- 1 Mart 2020
- 67
- 110
- 8
- 40
- Konu Sahibi mavileyla1100
-
Anne baba kardeş yok mu?Kızlar yalnızım. Şu karantina beni mahvetti. İyi kötü evli olsam, çocuklarım olsaydı belki onlarla vakit geçirirdim. Şimdi ben duvarlara bakıyorum, duvarla bana. Kızlar sizce yalnızlık kader mi? Hayatımın sonuna kadar böyle mi yaşayacağım. Arkadaşlarımın sosyal medya hesaplarına bakınca çok moralim bozuluyor. Hiç umudum kalmadı.
Sosyal medyada neredeyse herkes kendisini mutlu gösterme çabasında. Oraya bakıp moralini bozma. Ayrıca kader kısmet böyle şeyler. Vakti şimdi değil demekki üzme kendini. Dua et bol bolKızlar yalnızım. Şu karantina beni mahvetti. İyi kötü evli olsam, çocuklarım olsaydı belki onlarla vakit geçirirdim. Şimdi ben duvarlara bakıyorum, duvarla bana. Kızlar sizce yalnızlık kader mi? Hayatımın sonuna kadar böyle mi yaşayacağım. Arkadaşlarımın sosyal medya hesaplarına bakınca çok moralim bozuluyor. Hiç umudum kalmadı.
yalnızlıklığın tadını çıkarırdım yerinde olsam.kitap oku film dizi izle kahveni iç ohh.
not:
karantına günlerinde temizlik çocuklar derken izkemek istediği dizileri izleyemeyen biri
konudan yalnızlığından mutsuzluk duyan birini anladımKonudan anladiginiz bu mu simdi?
konudan yalnızlığından mutsuzluk duyan birini anladım
ama yalnızlığın o kadar kötü bişey olmadığına değinmek istedim sadece elbette hayatında biri olacak çocuklarıda olacak ama bugünlerinde ayrı bir zevki var fikrimce
ben kendi penceremden baktım koşuşturmaktan yorulmuş bir kadın olarak böyle bir yorum yaptımOyle zevki falan yok. Karantina gunleri yalniz olanlar icin yalnizligin dozunun arttigi gunler. Keyif falan hikaye.
Elbette hayatinda biri olacagini nereden biliyorsunuz?
Ben de bunu okuyunca hiç evlenemeyenlerin bekleyenleri nerde acaba diye düşündüm."Elbette seni bekleyen biri vardir" yorumlarina itibar etmeyin. Elbettesi falan yok. Olmayinca olmuyor.
Ben de bunu okuyunca hiç evlenemeyenlerin bekleyenleri nerde acaba diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?