Yalnızlık ve çürüyen gençliğim

Kendi kendinle mutlu olmayı öğren o zaman. Bu kadar çok istiyosan kendi başına çıkıp gezebilmelisin. Arkadaşlarını değil kendini suçla bence.

yeni nesil bir tuhaf mı ya :)
istanbul üniv. mezunuyum bizim dönemimizde her yaz enez kampı olurdu, oraya giderdik,
ayrıca olimposa geziler olurdu, sabaha kadar bira içer muhabbet eder ağaç altında uyur kalırdık.
tabi taksim taksimdi o zaman, alışveriş caddesi değildi, alman bira evi, hayal kahvesi, orta kahve, beatles... ay çok eski de değil 17 sene öncesi... ne desem bilemedim, en iyisi şöyle gözüne kafa dengi görünen bir grup kestirip ortalarına dalmak sanki. emekli ruhlu gençlerle yaşanmaz.

Öff okurken ben daraldım hiç sevmem öyle "+şunu yapalım? -yok +bunu yapalım? -yok" modunda asosyal insanları gidin evinizde ot gibi yaşayın o zaman diyesim geliyo acil ayrıl o gruptan aciiiilll

Aha Allah çarpsın ki ben. Sürekli düşünürüm ben nerde hata yapıyorum, herkes mutluyken ben niye kös kös oturuyorum. Aslında yalnızlığı da severim acaba ben mi insanları bu huyumdan dolayı itiyorum diyorum ama dediğin gibi okulda orda burda herkesle iyiyimdir bir sıkıntı yok. Ama gel gelelim bir şeyler yapalım deyince herkes bir meşgul işleri var anlayamıyorum. Heralde tek aylak aylak gezen benim galiba diyorum artık. Kendime derttaş bulduğum için memnun olmadım değil :)

Birakin herkes istedigi gibi yasasin.Insanlar nasil yasayacaklarini size mi soracaklar?
Begenmiyosaniz arkadas olmazsiniz olur biter.Sizin gibi gezmeyi seven insanlarla arkadas olun bulamiyosaniz da sizin sorununuz.Kimse kimse icin degismek zorunda degil.

Allah aşkına yorum yapmak için eleştirmek için yazı yazmayın. Konu sahibi değişsin mi demiş bi bakın. Kendince böyle bir problem hissetmiş ve yazmış. Beğenmiyorsanız asıl siz yoruma girmeyin. Sizin gibiler yüzünden insanın buraya derdini yazası gelmiyor yemin ederim yaa.

Belki maddi durumları senin kadar iyi değildirde sana belli etmiyorlardır, onlar sana uyamıyorsa sen onlara uy veya onlarla takılma

Bir de artık internet çıktı ya insanlar sosyalliğe o kadar önem vermiyorlar. Boş muhabbettense oyun oynamak,film izlemek,bir şeyler araştırmak vs... daha cazip geliyor. Zaten sosyal tiplere bakıyorum çoğunlukla ya netten haberi olmayan yaşlılar ya da netten zevk almayanlar.

Bakin soyle anlatayim:
Insanlarin bir karakteri vardir.Eger size uyuyorsa o kisilerle arkadaslik kurarsiniz yok eger uymuyorsa kurmazsiniz.Bu kadar basit.O oyle bir insandir siz baskasinizdir.Neden benim gibi degiller demeye sorgulamaya gerek var mi?Uzatmaya gerek var mi?

Sosyal olmak, arkadaş çevrenizi genişletmek ve aynı zamanda gezip farklı yerler görmek istiyorsanız doğa sporlarıyla ilgili dernekler var İstanbul'da.
Rafting, doğa yürüyüşleri, dağcılık, kampçılık, yurtiçi ve yurtdışı kültür gezileri yapıyorlar, kurslardan ziyade bu tip derneklere katılmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…