Çünkü mutsuzum. Çünkü kimseyle konuşmak uğraşmak istemiyorum yalnız yaşamak istiyorum.Neden yalnizligi ozluyorsunuz ki
Evli değilim panpaaaaBosan panpaaaaaaa
Memurum ve üç sene yer değiştiremiyorum..Nden 3 seneye kadar yalnız kalamazsiniz?
Aynen öyle yalnız kalıp kendimi herkesten herşeyden izole etmek istiyorum.Senin dedigin yalnizlik degil kendini izole etmek, kendini fanusa kapatmak.
Bekarım şu an için ailemden ayrılamam.Evli misin ? Ailenle yasıyorsan da ayrı ev imkanın yok mu ?
yanliz yasamak cok guzeldir , hafta sonu istedigin saatte kalkarsin , istedigini yer icersin , sessiz sakin kitabini okursun , sabaha kadar film keyfi yaparsin , kumandayi kimseyle paylasmazsin , her daim toplu ve duzenli bir evin olur her aradifinin yerini bilirsin ve bulursun hemen .. ahh ahha eski gunlerÇünkü mutsuzum. Çünkü kimseyle konuşmak uğraşmak istemiyorum yalnız yaşamak istiyorum.
O halde fiili olarak yanlız kalamıyorsan evde odada tek takılBekarım şu an için ailemden ayrılamam.
Memurum ve üç sene yer değiştiremiyorum..Neden 3 sene?
Öyle yapıyorum ama o da yetmiyor bir süre sonra. Kimsenin sesini nefesini duymak istemiyorum. Yalnız yaşadığım günleri özledimO halde fiili olarak yanlız kalamıyorsan evde odada tek takıl
Evet ama konuşacak kimsen yoktur hep tv açarsın bir ses olsun diyeyanliz yasamak cok guzeldir , hafta sonu istedigin saatte kalkarsin , istedigini yer icersin , sessiz sakin kitabini okursun , sabaha kadar film keyfi yaparsin , kumandayi kimseyle paylasmazsin , her daim toplu ve duzenli bir evin olur her aradifinin yerini bilirsin ve bulursun hemen .. ahh ahha eski gunler
Üniversite'de tek kaldın sonra eve yeni mi döndün ? Eğer öyleyse buna eve dönüş sendromu diyorlarÖyle yapıyorum ama o da yetmiyor bir süre sonra. Kimsenin sesini nefesini duymak istemiyorum. Yalnız yaşadığım günleri özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?