Bişey olduğunda hemen koş KK ve anlatBenim erkek arkadaşım yeter artık herşeyi KK bağdaştırma diyip de kavga ediyoruz. O derece yakın arkadaş oldum
iyi geceler kızlarr
yalnızım galiba bugün bunu daha çok hissettim.
ünide okuyorum 3. sınıfım. lisede çok yakın arkadaşım vardı çok saçma nedenlerden dolayı koptuk.
şimdi çevremde bi kaç tane arkadaşım var ama dostum diyebileceğim sadece sevgilim var.
tamam her şeyime yetiyor her şeyi anlatıyorum ama insan en yakınım diyebleceğim bi kıza ihtiyaç duyuyor.
bişeyim olduğunda koşup anlatacağım bi kız arkadaşım yok çok yalnız hissediyorum kendimi
Burası var sekerim ne derdin varsa bıze anlat
allah razı olsun bişey olduğunda buraya yazıyorum sadece zaten .bana anlat canm yanlızlığı çok iyi bilirim her derdini dinlerim
ailemin yanındayım ben Allahtan onlar var başka kimsem yokyalnız değilsin ben de üni 3 .sınıfım ve de kalabalığın içinde yalnızım ailemi çok özlüyorum can sıkıntısından erkek arkadaşıma sarıyorum :)) yalnız hissetme burda kendini iyi hissediyor insan
Aman erkekler ne anlarlar odun kafalaraynen bende her gün anlatıyorum ona bişeyler kızıyor bana yeter artık diye ama konuşmak için can attığım başka kimsem yok
bazen herşeyi herkeze anlatamıyosun anlıyorum seni benimde bi ablam var sağolsun iyiki var onun dışında buraya yazıyorum sıkma canını bu yüzden bazende bişeylerini anlatmamak en iyiysi sevgilin eşin bilsin yeterallah razı olsun bişey olduğunda buraya yazıyorum sadece zaten .
yakınlarım dediğim insanlara bile anlatmıyorum.
insanın dert ortğı olması çok farklı
ailemin yanındayım ben Allahtan onlar var başka kimsem yok
çevremde o kadar insan ama ben yalnızım
şanslısın bi bakıma o zaman:)
evetAman erkekler ne anlarlar odun kafalarBenim de yok pek arkadaşım ablam dışında arkadaş gibiyiz
evet ama insan ihtiyaç duyuyorbazen herşeyi herkeze anlatamıyosun anlıyorum seni benimde bi ablam var sağolsun iyiki var onun dışında buraya yazıyorum sıkma canını bu yüzden bazende bişeylerini anlatmamak en iyiysi sevgilin eşin bilsin yeter
çok teşekkür ederim canmevet ama insan ihtiyaç duyuyor
bende seni dinlerim ne zman istersen
evet ama insan ihtiyaç duyuyor
bende seni dinlerim ne zman istersen
Ben gıcık oluyorum şu sıralarevet
ama Allah razı olsun ondan her zaman yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?