Bir dönem aynen böyle yaşamıştım çok çok güzeldi huzurluydu. Çok özlüyorum o günleri.. bir de burda yalnızım dye şikayet edenleri görünce ben de konu açayım dedim.yanliz yasamak cok guzeldir , hafta sonu istedigin saatte kalkarsin , istedigini yer icersin , sessiz sakin kitabini okursun , sabaha kadar film keyfi yaparsin , kumandayi kimseyle paylasmazsin , her daim toplu ve duzenli bir evin olur her aradifinin yerini bilirsin ve bulursun hemen .. ahh ahha eski gunler
hayatimin buyuk kismini bu sekilde gecirdim cok severim yanliz kalmayi ve yasamayiBir dönem aynen böyle yaşamıştım çok çok güzeldi huzurluydu. Çok özlüyorum o günleri.. bir de burda yalnızım dye şikayet edenleri görünce ben de konu açayım dedim.
yok yahu konusacak insan isteyince cagiriyodum arkadaslarimi yada cikiyodum disari , hic oyle bi zorluk yasamadim benEvet ama konuşacak kimsen yoktur hep tv açarsın bir ses olsun diye
Aynen öyle yalnız kalıp kendimi herkesten herşeyden izole etmek istiyorum.
Çünkü mutsuzum. Çünkü kimseyle konuşmak uğraşmak istemiyorum yalnız yaşamak istiyorum.
evli değilsen derdin geçici bence sen kolay kolay evlenme memleket erkeklerinde para yok zatenEvli değilim panpaaaa
Evet hastayken yalnız kalmak zor oluyor.. ciddi bir şey olmasa grip bile olsa insan kendini çaresiz hissediyor ama onun dışında yalnızlık güzel bence.. kıymetini bilin sizin yerinizde olmak isterdim.Ben tek kaliyorum. Aciyorum butun gun yabanci dizi ya da KK oyle geciyor gunlerim amaaaa hasta oldugumda tek olmasaydim diyorum. Her zaman guzel degil yalnizlik.
valla konu sahibi koca kk da yanlizliga hasret olan bi ben bide siz varmissinizEvet hastayken yalnız kalmak zor oluyor.. ciddi bir şey olmasa grip bile olsa insan kendini çaresiz hissediyor ama onun dışında yalnızlık güzel bence.. kıymetini bilin sizin yerinizde olmak isterdim.
Ben yaşadımyok yahu konusacak insan isteyince cagiriyodum arkadaslarimi yada cikiyodum disari , hic oyle bi zorluk yasamadim ben
Evet işte tam da bu..Benim de ayri ev hayalim var. Tamamen zevkime gore dosenmis kucucuk bir ev... Kitap kokan, mum dolu, sari ve kahvenin egemen oldugu bir ev...
Hayali bile guzel!
annem 74 yaşında bir kadın aynı yaşta arkadaşlarının halen oğullarına o yaşta kredi çekiyorlar 0ğulları eve bakmaktan acizlerEvlenmeyi düşünmüyorum zaten..
Zamane erkekleri çok acayip..annem 74 yaşında bir kadın aynı yaşta arkadaşlarının halen oğullarına o yaşta kredi çekiyorlar 0ğulları eve bakmaktan acizler
Maddi sebeplerden çıkamam şimdilik. Çok iyi yapmışsın. Herkes hayatında bir dönem mutlaka yalnız yaşamanın zevkini tatmali bence. Çok çok güzel..Olmaz olmaz diye bi şey yok. Bende memurum ve ailemle aynı şehirdeyken evlenmeden önce 1+1 eve çıktım. Kimsede gık diyemedi 30 yaşında kadınım. Ne istiyosan onu yaşa arkadaşım
Evli degilsin, is yerindeki ortamdan dolayi mi boyle mutsuzsun?Çünkü mutsuzum. Çünkü kimseyle konuşmak uğraşmak istemiyorum yalnız yaşamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?