o kadar kötü bişey olmadığına değinmek istedim sadece elbette hayatında biri olacak çocuklarıda olacak ama bugünlerinde ayrı bir zevki var fikrimce

Oyle zevki falan yok. Karantina gunleri yalniz olanlar icin yalnizligin dozunun arttigi gunler. Keyif falan hikaye.

Elbette hayatinda biri olacagini nereden biliyorsunuz?

Oyle zevki falan yok. Karantina gunleri yalniz olanlar icin yalnizligin dozunun arttigi gunler. Keyif falan hikaye.

Elbette hayatinda biri olacagini nereden biliyorsunuz?
ben kendi penceremden baktım koşuşturmaktan yorulmuş bir kadın olarak böyle bir yorum yaptım
evlenmek istiyorsa evlenir illa çıkar gönlüne göre biri heralde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…