Yalnızlığımı özlüyorum..

Yalnızlık gibisi yok gerçekten sizi çok iyi anlıyorum. Böyle ailem sonsuza kadar yaşasın ama onlarla aynı evde yaşamayayım istiyorum Özledikçe gidip göreyim, kalayım ama ayrı evim olsun istiyorum.

Şimdi yalnızlığın nesini seviyorsun diye sorsalar "evde donla gezmek" derim. Tabi istediğin saatte uyumak, uyanmak, yemek yemek, eşyalarını koyduğun yerde bulmak, sessizlik, özgürlük de güzel ama donla gezmek en güzeli ya.

Allah'ım keşke hep donla gezebilsem

İçten içe sürekli bir "deprem olursa böyle nasıl dışarı çıkıcam daha bacaklarımı da almadım ühühüh" stresi de oluyor tabi

abla öyle deme yahu,milleti evden kaçıracaksın

yalnızlık iyi hoş ama insan bazen de sıkılıyor. köpeğim olmasa delirirdim heralde. heh bir de hastalık-çorba ikilisi hala aklımda bak sırf bu yüzden kendime ev arkadaşı bulcam

sen benim yakinima tasin ben yapicam sana corba
bi hastalik kismi kotu ama onun disinda cok guzel bisey yanliz yasamak

Ayyy ayni ben ayni ben valla orumcek korkum olmasa balta girmemis orman bulup gidip yasicam o derece...

Bende bayılırım yalnızlığa. Kendi düzenim olması, istedigim yemeği kimseyi düşünmeden yapmak ya da yapmamak. Kendi temizlik düzenim olması. Kendi eşyalarımı gönlümce kullanmak. O öyle yapılır mı diye kimseden laf duymamak.

Ailem arkadaşlarım hep çevremde olsun ama ben yalnız yasayayım.

Evet ya evde babam var istediğim gibi oturamıyorum osuramiyorum yalnız yaşamak büyük rahatlık kim ne derse desin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…