- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
[/QUOTE]Bayağı yipratti bizi. AAslında çok ihtiyacimiz var ama o kadar ikili oynayam ve nankör bi kadın çıktı ki. O olsa aklım hic degilse babamda kalmazdi. Kardesimi ablasiz da biraktim. Babamin evlenmesini kabullenemedim kardesim o kadinla anlasiyo gibi geldi depresyona girdim universitede cok uzak bi sehri yazıpgittim kadın da babamla sehir ddışına cok fazla çıkıpyyalnız birakti cok pismanim kardesimden Özür dilemek istiyorum ama ne faydacok sukur univ bitti ama ben de bittim
Ah canım ne zor surectırevlenınce bırken ıkı oluyorsun bu sekılde hep sucluluk oluyor ne yesen nereye gıtsen eglensen gulsen aklın kardeste babada... Aslında evlendıgınde kendıne ait bır duzende daha kaliteli vakıt ayırıyorsun... Dilerım babanın evliliği sızı cok yıpratmamıştır.. Ayrıca en önemli nokta kardesının sana bagımlı olmasına ızın verme hep yanında olacagını bılsın ama bıgun annesız oldugu gıbı ablasız kalırsada ayaklarının ustunde durabılsın
Tahmon edıyorum hislerını.. Konuşmalısın kardesınle aynı duyguların ınsanısınız.. İkinizde yaralıydınız belki bıraz uzak kalmak cokta ıyı olmuştur ... Zaten yalnızsınız herkes basının caresıne bakmayı öğrenmiştir kötu bır vesıle ile... Babamın evınde kendımı fazlalık bır esya gıbı hıssettım ole olmadıgı halude bnm için evlenmedıgı halde... Sıgamadım annemsız o eve yerını yadırgayan bır esya gıbı... Evlendım esımle agladım guldum paylastım yol arkadaslığı oldu bızımkı...