Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama reelde yalnizimBiz variz ya
Kiyamam size yaaAma reelde yalnizim![]()
Sonunda kendimden birini buldumAnnemi kaybettıgımden bu yana kocaman bır boşluk var içimde .. Dolmuo .. Cok fazla akrabam vs yok .. Dolayısıyla bu duygu hakim.. Iyıkı eşim var dıyorum .. Bırde bebeğim olursa kısmen bu duygu bı nebze dıner ... Sizin yalnızlığınız neden?
Annemi kaybettıgımden bu yana kocaman bır boşluk var içimde .. Dolmuo .. Cok fazla akrabam vs yok .. Dolayısıyla bu duygu hakim.. Iyıkı eşim var dıyorum .. Bırde bebeğim olursa kısmen bu duygu bı nebze dıner ... Sizin yalnızlığınız neden?
Cesaret edemiyormuş cunku konuşma bittikten sonra gideceğimi biliyor. Biraz kendinle başbaşa kal cok yordum seni diyor ya sanki saka gibi. birde pasaportum onda simdi birde onu getirmesini bekleyeceğim. En önemlisi, yeni uzattım daha. Bu süreçte bende araba kiralayıp rahat rahat toparlanırım. Kardesimin izin gunu hafta sonu O gün gitmeyi dusunuyorum direk.Pinkcm naptin konistnmu esinle
Varlarsa sıkıntı yok. Can diyecegin aile uyelern akrabalarin arkadaşların varsa varsin ayni sehir olmasinppost: 42498021 .!.:Bu şehirde arkadaşım yok herkes başka şehirde kafese kapatılmış bir fare gibiyim.
Anladim cnm seni evde tutmak icin elinden geleni yapiyor hayirlisi bakalim neler olacakCesaret edemiyormuş cunku konuşma bittikten sonra gideceğimi biliyor. Biraz kendinle başbaşa kal cok yordum seni diyor ya sanki saka gibi. birde pasaportum onda simdi birde onu getirmesini bekleyeceğim. En önemlisi, yeni uzattım daha. Bu süreçte bende araba kiralayıp rahat rahat toparlanırım. Kardesimin izin gunu hafta sonu O gün gitmeyi dusunuyorum direk.
18-19 evlenmek icin cok erken, okumuyor musun? Erkek arkadasin kac yasinda?Sonunda kendimden birini buldum(( ben de annemi kaybettim 17yasindaydim 6yil oldu. Hala gecmedi gecmiyo akraba yok denecek kadar az yakın yok en azindan. Ben de Allahtan erkek arkadaşım var diyorum o olmasa bogulurdum. Ama ssüreklierkek kardesime uzulmeden edemiyorum 1 2 yyıla evlensem o ne olacak
![]()
Aynı duyguyu babam için yasadım hatta evlenmem dıyordum .. Evlenınce meger daha ıyı oluyormuş... Esım benden cok duskun babama her fırsatta ılgılenıyoruz... Sakın hayatınızı ertelemeyın ... Annenız yoksa kımsenız olmuyor zaten ... Hayatımız bıyunca yutkunamadıgımız bır yumruk bu acı... Belki evladım olsa acım dıner dıyorum ama .. Ennkötusu annesı olmayınca sesszce aglarken hısseden bırı olmuyor ... Teselli edenın olmuyor.. Bilmıyorum gıclu olmak zorundayız önce kendınız için sonra anayadıgarlatımız için ..Sonunda kendimden birini buldum(( ben de annemi kaybettim 17yasindaydim 6yil oldu. Hala gecmedi gecmiyo akraba yok denecek kadar az yakın yok en azindan. Ben de Allahtan erkek arkadaşım var diyorum o olmasa bogulurdum. Ama ssüreklierkek kardesime uzulmeden edemiyorum 1 2 yyıla evlensem o ne olacak
![]()
Bende bekliyorum bu defa nasıl gelecek. Hakkımda Hayırlısı ne ise Rabbim onu versin artık. Sagol canımAnladim cnm seni evde tutmak icin elinden geleni yapiyor hayirlisi bakalim neler olacak
23 yasindayim yanlis hesapladin galiba canım. Ben atanirsam erkek arkadaşım da is bulursa seneye nişan olur inşallah. Kardesimle farklı odalardayken bile onu yalnız birakmisim duygusuna kapiliyorum o gece oturuyo diye odama gidip uyuyasim bile gelmiyo18-19 evlenmek icin cok erken, okumuyor musun? Erkek arkadasin kac yasinda?
Baban peki? Kardesinin hayatindan tamamen cikmamalisin. En azinda yakininda otur.
18-19 evlenmek icin cok erken, okumuyor musun? Erkek arkadasin kac yasinda?
Baban peki? Kardesinin hayatindan tamamen cikmamalisin. En azinda yakininda otur.
Gercekt[/QUOTE]Gerçekten öyle mii evlenince cok uzaklasacakmisim gibi nasil daha iyi olabilir. Babami da düşünüyorum. Annemden sonra evlendi ama eşiyle ayrildilar gibi bir şey. Ayni evde yasiyorduk simdi yük daha da üstüme bindi.
"Hubannn, post: 42498163, member: 699827"]Aynı duyguyu babam için yasadım hatta evlenmem dıyordum .. Evlenınce meger daha ıyı oluyormuş... Esım benden cok duskun babama her fırsatta ılgılenıyoruz... Sakın hayatınızı ertelemeyın ... Annenız yoksa kımsenız olmuyor zaten ... Hayatımız bıyunca yutkunamadıgımız bır yumruk bu acı... Belki evladım olsa acım dıner dıyorum ama .. Ennkötusu annesı olmayınca sesszce aglarken hısseden bırı olmuyor ... Teselli edenın olmuyor.. Bilmıyorum gıclu olmak zorundayız önce kendınız için sonra anayadıgarlatımız için ..
Ah canım ne zor surectırGercekt
Kimileri hem yalniz hem kimsesizonlardan bahsetmek istemistim:)Herkes yalnız değil mi şu dünyada![]()
Rabbimm inşallah sana hhayırlı sağlıklı bir evlat verir canı. Soğan kürü falan diyolar ama denedin mibennnnnn burada kimsem yok gibi eşimde akşam gec cıkıyor işten bebegimd eolmuyor yapayalnızımmmm