Sanirim bazi seyler beklemeyi biraktiginiz zaman geliyor. Ben dunyanin obur ucuna tasinirken eski sevgilimden cok buyuk bir kazik yedim, benimle gelecekti guya gelmedi. Zaten buraya geldigimde 1 kisiyi bile tanimiyordum. Neyse doktorama odaklanirim dedim, biriyle tanismak bile aklimin ucunda yoktu. Zaten kimseye o gozle bakmiyordum, o ara benimle tanismak isteyen bir kisiyi tersledim. Hep diyordum ki aman sakin kimseyi cekemem. Sonra burada esimle hic olmayacak bir bicimde tanistim yani sadece 1 gun rutinimi degistirdim ve esimi tanidigim gun oldu. 6 ay icinde de evlendik tanistiktan sonra. Herkes ama herkes o kadar sasirdi ki, arkadaslarim herhalde en son benim evlenecegimi veya hic evlenmeyecegimi dusunuyordu. Ben de oyle saniyordum acikcasi evlilige yakin bir insan hic olmamistim.
Evet hic evlenmeyenler var, hayatini farkli bir sekilde surdurmek isteyenler var. Ama siz belki onlardan olmayacaksiniz, simdiden boyle dusunmenin hicbir faydasi yok. Hayati akisina birakip, onunuze cikaracagi gelismelere odaklanmak en guzeli. Bazen bizim hayal dahi edemeyecegimiz seyler planlanmis oluyor, sadece gerceklesme zamani var :)