Selamlar arkadaşlar konunuz benim ruh halimi yansıttığı için dahil olmak istedim. Belki yaşınız benim kadar yoktur 34 oldum:) Ailemle yaşıyorum onların gözünde hala çocuğum eve giriş çıkış saatlerim hep onların istediği gibi olsun istiyorlar ben de onları kırmadan bunları aşmaya çalışıyorum Allah nasip ederse seneye ayrı aileme yakın bir yere taşınmak istiyorum. Bu zamana kadar hayatıma kim girdiyse bi güzel mürüvvetlerini, çocuklarını gördüm çok şükür:) Hemen hemen hepsi de sen olmazsan olmaz senin için ölürüm diyen tiplerdi ama ölmedi çoğaldılar bi güzel:) Bana nasip olmadı. Yalnız ölmekten çok korkuyorum . Ailem nereye kadar yanımda olacak bunları düşünmek beni iyice dibe çekiyor. Şükür egzersizleri, meditasyon bazı akşamlar iş çıkışı yürüyüş yapıyorum ama yetmiyor sanki. İlle de evleneyimci de değilim ama doğamız gereği insan sevme, sevilme ihtiyacı hissediyor. Arkadaşlarımın çoğu da evli doğal olarak ortak bir payda da kalmıyor eskisi gibi paylaşımın olmuyor.. Etkinliklere katılayım, yeni ortamlarım olsun ne bilim değişik güzel bir şeyler olsun istiyorum hayatımda

Ayy başınızı şişirdim çok afedersiniz.