Yalnızlık desem?

Bayağı yipratti bizi. AAslında çok ihtiyacimiz var ama o kadar ikili oynayam ve nankör bi kadın çıktı ki. O olsa aklım hic degilse babamda kalmazdi. Kardesimi ablasiz da biraktim. Babamin evlenmesini kabullenemedim kardesim o kadinla anlasiyo gibi geldi depresyona girdim universitede cok uzak bi sehri yazıpgittim kadın da babamla sehir ddışına cok fazla çıkıpyyalnız birakti cok pismanim kardesimden Özür dilemek istiyorum ama ne fayda:KK43: cok sukur univ bitti ama ben de bittim:KK43:

Ah canım ne zor surectır:KK43: evlenınce bırken ıkı oluyorsun bu sekılde hep sucluluk oluyor ne yesen nereye gıtsen eglensen gulsen aklın kardeste babada... Aslında evlendıgınde kendıne ait bır duzende daha kaliteli vakıt ayırıyorsun... Dilerım babanın evliliği sızı cok yıpratmamıştır.. Ayrıca en önemli nokta kardesının sana bagımlı olmasına ızın verme hep yanında olacagını bılsın ama bıgun annesız oldugu gıbı ablasız kalırsada ayaklarının ustunde durabılsın
[/QUOTE]

Tahmon edıyorum hislerını.. Konuşmalısın kardesınle aynı duyguların ınsanısınız.. İkinizde yaralıydınız belki bıraz uzak kalmak cokta ıyı olmuştur ... Zaten yalnızsınız herkes basının caresıne bakmayı öğrenmiştir kötu bır vesıle ile... Babamın evınde kendımı fazlalık bır esya gıbı hıssettım ole olmadıgı halude bnm için evlenmedıgı halde... Sıgamadım annemsız o eve yerını yadırgayan bır esya gıbı... Evlendım esımle agladım guldum paylastım yol arkadaslığı oldu bızımkı...

Bayağı yipratti bizi. AAslında çok ihtiyacimiz var ama o kadar ikili oynayam ve nankör bi kadın çıktı ki. O olsa aklım hic degilse babamda kalmazdi. Kardesimi ablasiz da biraktim. Babamin evlenmesini kabullenemedim kardesim o kadinla anlasiyo gibi geldi depresyona girdim universitede cok uzak bi sehri yazıpgittim kadın da babamla sehir ddışına cok fazla çıkıpyyalnız birakti cok pismanim kardesimden Özür dilemek istiyorum ama ne fayda:( cok sukur univ bitti ama ben de bittim :(

Ah canım ne zor surectır:KK43: evlenınce bırken ıkı oluyorsun bu sekılde hep sucluluk oluyor ne yesen nereye gıtsen eglensen gulsen aklın kardeste babada... Aslında evlendıgınde kendıne ait bır duzende daha kaliteli vakıt ayırıyorsun... Dilerım babanın evliliği sızı cok yıpratmamıştır.. Ayrıca en önemli nokta kardesının sana bagımlı olmasına ızın verme hep yanında olacagını bılsın ama bıgun annesız oldugu gıbı ablasız kalırsada ayaklarının ustunde durabılsın[/QUOTE]

Kardeşim duygularını belli edemeyen bi cocuk. Ne soylersem soyleyeyim cevap veremiyor. Ki ben de oyleyim erkek arkadaşıma annemin öldüğünü ye i soyledim düşün:( 4 yillik iliskimiz olmasina ragmen yeni oöğrendi ailesinin haberi bile yok annen nasıl dediklerinde iyi diyorum nasıl anlatacaz bilmiyorum bile. Cok cikmazdayim her konuda kimseyle paylasamiyorum ssıkıntlarimo:( "Hubannn, post: 42498806, member: 699827"][/QUOTE]

Tahmon edıyorum hislerını.. Konuşmalısın kardesınle aynı duyguların ınsanısınız.. İkinizde yaralıydınız belki bıraz uzak kalmak cokta ıyı olmuştur ... Zaten yalnızsınız herkes basının caresıne bakmayı öğrenmiştir kötu bır vesıle ile... Babamın evınde kendımı fazlalık bır esya gıbı hıssettım ole olmadıgı halude bnm için evlenmedıgı halde... Sıgamadım annemsız o eve yerını yadırgayan bır esya gıbı... Evlendım esımle agladım guldum paylastım yol arkadaslığı oldu bızımkı...[/QUOTE]
Kardesi

Kardeşim duygularını belli edemeyen bi cocuk. Ne soylersem soyleyeyim cevap veremiyor. Ki ben de oyleyim erkek arkadaşıma annemin öldüğünü ye i soyledim düşün:KK43: 4 yillik iliskimiz olmasina ragmen yeni oöğrendi ailesinin haberi bile yok annen nasıl dediklerinde iyi diyorum nasıl anlatacaz bilmiyorum bile. Cok cikmazdayim her konuda kimseyle paylasamiyorum ssıkıntlarimo:KK43: "Hubannn, post: 42498806, member: 699827"]

Tahmon edıyorum hislerını.. Konuşmalısın kardesınle aynı duyguların ınsanısınız.. İkinizde yaralıydınız belki bıraz uzak kalmak cokta ıyı olmuştur ... Zaten yalnızsınız herkes basının caresıne bakmayı öğrenmiştir kötu bır vesıle ile... Babamın evınde kendımı fazlalık bır esya gıbı hıssettım ole olmadıgı halude bnm için evlenmedıgı halde... Sıgamadım annemsız o eve yerını yadırgayan bır esya gıbı... Evlendım esımle agladım guldum paylastım yol arkadaslığı oldu bızımkı...[/QUOTE]
Kardesi[/QUOTE]

En kötüsüde bu bende hala calıştıgım yerde kımseye soyleyemıyorum ... Sanki soylersem tum umutlarım bıtecek.. Yokluğunu kabul edecegım... Bu yaptıgımız buyuk bı hata:( kendimizden acımızla yuzlesmekten kacıyoruz... İlk calıştıgım yıllarda öğrencım annesını özledığı için bırlikte aglamıştık:) o bıkac saat sonra gorecektı yıne anlıyordum onu işte.. Kardesınıze gelince bısekılde ona ulasmak zorundasınız ıcıne cok kapanması yalnızlastırır ıyıce ... Sizde sevdıgınızle konusun ... Kımseye acamadıgınız tum duyguları en özelinizle paylasın bu psikolojık bır tedavı kadar kıymetli

Rabbimm inşallah sana hhayırlı sağlıklı bir evlat verir canı. Soğan kürü falan diyolar ama denedin mi
Sagol canim amin jnsallah evey denedim hanilede kaldim ama dustu malasef :(

Tahmon edıyorum. Konuşmalısın kardesınle aynı duyguların ınsanısınız.. İkialıydınız belki bıraz uzak kalmak cokta ıyı olmuştur ... Zaten yalnızsınız herkes basının caresıne bakmayı öğrenmiştir kötu bır vesıle ile... Babamın evınde kendımı fazlalık bır esya gıbı hıssettım ole olmadıgı halude bnm için evlenmedıgı halde... Sıgamadım annemsız o eve yerını yadırgayan bır esya gıbı... Evlendım esımle agladım guldum paylastım yol arkadaslığı oldu bızımkı...
Kardesi[/QUOTE]

En kötüsüde bu bende hala calıştıgım yerde kımseye soyleyemıyorum ... Sanki soylersem tum umutlarım bıtecek.. Yokluğunu kabul edecegım... Bu yaptıgımız buyuk bı hata:KK43: kendimizden acımızla yuzlesmekten kacıyoruz... İlk calıştıgım yıllarda öğrencım annesını özledığı için bırlikte aglamıştık:) o bıkac saat sonra gorecektı yıne anlıyordum onu işte.. Kardesınıze gelince bısekılde ona ulasmak zorundasınız ıcıne cok kapanması yalnızlastırır ıyıce ... Sizde sevdıgınızle konusun ... Kımseye acamadıgınız tum duyguları en özelinizle paylasın bu psikolojık bır tedavı kadar kıymetli[/QUOTE]
onunla paylasamiyorum cunku mutlu bi ailesi var. Kalabalik akrabalari var. Benim gibi degil. Ailesine garip gelecektir belki bu yalnizligimiz. Uzulecekler. Onlar kadar iyi agirlayamayacagim diye korkuyorum:(
bi deCoookkk tesekkur ederim. Bu arada bunaldiginizda cikmazda hissrttiginizde akliniza gelirsem cok sevinirim mesajinizi gorur gormez cevaplarom:))

En kötüsüde bu bende hala calıştıgım yerde kımseye soyleyemıyorum ... Sanki soylersem tum umutlarım bıtecek.. Yokluğunu kabul edecegım... Bu yaptıgımız buyuk bı hata:KK43: kendimizden acımızla yuzlesmekten kacıyoruz... İlk calıştıgım yıllarda öğrencım annesını özledığı için bırlikte aglamıştık:) o bıkac saat sonra gorecektı yıne anlıyordum onu işte.. Kardesınıze gelince bısekılde ona ulasmak zorundasınız ıcıne cok kapanması yalnızlastırır ıyıce ... Sizde sevdıgınızle konusun ... Kımseye acamadıgınız tum duyguları en özelinizle paylasın bu psikolojık bır tedavı kadar kıymetli[/QUOTE]
onunla paylasamiyorum cunku mutlu bi ailesi var. Kalabalik akrabalari var. Benim gibi degil. Ailesine garip gelecektir belki bu yalnizligimiz. Uzulecekler. Onlar kadar iyi agirlayamayacagim diye korkuyorum:KK43:
bi deCoookkk tesekkur ederim. Bu arada bunaldiginizda cikmazda hissrttiginizde akliniza gelirsem cok sevinirim mesajinizi gorur gormez cevaplarom:))[/QUOTE]

Ben tek cocugum bı nevı kimsem yok esımın kalabalık ailesı var... Ben durust oldum tavrım nettı her daım..sanada tavsıyem bu.. Onlara siz bana anne baba kardes olursanız bende sze evlat olurum kayınvalide kayınpeder gorumce olursanızda gelin olurum... Aileye hep önm verdım şimdi cok mutluyum sukurler olsun hp bıraradayız.. Aile cok önemli sevdıgın insana kendını anlat ki ilerde anlasılamadıgın için sıkıntı yasama.. Cunku sevılmekten daha degerli anlasılmk .. Asıl ben tesekkur ederım bırbırımızı anladıgımızı hıssedıyorum ..

Kendini yalnız hissetmeyen Allah'ın tek bir kulu olduğuna inanmıyorum ben...
Nasıl şartlarda yaşarsan yaşa yalnızsın.
Hayatta her şey üstüne üstüne gelir,kimse seni anlamaz yalnızsın.
Belki yüzlerce arkadaşın vardır fakat hiçbirnde istediğin samimiyeti bulamaz yalnızsın...
Yalnızız işte yalnızzz..
Fakat iyiki sizler varsınız KK...Burası da olmasa bu saatlerde kafayı yemiş olurdum:KK45::KK71:

İlk yorumumdan sonra okudum yazılanları,ilkinde ortam neşelensin diye yazmıştım şu yazılanları okuyunca saygısızlık etmiş gibi hissettim kendimi...
Hayat gerçekten zor,herkesin kendine göre derdi sıkıntısı var.
Herkes kendine göre yalnızdır aslında...Ama insan bir şekilde hayatın sana getirdiği ve kaderinde olanları yaşamaya mecbur.
Allah hepinizin gönlüne göre versin,umarım herbiriniz ve hepimizin çektiği tüm sıkıntılar,acılar sonrasında güzelliklere dönüşür.

Sakiiinnn umudunu kaybetme. komsumuzun 5 sene sonra da olsa 2 ser yil aralarla 4 cocugu olduu. Cookk arastir cook oku ama vazgecme bebeginden
Asla vazgecenem allahin izniyle canim

En kötüsüde bu bende hala calıştıgım yerde kımseye soyleyemıyorum ... Sanki soylersem tum umutlarım bıtecek.. Yokluğunu kabul edecegım... Bu yaptıgımız buyuk bı hata:KK43: kendimizden acımızla yuzlesmekten kacıyoruz... İlk calıştıgım yıllarda öğrencım annesını özledığı için bırlikte aglamıştık:) o bıkac saat sonra gorecektı yıne anlıyordum onu işte.. Kardesınıze gelince bısekılde ona ulasmak zorundasınız ıcıne cok kapanması yalnızlastırır ıyıce ... Sizde sevdıgınızle konusun ... Kımseye acamadıgınız tum duyguları en özelinizle paylasın bu psikolojık bır tedavı kadar kıymetli
onunla paylasamiyorum cunku mutlu bi ailesi var. Kalabalik akrabalari var. Benim gibi degil. Ailesine garip gelecektir belki bu yalnizligimiz. Uzulecekler. Onlar kadar iyi agirlayamayacagim diye korkuyorum:KK43:
bi deCoookkk tesekkur ederim. Bu arada bunaldiginizda cikmazda hissrttiginizde akliniza gelirsem cok sevinirim mesajinizi gorur gormez cevaplarom:))[/QUOTE]

Ben tek cocugum bı nevı kimsem yok esımın kalabalık ailesı var... Ben durust oldum tavrım nettı her daım..sanada tavsıyem bu.. Onlara siz bana anne baba kardes olursanız bende sze evlat olurum kayınvalide kayınpeder gorumce olursanızda gelin olurum... Aileye hep önm verdım şimdi cok mutluyum sukurler olsun hp bıraradayız.. Aile cok önemli sevdıgın insana kendını anlat ki ilerde anlasılamadıgın için sıkıntı yasama.. Cunku sevılmekten daha degerli anlasılmk .. Asıl ben tesekkur ederım bırbırımızı anladıgımızı hıssedıyorum ..[/QUOTE]
Ailesi dunya iyisi insanlar. Bana kizlari gibi davraniyolar. Ama salak gibi basta soylemedim simdi nasil soylerim bilmiyorum

İlk yorumumdan sonra okudum yazılanları,ilkinde ortam neşelensin diye yazmıştım şu yazılanları okuyunca saygısızlık etmiş gibi hissettim kendimi...
Hayat gerçekten zor,herkesin kendine göre derdi sıkıntısı var.
Herkes kendine göre yalnızdır aslında...Ama insan bir şekilde hayatın sana getirdiği ve kaderinde olanları yaşamaya mecbur.
Allah hepinizin gönlüne göre versin,umarım herbiriniz ve hepimizin çektiği tüm sıkıntılar,acılar sonrasında güzelliklere dönüşür.
Aminn

yalnızlığa aşığım derken

yani aşığım derken yalnız olmaya çalışıyor gibiyim, ister istemez kendimi yalnızlığa itiyorum.
Mutlu olsam bile, zaten bitecek diye üzülüyorum. Tekrar yalnızlık hissi.

yani aşığım derken yalnız olmaya çalışıyor gibiyim, ister istemez kendimi yalnızlığa itiyorum.
Mutlu olsam bile, zaten bitecek diye üzülüyorum. Tekrar yalnızlık hissi.
Bende de öyle bir şey var galiba. Kalabalık ve mutlu olduğumda içimde yanlış giden bir seyler hissi oluyo. Bi bosluk ve can sıkıntısı oluyo. Yalnizlik oldugu zaman da aşırı depresyon oluyo ama

Yalnızlık.. Zaten dünyaya yalnız gelip yalnız gitmiyor muyuz.? Alıştım ..

Bende de öyle bir şey var galiba. Kalabalık ve mutlu olduğumda içimde yanlış giden bir seyler hissi oluyo. Bi bosluk ve can sıkıntısı oluyo. Yalnizlik oldugu zaman da aşırı depresyon oluyo ama

kesinlikle.
yalnızken de mutsuz ama birileri varken de .

[QUOTE="asdfgjkjk, post: 42671018, member: 4kesinlikle.
yalnızken de mutsuz ama birileri varken de .[/QUOTE]
Ben bunun sebebinin hayatimdaki eksikliklrr olduğunu düşünüyorum. Annem olsaydi annemin akrabalariyla da eskisi kadar yakın olurduk. Babamın akrabalariyla bile uzaklasmalar olmazdı. Erkek arkadaşımın ailesinden aptal gibi gizlemek zorunda kalmazdım annemin yasamadigini. Bu kadar yalnız olmazdim. Dünyanın en mutlu insani ben olurdum

Bende varim .. sosyal hayatim olsa bile kendimi mutlu olamiyorum hic birseyden zevk alamiyorum .. bos bos yasayip gidiyorum iste ..

Back
X