Önce kendinize "kolay biri" diyerek etiket koymayı bırakın. Sevişmek kolay olmak değildir, ayrıca şu kadar zaman sonra olur diye bir tarih de konulamaz. Kimi adamla tanışıyorum ilk gün sevişesim geliyor ama ayrıldığım 2 yıllık ilişkimde adamı seviyordum, yine de içimde istek yoktu. İçinizden geldiği gibi davranın. Sevişince siz de zevk alıyorsunuz sonuçta, beni kullandılar diye düşünmek saçma. O zaman siz de onu kullanıyorsunuz. Bir de ilişkinin başlarında karşı tarafa onu önemsemiyormuş hissi verin. Seviştikten sonra aramayın, ararsa geç açın "işim var" deyin. O yazmadan mesaj yazmayın, hayatınızın merkezinde olmadığını bilsin de kaybetme korkusu yaşasın. Benim komşu vardı engellediğimi falan da yazdım geçen sitede, kıçını kaldırıp buluşmak istemiyordu. Adama WhatsApp ve telefonda engeli basıp, yanından geçerken de yüzüne bile bakmadım. Kediye döndü, dün gece yalvarıyordu Facebook'ta "telefonun engelini aç. Yarın bana gel, sana kahve yapayım. Hangi çikolatayı istersin aşkım" diye. Şu an gitmeyi düşünmüyorum iyice sürünsün belki öyle giderim. Erkekler sevilmeyi değil; sürünmeyi hakkediyorlar, işte bunu yapar süründürürseniz mutluluk uzak değil.