Yalnızlığımı özlüyorum..

baharsonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
404
562
53
Kimileri yalnızlıktan dert yanarken ben yalnızlık için yanıyorum. Artık tek başıma yaşamak istiyorum. Kimse olmasın çevremde istiyorum. Bir başıma uyuyum uyanıyım, istediğim zaman eve girip çıkayım, evimi istediğim gibi düzenliyim hep benim düzenimde kalsın istiyorum. Yalnızlığı çok özlüyorum ve en az üç sene mümkün değil.. yalnızlıktan dert yananlar duyun kıymetini bilin huzurlu günlerinizin.

bende ozluyorum konu sahibi
hele su anda tam bu ruh halindeyim

hatta tam sizin konunuzu okurkrn bakiciyi acaba ne zaman isten cikarmam gerekir kizim ne zaman krese baslasa diye sene ve gun hesabi yapiyordum

yaklasik 700 gun var

Çünkü mutsuzum. Çünkü kimseyle konuşmak uğraşmak istemiyorum yalnız yaşamak istiyorum.
yanliz yasamak cok guzeldir , hafta sonu istedigin saatte kalkarsin , istedigini yer icersin , sessiz sakin kitabini okursun , sabaha kadar film keyfi yaparsin , kumandayi kimseyle paylasmazsin , her daim toplu ve duzenli bir evin olur her aradifinin yerini bilirsin ve bulursun hemen .. ahh ahha eski gunler

Evet ama konuşacak kimsen yoktur hep tv açarsın bir ses olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…