- 6 Eylül 2012
- 550
- 137
- 103
Yalnız ölüp gidicem diye çok korkuyorum ben hiç mutlu olamayacak mıyım geleceğe dair hiç bir umudum yok sürekli geçmişi düşünmekten beynim uyuşuk aylardır uyuyorum sürekli birşeye veremiyorum kendimi işe yaramayan biriyim işte öylesine yaşıyorum hiç bir amacım kalmadı bu hayatta isyan etmiyorum tabiki de ama çok zor allahım böyle yaşamak kafamda bi sürü şey var intihar edicem günah diye etmiyorum sonra da ölümden korkuyorum çok günahım var çok beni kimsenin tanımadığı bir yere gidip kafa dinlemek istiyorum Yen'i bir hayat istiyorum geçmişim peşimi bırakmıyor arkadaşım vs. Hiç Yok kötü yolda olan biriyle niye etsinler ki arkadaşlık hep çıkar için yanımda oldular şimdiye kadar .. tükendim artık pişmanlıklarım çok günah işledim ben Allah'ın günahkar kuluyum tek bir sevenim Yok cahilim mesela hiç bir şey elimden gelmez tek başıma bir şey yapamam içimden sürekli konuşan ses var kavga ediyorum içten içe yiyorum kendimi sen değiştin artık eski sen değilsin diyorum sonra da saçmalama insanlar ne kadar değişsen de umrunda olmaz diyorum of of daha bir çok şey sürekli evdeyim hayat bu mu daha 21 yaşındayım hiç olumlu bir şey Yok hayatımda tek olumlu şey anne babam yanımda ..