içimdekileri hiç kimseye anlatamıyorum yakında bunalıma giricem o yüzden yazma gereği duydum. bir sevgilim var ama nerdeyse 1.5 aydır doğru düzgün konuşmuyoruz. ailesinde sorunları var ve çalışması gerekiyor. 4 aydır sevgiliyiz ve ben tam olarak varlığını yanımda olduğunu hiç hissetmedim.. aynı şehirdeyiz ama o ilçesinde arası fazla olmamasina rağmen haftada 1 gelebiliyor.. çok yorucu bir işte çalışıyor ve biz 3 haftadır sadece 2 saat yüzyüze görüştük onlarda da arkadaşlar vardı konuşamadık. 3 haftadır toplasan 3 defa aramıştır 5-10 dk konuşmuşuzdur. onda da ben yeter bıktım ayrılalım dediğimde.ben onun durumunu ruh halini merak ederken o merak etmiyor. günde 10 mesaj çekerim 1 çağrı atar.ben bir sevgilim olduğunu unuttum.bu kadar az zamanda bu kadar çok üzüldüğümü,ağladığımı hatırlamıyorum ama onun haberi yok. ne zamandr dertlerimi uzuntulerimi sevinçlerimi kimseyle paylaşamıyorum. ben haftada 1 görüştüğüm (onda da 2 saat, hemen dönmezse),hiç birşeyi paylaşamadığım, üzüntümde sevincimde yanımda olduğunu hissetmediğim birine nasıl sevgilim diyebilirim diye düşünmeye başladım. 4 aydır bir kere olsun sürpriz yapmadı.beklemediğim bir anda yanımda olmadı.son üzüntüm yani bugün bunların daha çok farkına vardım. çok seviyorum ama beni üzmesinede izin veremem ben yanımda olduğunu hissettirebilicek birini istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim?
cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :)
cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :)