Yalnizlik iyimi kotumu

Lofeoush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
36
4
1
Arkadaslar merak ettigim bir konu var hatta karsilastigim kararsiz kaldigim bir durum bu bir insanin tek basina bir cafede bir yerde birseyler icip yemesi insanin yalnizligini mi gosterir siz arkadaslarinizlami cikiyorsunuz yoksa tek basina guzel bir alisveris uzerine bir kahve mi iciyorsunuz genel bir sorudur bu merakimdan soruyorum

Saçma. İnsan illa biriyle mi bişeyler yiyip içer. Ben tuhaf bulmuyorum böyle yalnız takılan görünce.

Ben yalnız olabiliyorum. Bana göre bır sıkıntı yok dısardakı ne isterse onu düşünsün.

Yalnız takılmayı hiç sevmezdim, geçen ay çocuk tedavisi için yalnız 5 kere kadar farklı bir şehire gidip geldim. Otobüs saatine kadar da yalnız gezip alışveriş yapıp yalnız oturup bişeyler yedim içtim. Çok daha rahat ettim valla. İstediğim mağazaya girip istediğim kadar kalmak, istediğim yerde oturup bişeyler yiyip içmek daha keyifli geldi.

Şimdiye kadar da hiç dikkat etmedim bu niye yalnız oturuyor acaba diye. Arkadaşlarla gezmenin keyfi ayrı yalnız gezmenin keyfi ayrı.

Ben tek başıma oturur yemek yerim.kahvede icerimmm kime ne...kimsenin benim hakkımda acaba yalnizmi diye düşündüğünü sanmiyorum.
En azından ben öyle düşünmüyorum

Alışverişe çıkıp sonra bi kahve içeyim deyip oturup yudumlarım kahvemi telefonumla uğraşırım.
Ha önceden ay ne o öyle tek. Herkes tuhaf bakar diye saçma bir düşüncedeydim.

Arkadaslar merak ettigim bir konu var hatta karsilastigim kararsiz kaldigim bir durum bu bir insanin tek basina bir cafede bir yerde birseyler icip yemesi insanin yalnizligini mi gosterir siz arkadaslarinizlami cikiyorsunuz yoksa tek basina guzel bir alisveris uzerine bir kahve mi iciyorsunuz genel bir sorudur bu merakimdan soruyorum

Açlığa dayanamayan biri olarak, yalnız yediğim çok olmuştur. Tek başıma kahve keyfi de severim.
Yalnız oturan birini görünce vah zavallı yalnız kalmış diye düşünmem. İnsanlar acıkabilir, yorulabilir veya sırf zaman geçirmek için cafede oturabilirler.

Tek basima sinemaya da giderim, kahve icmeye de. Kendimle cok iyi vakit geciriyorum.

Arkadaslarimla da musait olursak gorusurum.

Ben maksimum yanimda 2 kişiden fazla insanla gezmeyi sevmiyorum. Yalniz takilmak favorim.

arkadaşlardan çok yalnız takılmayı seviyorum kafede falan... kahve mi içip mağazaları dolaşmak gerekirse yemek yemek... şu an bunlar bana uzak 4. aylık oğlum var yaza beraber gezeriz inşallah

Bazen ben tek çıkarım kendimle kalmaya kendimi şımartmaya ihtiyacım olduğu zaman kimseyi dinlemek istemem. Bu kötü bir şey değil ki. Sevgilim de Yok iş hayatına girince ve çoğu arkadaş evlenip başka şehirlere gidince arkadaşımda çok kalmadı. Yalnızım ve sorun yaşayıp bunu takıntı haline getirmiyorum .

Çoğunlukla tekim. Tek basıma alışveriş yaparım. Manikür, pediküre giderim. Tek Başıma dışarıda yemek yerim. Sinemaya, tiyatroya bile tek gittiğim çoktur. Bana cok normal geliyor.

Son düzenleme:
Kendime göre cevap verirsem yalnız bir yerlerde yemek yememeye çalısıyorum sanki herkes bana bakacak gibi geliyo (muhtemelen öyle degil ama )

Ben yalnizligimi seviyorum. Zaten cok arkadasim yoktur. O yuzden alisverisimi yalniz yapar, bi yerde yemek yiyeceksem de yalniz yerim. Yemek yerken surekli telefondan biseyler bakarim o yuzden canim sıkılmaz:kahve:

bana kalırsa hiç birşey sediklerinizle zaman geçirmeye benzemez
hayatın ilk etapları annemin komşuları annem ile geçti itiraf edeyim çok sıkıcıydı :işsiz:
sonra arkadaşlarımla gizli buluşmalar sinemaya gitmeler falan gizliden gizliye çok büyük marifetmiş gibi sigara içmeler :KK14:
sonra karşı cinsle ilişkiler pek başarılı sayılmazdım ukala itici bulurlardı orayı geçiyorum :hamarat:
sonra eşim ve arkadaşlarımız nişanlılık evliliğin ilk yıları yetişkinlerin gidip eğlenebileceği yerler :KK59:
sonra çocuklar olur arkadaşlarınız mekanlar değişir herşey biranda renklenir :KK37:
sonra çocuklar büyüdükçe eşinizle çocuklarınızla olgunlaşmaya başlarsınız ziyaret ettiğiniz kişiler değişir çocuklarınıza örnek olabilecek mekanlar yerler istersiniz :kahve:ve teklik hiç bana göre olan birşey olmadı:KK8:
yanlız kalmışımdır ama asla sevdiğin biriyle olmaya benzemez insanlar sosyal canlılardır

Back
X