yalnızlık hissi...

ocu

hayatt devam edeerr...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
328
0
96
Diğer
içimdekileri hiç kimseye anlatamıyorum yakında bunalıma giricem o yüzden yazma gereği duydum. bir sevgilim var ama nerdeyse 1.5 aydır doğru düzgün konuşmuyoruz. ailesinde sorunları var ve çalışması gerekiyor. 4 aydır sevgiliyiz ve ben tam olarak varlığını yanımda olduğunu hiç hissetmedim.. aynı şehirdeyiz ama o ilçesinde arası fazla olmamasina rağmen haftada 1 gelebiliyor.. çok yorucu bir işte çalışıyor ve biz 3 haftadır sadece 2 saat yüzyüze görüştük onlarda da arkadaşlar vardı konuşamadık. 3 haftadır toplasan 3 defa aramıştır 5-10 dk konuşmuşuzdur. onda da ben yeter bıktım ayrılalım dediğimde.ben onun durumunu ruh halini merak ederken o merak etmiyor. günde 10 mesaj çekerim 1 çağrı atar.ben bir sevgilim olduğunu unuttum.bu kadar az zamanda bu kadar çok üzüldüğümü,ağladığımı hatırlamıyorum ama onun haberi yok. ne zamandr dertlerimi uzuntulerimi sevinçlerimi kimseyle paylaşamıyorum. ben haftada 1 görüştüğüm (onda da 2 saat, hemen dönmezse),hiç birşeyi paylaşamadığım, üzüntümde sevincimde yanımda olduğunu hissetmediğim birine nasıl sevgilim diyebilirim diye düşünmeye başladım. 4 aydır bir kere olsun sürpriz yapmadı.beklemediğim bir anda yanımda olmadı.son üzüntüm yani bugün bunların daha çok farkına vardım. çok seviyorum ama beni üzmesinede izin veremem ben yanımda olduğunu hissettirebilicek birini istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim?
cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :)

cnm ben kendi fikrimi söylersem eğer. iki kişinin sevgili olabilmesi ya da en basitinden arkadaş olabilmesi için bişeyler paylaşması gerek. illa sürekli burun buruna olmanız gerekmiyor. konuşarak bişeyler paylaşarak sevgi başlar ve çoğalır. bide anlamadım bişey var mazur gör dediğimi. bişeyler paylaşmadan konuşmadan sevgi olması bana mantıksız geliyor. alışkanlık olmalı bence seninki. çünkü 4 yıl diyosun çok uzun bir süre. bide erkek arkadaşının tarafından düşünürsek ağır işte çalışıyor diosun. ama mutlaka sana ayırcak zaman bulmalı ki az da olsa buluyormuş. günde 10-15 dk konuşcaz fırsat yaratmalı. biraz çabalamıyor anladığım kadarıyla. bide madem az görüşüyosunuz arkadaşları ne alaka onu da anlamam ya . supriz konusuna gelirsek. erkekler öle sürekli supriz yapmaz cnm. hem sürekli olması olağan duruma getiriyor o zaman suprizin anlamı kalmıyor. gerçi senin demek istediğin ilgilenmediğini anlatmaktı yanlış anlamadıysam. özetle seni gerçekten sevgini ve fırsat yaratmaya çalıştığını ama yapamadığına emin olman. boş hayaller peşinde koşup sonra zamanımı harcadım diye üzülme. ama silip at demiyemem kolay değildir.nys çok uzattım :) lafın kısası senin için alışkanlık mı sevgimi bunu çöz ilk önce. sonra yoluna ona göre devam edersin :34:

Son düzenleme:
cnm ben kendi fikrimi söylersem eğer. iki kişinin sevgili olabilmesi ya da en basitinden arkadaş olabilmesi için bişeyler paylaşması gerek. illa sürekli burun buruna olmanız gerekmiyor. konuşarak bişeyler paylaşarak sevgi başlar ve çoğalır. bide anlamadım bişey var mazur gör dediğimi. bişeyler paylaşmadan konuşmadan sevgi olması bana mantıksız geliyor. alışkanlık olmalı bence seninki. çünkü 4 yıl diyosun çok uzun bir süre. bide erkek arkadaşının tarafından düşünürsek ağır işte çalışıyor diosun. ama mutlaka sana ayırcak zaman bulmalı ki az da olsa buluyormuş. günde 10-15 dk konuşcaz fırsat yaratmalı. biraz çabalamıyor anladığım kadarıyla. bide madem az görüşüyosunuz arkadaşları ne alaka onu da anlamam ya . supriz konusuna gelirsek. erkekler öle sürekli supriz yapmaz cnm. hem sürekli olması olağan duruma getiriyor o zaman suprizin anlamı kalmıyor. gerçi senin demek istediğin ilgilenmediğini anlatmaktı yanlış anlamadıysam. özetle seni gerçekten sevgini ve fırsat yaratmaya çalıştığını ama yapamadığına emin olman. boş hayaller peşinde koşup sonra zamanımı harcadım diye üzülme. ama silip at demiyemem kolay değildir.nys çok uzattım :) lafın kısası senin için alışkanlık mı sevgimi bunu çöz ilk önce. sonra yoluna ona göre devam edersin :34:

sadece 4 aydır sevgililermş cnm. 4 yılı yanlış okumussun.ama bnce alışknlk falan degilde sevgi açlıgından ilgi istemekten kaynakllı suan sorunları.

ama seni dinlemiyo yanında olmuyosa 4aydırda mutlu edememişsse.bırakta üzmesin seni daha fazla. mutlaka sevip sevilebilicen biri cıkar karsına

walla ya yıl okudum ben onu :D ozaman fikrimi değiştiriyorum cnm. bitir bence. alışkanlık olamaz arkadaşın dediği gibi. çok kısa bir süre baştan bitir ki ilerlerse çok pişman olursun . ve karşına seni gerçekten seven biri çıkıcaktır bir kişiye bağlanıp sakın kalma hele ki seni haketmeyen üzen birine

Son düzenleme:

çıkmadan önce burdaydı canm ve konuşabiliyoduk o zamanda sevdim. zaten 1 ay kaldı burda sonra gitti ve gittiğinden beride haftada 1 gelir diğer günlerde ben mesaj atarm. hep işleri vardr. .arkadaşlarımın sevgilileri yanlarındadır istedikleri çoğu zaman. ya da okul çıkışı kapıda beklerler arkadaşlarım görünce mutlu olurlar.. ama o bende hiç olmadii.. hep planli bi buluşma buluşuncada hep ayni şeyler yapilir filan.
mesajlaşmiyoruzda zaten gunde 10 15 dk konuşsak tamam. 3 haftadır toplasan 3 aramasi var.. bu yuzden alışkanlık ihtimali yok gibi..

çıkmadan önce burdaydı canm ve konuşabiliyoduk o zamanda sevdim. zaten 1 ay kaldı burda sonra gitti ve gittiğinden beride haftada 1 gelir diğer günlerde ben mesaj atarm. hep işleri vardr. .arkadaşlarımın sevgilileri yanlarındadır istedikleri çoğu zaman. ya da okul çıkışı kapıda beklerler arkadaşlarım görünce mutlu olurlar.. ama o bende hiç olmadii.. hep planli bi buluşma buluşuncada hep ayni şeyler yapilir filan.
mesajlaşmiyoruzda zaten gunde 10 15 dk konuşsak tamam. 3 haftadır toplasan 3 aramasi var.. bu yuzden alışkanlık ihtimali yok gibi..

evet cnm alışanlık olamaz çünkü ben onu 4 yıl okumuşum da :) madem mutlu değilsin fazla uzatma. hem çok kısa bir süre kolay atlatırsın. seni sürekli üzen bir adamla bir ömür geçer mi

walla ya yıl okudum ben onu :D ozaman fikrimi değiştiriyorum cnm. bitir bence. alışkanlık olamaz arkadaşın dediği gibi. çok kısa bir süre baştan bitir ki ilerlerse çok pişman olursun . ve karşına seni gerçekten seven biri çıkıcaktır bir kişiye bağlanıp sakın kalma hele ki seni haketmeyen üzen birine:

bitirme yönünden de mutsuzum evet bitirmem gerekiyor ama babası vefat etmiş ve evin yükü onda anneside ters biri.. bu durumda da bırakmayı yakıştıramıyorum kendime oof bilmiyorum:5:

Son düzenleme:
peki bu düsüncelerini onunla paylastin mi?
böyle kendini yalniz hissettigini, ona, onun sevgisine ihtiyacin oldugunu söylemedin mi?

bitirme yönünden de mutsuzum evet bitirmem gerekiyor ama babası vefat etmiş ve evin yükü onda anneside ters biri.. bu durumda da bırakmayı yakıştıramıyorum kendime oof bilmiyorum:5:

cnm tmm anlıyorum ama. diyelim devam ettin peki ailesiyle anlaşabilcekmiisn? böle bir durumda ondan ayrılmak zor geliyordur sana ama hayat senin hayatın. bide onla bi konuş bu konuyu

ayrılmak istiyorum geldiğinde konuşalım dedim mesajla.ama telefonu çekmediği için gitmedi çalıştığı yerde çekmiyor ve 8 buçukta çekmeye başlardı merakta ediyorum birazda tehlikeli bir iş ama bir mesaj daha çekmemeliyim galiba o merak etmiyosa bende etmicem. kaç defa bu nedenle ayrılmak istedim ama her defasında sesini duyduğumda yumuşadım. mesajm iletildiğinde arar büyük ihtimal açmalımıyım sizce yoksa yüz yüzemi konuşalım?

onunla konuşmalısın bu konuyu anlat derdını bakalım ne dıycek.. ama sen daha ayrılmadan mutsuz gıbısın.bukadar kaptırma kendını..3 hafta içersınde bu kadr az aramış olması da ilginç bıraz

konuştuk ellerim titreyerek konuştum şuanda buz gibiyim. dedim herşeyi ve bir sure sonra biticek bu durum dedi ama umudum yok...Hiç fedakarlık yapmadı hep ben yapiyorum gibi geliyor..seni mutlu edememişim özür dilerim. yine de seviyorum seni diyerek kapattı. bunları söylememin ardından hep sessiz kaldı. geldiğinde konuşmaya karar verdik ama ayrılırsak çok etkilenicem galiba:50:

Ayrıldığında en azından bir kere ağlarsın... Daha yolun başındaysa böyle bir insanla nasıl ömür geçer bilemiyorum açıkçası... Devam ederseniz de inşallah zamanla değişir de senin mutluluğunu da akıl etmeyi düşünür erkek arkadaşın... :68::68:

Back
X