Yalnızlığımı özlüyorum..

Bir dönem aynen böyle yaşamıştım çok çok güzeldi huzurluydu. Çok özlüyorum o günleri.. bir de burda yalnızım dye şikayet edenleri görünce ben de konu açayım dedim.

Bir dönem aynen böyle yaşamıştım çok çok güzeldi huzurluydu. Çok özlüyorum o günleri.. bir de burda yalnızım dye şikayet edenleri görünce ben de konu açayım dedim.
hayatimin buyuk kismini bu sekilde gecirdim cok severim yanliz kalmayi ve yasamayi
simdi bazen geliyolar evde bas bas bagriniyorum gidinnnn diye kocam delirdi yine ananiz diyo

Benimde kocam yanımda olsa artık yanlız kalmaktan kurtulsam diye yanıyorum 10 gündür evde yanlızım çok mutsuzum

Ben tek kaliyorum. Aciyorum butun gun yabanci dizi ya da KK oyle geciyor gunlerim amaaaa hasta oldugumda tek olmasaydim diyorum. Her zaman guzel degil yalnizlik.
Evet hastayken yalnız kalmak zor oluyor.. ciddi bir şey olmasa grip bile olsa insan kendini çaresiz hissediyor ama onun dışında yalnızlık güzel bence.. kıymetini bilin sizin yerinizde olmak isterdim.

annem 74 yaşında bir kadın aynı yaşta arkadaşlarının halen oğullarına o yaşta kredi çekiyorlar 0ğulları eve bakmaktan acizler
Zamane erkekleri çok acayip.. çok da uyanıklar. Çalışan eş ister çoğu. Öyle çakal adamlara yedirecek param yok kendi kendime yaşar giderim..

Olmaz olmaz diye bi şey yok. Bende memurum ve ailemle aynı şehirdeyken evlenmeden önce 1+1 eve çıktım. Kimsede gık diyemedi 30 yaşında kadınım. Ne istiyosan onu yaşa arkadaşım

Olmaz olmaz diye bi şey yok. Bende memurum ve ailemle aynı şehirdeyken evlenmeden önce 1+1 eve çıktım. Kimsede gık diyemedi 30 yaşında kadınım. Ne istiyosan onu yaşa arkadaşım
Maddi sebeplerden çıkamam şimdilik. Çok iyi yapmışsın. Herkes hayatında bir dönem mutlaka yalnız yaşamanın zevkini tatmali bence. Çok çok güzel..

Ah ahh 2 sene yaşadım öyle sonra okul bitti
aile evine döndüm mecbur doktora randevu aldım ruh sağlığım için sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…