• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlığın sizlerdeki etkisi nedir? Kolay biri olmama yol açan şey yalnızlık mıdır?

Ailesiyle problemler mi yaşıyorsunuz?
Daha çok problem eşimde. Ailesiyle eşi arasındaki dengeyi sağlayamıyorum. Bu zamana kadar çok uyardım rahatsız olduğum konuları çok anlattım ama annesi üzülmesin diye annesiyld konuşmadı hiçbir şeyi sonra birikti birikti ve patladım. Ama saygısızlık etmedim kavga da etmedim ama eşim beni kötü ve fesat biliyor. Halbuki kendi dengesizliğinden kaynaklandı. Soğudum ailesinden artık.

Bir ilişki danışmanından dinlemiştim. Bedenlerin erken buluştuğu yerde ruhlar buluşamaz demişti. Beden özel alanımız ve onu hak etmeli karşıdaki. Biz de onu hal etmeliyiz aynı şekilde. Sonra bedenler birleşmeli bence. Aksi çoğu zaman hayal kırıklığı oluyor. Zira biz kadınlar sevişince genelde daha fazla ve hızlı bağlanıyoruz

Bir ilişki danışmanından dinlemiştim. Bedenlerin erken buluştuğu yerde ruhlar buluşamaz demişti. Beden özel alanımız ve onu hak etmeli karşıdaki. Biz de onu hal etmeliyiz aynı şekilde. Sonra bedenler birleşmeli bence. Aksi çoğu zaman hayal kırıklığı oluyor. Zira biz kadınlar sevişince genelde daha fazla ve hızlı bağlanıyoruz
Güzel bir sözmüş ancak onun bir süresi olmamalı insanları kısıtlayarak gerçekten tanımak mümkün değil.sonra evliliklerde boşanmalar vs meydana geliyor hep aslında gerçek kişiliklerini yansıtmamalarından kaynaklı bence

Güzel bir sözmüş ancak onun bir süresi olmamalı insanları kısıtlayarak gerçekten tanımak mümkün değil.sonra evliliklerde boşanmalar vs meydana geliyor hep aslında gerçek kişiliklerini yansıtmamalarından kaynaklı bence

Yalnızlıktan mıdır kolay kendimi bırakmam demişsiniz sonra yok aslında yakınlaşmalar geç olmamalı diyorsunuz kararsızsınız
Şöyle bir tahminde bulunacağım çok sevdiğiniz biri oldu ayrıldınız ve onun gibi biri olmadı uzun süre hayatınızda
O boşluğunu başkalarıyla doldurmaya çalışıyorsunuz
Sevilmek istenmek duygusunu tatmak hoşunuza gidiyor
Fakat diğer yandan bunu mu hakediyorum diyorsunuz
Eğer mutluysanız insanların ne düşündüğünü boşverin herkes yıllarca süren aşklar yaşamıyor
Eğer mutlu değilseniz daha seçici olun :KK69:

Bana da insanlar tanıdıklarım arkadaslarım zor bırı oldugumu soyler.Bende yalnızlıktan olduğunu düşünüyorum.Tek cocuktum,buyurken de tektım (kuzenlerin hepsi yaşca cok buyuk ve baska sehır hatta ülkelerde) su an da ailemden ayrı baska sehırde yalnız yasıyorum.Galiba karaktere göre bu durum meyilleniyor.

Bana da insanlar tanıdıklarım arkadaslarım zor bırı oldugumu soyler.Bende yalnızlıktan olduğunu düşünüyorum.Tek cocuktum,buyurken de tektım (kuzenlerin hepsi yaşca cok buyuk ve baska sehır hatta ülkelerde) su an da ailemden ayrı baska sehırde yalnız yasıyorum.Galiba karaktere göre bu durum meyilleniyor.
Bende tek cocugum evet. Karaktere göre meyillenmek derken?

Evlenene kadar yalnızdım diyebilirim ama hiç kolay biri olmadım, aksine çok zor biriyimdir. Kolay olmanizin, yalnız olmanizla alakası olduğunu düşünmüyorum. Yapınız bu olabilir.

Önce kendinize "kolay biri" diyerek etiket koymayı bırakın. Sevişmek kolay olmak değildir, ayrıca şu kadar zaman sonra olur diye bir tarih de konulamaz. Kimi adamla tanışıyorum ilk gün sevişesim geliyor ama ayrıldığım 2 yıllık ilişkimde adamı seviyordum, yine de içimde istek yoktu. İçinizden geldiği gibi davranın. Sevişince siz de zevk alıyorsunuz sonuçta, beni kullandılar diye düşünmek saçma. O zaman siz de onu kullanıyorsunuz. Bir de ilişkinin başlarında karşı tarafa onu önemsemiyormuş hissi verin. Seviştikten sonra aramayın, ararsa geç açın "işim var" deyin. O yazmadan mesaj yazmayın, hayatınızın merkezinde olmadığını bilsin de kaybetme korkusu yaşasın. Benim komşu vardı engellediğimi falan da yazdım geçen sitede, kıçını kaldırıp buluşmak istemiyordu. Adama WhatsApp ve telefonda engeli basıp, yanından geçerken de yüzüne bile bakmadım. Kediye döndü, dün gece yalvarıyordu Facebook'ta "telefonun engelini aç. Yarın bana gel, sana kahve yapayım. Hangi çikolatayı istersin aşkım" diye. Şu an gitmeyi düşünmüyorum iyice sürünsün belki öyle giderim. Erkekler sevilmeyi değil; sürünmeyi hakkediyorlar, işte bunu yapar süründürürseniz mutluluk uzak değil.

Son düzenleme:
Hayır muhtemelen sorunun kaynağı yalnız olmak değil de geçmişten gelen bir sevgi yoksunluğu olabilir. Yoksa yalnız olan o kadar insan var herkes bu şekilde değil.

Hanesine sayı yazmak isteyen çok yavşak çıkıyordur karşınıza. Hangisi hangi niyetle anlamak da çok zor. Ama benim bir standartım vardır mesela. Onun dışındaki erkekler pek ilgimi çekmez.

Boşluk da insana yanlış tercihler yaptırıyor tabi. Belki de ilgi açlığı vardır. Belki sebep çocukluğunuzda ailenizde yatmaktadır. Bir onları da araştırın.

Hanesine sayı yazmak isteyen çok yavşak çıkıyordur karşınıza. Hangisi hangi niyetle anlamak da çok zor. Ama benim bir standartım vardır mesela. Onun dışındaki erkekler pek ilgimi çekmez.

Boşluk da insana yanlış tercihler yaptırıyor tabi. Belki de ilgi açlığı vardır. Belki sebep çocukluğunuzda ailenizde yatmaktadır. Bir onları da araştırın.
Standarttan kastınız nedir?

Standarttan kastınız nedir?
Mesleği, görünüşü, giyimi, tavırları, konuşması, kültürel birikimi buluşma sıklığına da bağlı tabi ama işte haftada 3 gün buluşsam 1 ay sonunda falan karar veririm aramızda birşey olup olmayacağına. Bu sürede 3 aşağı 5 yukarı anlarım. Kime nasıl davranıyor gözlemlemeye çalışırım. Pek konuşmam onun konuşmasına izin veririm. Çok konuşan çok açık verir. Misal biri gümbür gümbür geliyorsa sizi yerlere göklere koyamıyorsa bilin ki niyeti pek iyi değildir. Bunlara çok dikkat ederim vs vs. Sonrasında üzülmektense yalancı bir ilgiden mahrum kalmak daha iyidir ye düşünüyorum.

Kolay biri kesinlikle değilsiniz öyle olsa burda konu açmazdınız
Böyle yakıştırmalar yapmayın kendinize lütfen sadece yanlış adamlara denk geliyorsunuz
Doğru zaman diye bir kavram olduğunu düşünüyorum. O zamana kadar hem siz de bir erkekten ne istiyorsunuz ne istemiyorsunuz onu kafanızda ölçüp tartarsınız. Bana kalırsa bekleyin inşallah en doğru insanlara denk gelirsiniz:)

Kolay biri kesinlikle değilsiniz öyle olsa burda konu açmazdınız
Böyle yakıştırmalar yapmayın kendinize lütfen sadece yanlış adamlara denk geliyorsunuz
Doğru zaman diye bir kavram olduğunu düşünüyorum. O zamana kadar hem siz de bir erkekten ne istiyorsunuz ne istemiyorsunuz onu kafanızda ölçüp tartarsınız. Bana kalırsa bekleyin inşallah en doğru insanlara denk gelirsiniz:)
Cok teşekkür ederim :)

Evet yalnizliktan. sevgisine guvendigin birine izin ver yoksa genelde tek seferlik iliskiden baska bir sey olmaz

Back
X