- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Tesekkur ederim canimUzakta olsan, hatta tanımasam bile seni sana sarılma gönderiyorum
Bu bir dönem ama geçecek ♥
Sinirli biri degilim ki. Bazi konular da goruyoruz tepeden tepeden yorum yapanlari şurda kafa dagitmaya geliyoruz bari burda can sıkıcı bi olay yasamayalim benceHep boyle sinirli misiniz? Adam dover gibi konu acmissiniz da
Bunlari yapiyorum aslindaYalnızlığı keyife çevirebilirsiniz kendinize birseyler yaparak mesela güzel bir yemek hazırlamak kendi kendine süslenmek bunlar mutlu hissettiriyor ben yalnızlığı çok abartili olmadığı sürece seviyorum .
Sorun da bu zaten insanlari tanidikca uzaklasiyorum ama yalniz da olmuyobence yalnızlık guzel
ınsanlarla ugrasmak zor sahıcı samımıyet dıye bırsey de kalmadı ınanın yalnızlık daha ıyı.
Evet tek. Bunla ilgisi var mi bilmem de sanmiyorum onlarin yaninda da oyle hissettigim zamanlar olurduYanlızmı yaşıyorsunuz.yoksa kalabalık içinde yanlızlıkmı. Ailem içerki odada ve ben kendi odamda bütün günü telefonla uğraşarak geçirdim. Hoş gelmiyorlar bana
resim çizmek boyama yapmak baya vakit gecirtiyor başka hobi de olur mesela yabancı bir diziye başlamak ya da merak ettiğiniz konularda araştırma yapmak başka birşey gelmedi aklıma benimde pek arkadaşım yok olanlarda gün içinde dolular genelde yalnızım bir şekilde kendi kendime vakit geçirmeyi öğrendimBunlari yapiyorum aslinda
Arastirma yapmak ya da dizi olabilir sag olresim çizmek boyama yapmak baya vakit gecirtiyor başka hobi de olur mesela yabancı bir diziye başlamak ya da merak ettiğiniz konularda araştırma yapmak başka birşey gelmedi aklıma benimde pek arkadaşım yok olanlarda gün içinde dolular genelde yalnızım bir şekilde kendi kendime vakit geçirmeyi öğrendim
En sevmedigim şey diyebilirim inan bundan sınanıyorum keske yalniz da mutlu olabilmeyi basarabilseydim icimdeki o kotu his olmasaydiZaman zaman hepimiz bunu hissetmişizdir. Geçer.. Ama yalnızım yalnızım diye ağlamaya devam edersen gerçekten yalnızlaşırsın..
Kafa dagitmaya geliyoruz da. İnsan soyle tane tane guzel Turkcemizle anlatir guzelce. Soyle oldu boyle oldu. Yalniz hissediyorsunuz da nedendir nasildir biz ne bilelim de sizi yorumlayalim. Ayni evde yasamiyoruz,bu sabahi da beraber gecirmedik hani. Tanimiyoruz sizi ozetle,o bakimdan. Kim neyi bilsin de yorumlasin. Anlatirsaniz mutlaka yardimci olan arkadaslar cikacaktir. Siz dogrudan “yalniz hissediyorum ama duzgun yorum yapin oklavam elimde doverim haaaaa”demis oldunuz.Sinirli biri degilim ki. Bazi konular da goruyoruz tepeden tepeden yorum yapanlari şurda kafa dagitmaya geliyoruz bari burda can sıkıcı bi olay yasamayalim bence
inancınız nedir bilemem ama belki dua etmeyi deneyebilirsiniz. namaz kılmak yada meditasyon videoları dinleyerek uyumakta işinize yarayabilir belki :)Kendimi cok yalniz hissediyorum. Canim aciyor bu histen nefret ediyorum ama yakami birakmiyor. Ne yapmam lazim ,neden böyle
Dipnot:Kırıcı yorum yapacak olanlar bi zahmet yazmasin cekemem !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?