Yalnızlar kulübü

Kızlar bugün çok canım sıkılıyor. Eskiden sıkılınca yemek yerdim şimdi onu da yapamıyorum. Sıkıntıdan aramamam gereken bir kişiyi bile aradım, cevap vermedi :KK43:

Hadı kalk spor yapmayı dene, baslangıc ıcın yavas yavas yapan bir spor hocası var, link bırakıyorm bı bak hareket et bıraz uzerıne bır dus gercekten ıyı gelecek guven :)

İlk başta garip gelmesi normal daha önce tek başına tatile çıkmadıysan. Daha yeni gelmişsin, belki yarın fikirlerin değişir. Çık dolaş, hava al, birşeyler iç. Bak ben evde kös kös oturuyorum ve bugün özellikle çok sıkılıyorum ☹

Insallah bıraz dolastım ama dondum odama :)

Merhaba kızlar, tüm sayfaları okumadım ama sanki olumsuz şeyleri çok düşünüp konuşunca olumsuzluklar çoğalıyor gibi bu konuda ne düşünüyorsunuz, pozitif taraftan bakmaya çalışınca sanki herşey daha iyileşir gibi
Aslında az da olsa ilerleme var. Biseyler yapmaya çalışıyoruz diğer sayfaları da okuyunca göreceksiniz. Evet yalnız yaşıyorum.

Hadı kalk spor yapmayı dene, baslangıc ıcın yavas yavas yapan bir spor hocası var, link bırakıyorm bı bak hareket et bıraz uzerıne bır dus gercekten ıyı gelecek guven :)

En basit egzersizi ne diye baktım. Esneme egzersizleriymiş. Yarım saatti, ben 20 dk yaptım ama iyi geldi cidden 🙂

Kızlar bugün çok canım sıkılıyor. Eskiden sıkılınca yemek yerdim şimdi onu da yapamıyorum. Sıkıntıdan aramamam gereken bir kişiyi bile aradım, cevap vermedi :KK43:
Ben de sanki beni fazlasıyla üzen şeyler yokmuş gibi beni hiç umursamayan bi insan için kahroluyorum :( o kadar zavallı hissediyorum ki

Kızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Kimsede ses yok bu ara 🙂
Evet ya kimse bir şey yazmamış :( ben bol bol hatalarımı düşünüp kendimi kahretmeye devam ediyorum :( kafamı dağıtayım diyorum internete giriyorum bu sefer de haberler gözüme çarpıyor gözüme daha da kötü oluyorum :(
Siz nasılsınız

Evet ya kimse bir şey yazmamış :( ben bol bol hatalarımı düşünüp kendimi kahretmeye devam ediyorum :( kafamı dağıtayım diyorum internete giriyorum bu sefer de haberler gözüme çarpıyor gözüme daha da kötü oluyorum :(
Siz nasılsınız

Ben de çalışmaya başladım artık. Az da olsa hayatımı düzene soktu.

Evet evlenen kişilerde ister istemez mesafe araya giriyor, sohbet içerikleri, sorumluluklar değişiyor..
Ben bunu arkadaşlarımda çok yaşadım maalesef evlendikten sonra sana daha az görünür oluyorlar tabi bu evliliğin vermiş olduğu sorumluluklar sebebiyle de oluyor hak vermiyor değilim ama konuşmalarınız bile farklı oluyor bir zaman sonra, genel konuşmak gibi olmasın ama benim yaşadıklarım boyleydi :110:

Ben bunu arkadaşlarımda çok yaşadım maalesef evlendikten sonra sana daha az görünür oluyorlar tabi bu evliliğin vermiş olduğu sorumluluklar sebebiyle de oluyor hak vermiyor değilim ama konuşmalarınız bile farklı oluyor bir zaman sonra, genel konuşmak gibi olmasın ama benim yaşadıklarım boyleydi :110:
O arkadaşlarınızla evlenmeden önceki sohbetleriniz nasıldı, yani sevgili vb şeyleri mi daha çok konuşurdunuzor yoksa her telden sohbet eder miydiniz?

O arkadaşlarınızla evlenmeden önceki sohbetleriniz nasıldı, yani sevgili vb şeyleri mi daha çok konuşurdunuzor yoksa her telden sohbet eder miydiniz?
Yeri geliyor her teldendi yeri geliyor buluşulacak olan çocukla konuşmalar dahi anlatılıyordu daha cok ama sevgili konusundaydı simdi ise arkadaslarım izlediği filmi, komik buldugu seyleri paylasıyorlar ama haksız bulmuyorum onları sonucta onlar için hayat değişti

Back
X