• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlığı sevmiyorum. Fazla yalnızlık iyi değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
derdimi kimseye anlatmam genelde o yüzden kapalı kutu derler. kendi kendime yaşarım herşeyi, insanlara ihtiyacım gerçekten yok şükürler olsun.
tek başıma alışveriş yapmak dolaşmak, bir cafede oturup gazete okuyup kahvaltı yapmak bana en zevkli gelen şeylerden. dedikoduyu seven insanlar genelde insansız yapamıyor çevrede gözlemlediğim bu.
Piknik ya da deniz kenarı falan ? Bunlar tek olmaz ki

derdimi kimseye anlatmam genelde o yüzden kapalı kutu derler. kendi kendime yaşarım herşeyi, insanlara ihtiyacım gerçekten yok şükürler olsun.
tek başıma alışveriş yapmak dolaşmak, bir cafede oturup gazete okuyup kahvaltı yapmak bana en zevkli gelen şeylerden. dedikoduyu seven insanlar genelde insansız yapamıyor çevrede gözlemlediğim bu.

Piknik ya da deniz kenarı falan ? Bunlar tek olmaz ki

Prensescannn a katılıyorum. Hersey tek basına olmuyor . Dedikodu yapmak istediğimizden değil yani kılıf bulmayın böyle. Ayrıca herseyi içinde yaşamak marifet değil eskiden bende öyleydim sonra bir patlasın önünü alamazsın yaşadım biliyorum

Uzun zamandır canım sıkılıyor aslında .psikologa gittiğimden beri asıl sorunun bu oldugu belli oldu arkadaşsızlık. Balın arkadaşınız olmaz ama iyi bir aile bagınız vardır manevi olarak tatmin olursunuz. Yada işyerinde mutlu olursunuz kocanız vardır sevgiliniz vardır. Yahu hiçbiri mi olmaz insanda. Bir tane yakın arkadasım var cocukluktan beri tanıştığım dost dediğim lakin büyüdükçe değişiyor insan. Evet hala iyi gelen biri bana ama cok zıt olduğumuz seyler de var. Ayrıca sürekli ona bağlıyım biryere gideceğim mesela baska kimse yok tek gezmek iğrenç cidd n iğrenç yaptım zamanında zaten insan sosyal varlık ne bekliyoruz ki yalnızlıktan sonu depresyon. Ailemde sevgi hoşgörü huzur ortamı yok aptalca saptal her akşam içen boş boş konuşan babam var annem hep huzursuz yaşam sevinci olmayan bir kadındı babam.saolsun yada kendi içinde de yok işte. Kızkardesim kendini mutlu eder sürekli sevgilisi vardır birinden ayrılır hemen bulur onla gezer tozar rahat kada bir karakter hiç uyusmuyoruz malesef. Kendimi sıkışmış hissediyorum psikologa gidesim de gelmiyor artık napıcak bana arkadas mı verecek dediği seyler belli kursa git bla bla gidesim yok cidden kusasım geliyor . Spora gidiyorum 2 aydır o en yakın arkadaşım da geliyor bazen cidden kendisinden acayip sıkılıyorum cünkü küçüklüğünden beri egolu bir karakter yapacak bişe yok herkesin kusuru var benimde vardır ama çeşit çeşit arkadaşı olanlara özeniyorum. Ve cok kırgınım liseden olan arkadasım aramıyor sormuyor özellikle konustum da üstelik sevgilisi var kafayı evlenmekten bozmuş benim ruhsal sıkıntılarımı bildiğinden kaçıyor zaten insanlar hep böyle değil mi anca iyi günlerde yanlarında olsunlar. İşyeri desem aralıkta girdim ne çektim ben bilirim abuk subuk davranmaları filan daha yeni alıştım ama mutsuzum samimi bir kişi yok dahası dışlama var. Cidden napıcam ben bilmiyorum durup durup ağlayasım geliyor içimde bişeyler patlıyor düşündükçe . Akrabalarım bile kopuk ya .nefret ettim hayattan
Bence kızkardeşinizle aranızı iyi tutun en iyi dost kızkardeşi olur insana diğer insanlarlada olmazsa üzülmeyin akışına bırakın karşınıza iyi insanlar çıkması için dua edin hobi yapılan yerlere katılın inşallah daha güzel olur sizin için her şey

Yıl 12 ay ve ben 11,5 ayı yalnızım evli olduğum halde. Bazen bana da kötü gelir ama Yalnızlık iyidir boşverin canınızı sıkan olmaz.

yalnızlık limiti doldurulana kadar iyi bir şey gibi gelir ya da zaten bir çevren varsa ve sen onlardan sıkıldıysan yalnızlığı tercih etmek istersin vs.
ama fazlası kötü, bunaltıcı kesinlikle katılıyorum.2 senedir ciddi manada yalnızım,sosyal boşluk boyutuna geldi resmen

Bende seninle aynı durumda sayılırım. Annem babam çalışıyo, kardeşim yok. Yakın akrabalık ilişkilerim yok. Çok yakın arkadaşlarım vardı ama bana zarar verdiler, samimiyetlerine güvenemedim ilişkimi kestim. Normal arkadaşlarımın her biri kendi yolunda ayda bir biriyle görüşürsek görüşürüz yoksa o da yok. Okulda zaten arkadaşım yok başta ben edinmek istemedim sonradan sonraya da olmadı. Ha sevgilim var o yanımda, destekçim tabi ama emin ol o da bi yere kadar oluyo. Bazen dışarda kalabalık eğlenen arkadaş grupları gördüğümde imreniyorum ama sonra düşünüyorum kim bilir her birinin içinde ne hesaplar var, gerek yok diyorum. Herkes arkadaş konusunda şanslı olamıyo işte hele bi de çok sosyal değilsen, yapmacık tavırlara, samimiyetsiz insanlara tahammülün yoksa; Tebrikler yalnızsın! Yine de umudunu kesme sen iyi ol Allah'ta karşına iyileri çıkarsın.

Prensescannn a katılıyorum. Hersey tek basına olmuyor . Dedikodu yapmak istediğimizden değil yani kılıf bulmayın böyle. Ayrıca herseyi içinde yaşamak marifet değil eskiden bende öyleydim sonra bir patlasın önünü alamazsın yaşadım biliyorum

gerçek hayatınızda da üslubunuz böyleyse "kılıf uydurmak" falan,isteğiniz dışında yanlız kalmanıza şaşırmamalı...
herkesin kendi fikri kendi hayatı saygı duymalısınız.
artı olarak piknik ya da deniz kenarına gitme durumunda yanlız gitmem ama özellikle sırf deniz gitmek için ya da pikniğe gitmek için kimseyi çağırmam, insanlar planlarına dahil ederler beni. dediğim gibi kendime yetmek bana Allah ın çok büyük bir lütfu ve mutluyum , arkadaş olmayı çok istediğiniz halde şikayetçiyseniz insanların sizi dışlamasından bence siz kaynaklı bir yanlızlığa itilme durumu vardır. kendinizi yanlış ifade ediyorsunuzdur.

gerçek hayatınızda da üslubunuz böyleyse "kılıf uydurmak" falan,isteğiniz dışında yanlız kalmanıza şaşırmamalı...
herkesin kendi fikri kendi hayatı saygı duymalısınız.
artı olarak piknik ya da deniz kenarına gitme durumunda yanlız gitmem ama özellikle sırf deniz gitmek için ya da pikniğe gitmek için kimseyi çağırmam, insanlar planlarına dahil ederler beni. dediğim gibi kendime yetmek bana Allah ın çok büyük bir lütfu ve mutluyum , arkadaş olmayı çok istediğiniz halde şikayetçiyseniz insanların sizi dışlamasından bence siz kaynaklı bir yanlızlığa itilme durumu vardır. kendinizi yanlış ifade ediyorsunuzdur.

Tamam da yani sende dedikodu yapmak isteyen arkadas arar diyorsun bu uslup cok mu normal?

Sence neden arkadaşın yok?
Arkadaşlık kurmada mi çekingensin yoksa devam ettirmede mi?
Bir de yabancı dilin var mı? Hangi şehirde yaşıyorsun?
Bu sorulara cevap yazarsan sana uygun bir öneride bulunabilirim sosyal çevre için:)

Valla ben de mesela hic arkadas aramam:KK48:Bir iki arkadasim var belli araliklarla haberlestigim. Biri zaten kendi hayatiyla cok mesgul onunla artik kirk yilda bir gorusuyoruz. Digeri de goruselim diye bakar ama paylasilacak fazla sey bulamiyorum ve yarim saat sonra sıkılıyorum. Ben kendim cikip biseyler almayi, bi yerde tek basima oturup yemek yemeyi ya da kahve icmeyi cok seviyorum. Yalnizligimi seviyorum. Arkadas benim icin olmazsa olmaz degil.

Sence neden arkadaşın yok?
Arkadaşlık kurmada mi çekingensin yoksa devam ettirmede mi?
Bir de yabancı dilin var mı? Hangi şehirde yaşıyorsun?
Bu sorulara cevap yazarsan sana uygun bir öneride bulunabilirim sosyal çevre için:)

Çekingen değilim aslında ama karşımdakinin beni sevmediğini hoşlanmadığını düşünürsem çekerim kendimi hemen. istanbul da yaşıyorum . Malesef hala ingilizce konuşamıyorum

ben de geçen hafta arkadaş grubumdan biriyle tartıştım. benm herhangi bi etkim yoktu dolaylı yoldan bana da bulastı ve ne kadar şirret oldugunu gördüm. keske arkadas olmasaydık dedım hatta.. yani o acıdan bak arkadaşla da bitmiyor her şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X