Yalnızlık...

sonbaharask

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
327
194
103
34
Selam kızlar, evliyim bes yıldır oturduğum yerde komsularım var hepsı benle gorusur vakit gecırırız. Onlardan baska aman aman kımse evime gelmez bendemı sorun var anlayamadım. Annemler cagırmazsan gelmez ablamlarda öyle. Akrabalarda hıc gelmez bu durum beni kotu hissettiriyor. Bıraz ozguven sorunum ama onceden daha cok tu bıraz yendim :) sizlerde durum nasıldır komsular falan hep sana kımse gelmiyor gıbı laf soyler ler bazen cok uzuluyorum

Belki küçüksün diye sana kıyamıyorlardır.

Komsularin agzi torba degil sekerim benimde kayinvalidemin babasi hasta bakiyor diger bireyler cok uzak cocuklu evimde kedim var ve davet sirasinda kucuk oldugu icin evim kalabalik misafir alamiyorum hemen komsular kv kp seni hic sormuyor diyor biz mesafeli ama sorunsuz aileleriz gider gorusuruz herkesin standarti kendine ... komsularini sev say ama cok acilma . Annem su an bir hafta bende kalacak planladik belki sizinde planlara ihtiyaciniz vardir davet etmesem gelmezdi. :))

Komşunuz falann olduğuna asosyal değilsiniz demekkki. Benim komşuluk ilişkim komşumun mesajla birşeyler istemesinden ibaret :)
Hahah o daha ıyımıs ama cakısıyorsanız ondandır belki, ailem akrabalar kucukken cok cekıngenım dıye pek bır onem vermediler onemsemedıler halende oyle, bende onların yanında oyleyım kendimi hıc rahat hıssedemıyorum

Davet edin. Demekki hala sizin büyüdüğünüzü göremiyorlar.

Aynen ben bıde herseyi anlatırım kendime cok kızıyorum bu konuda ama bi anlatma istegı geliyor bende zorla cagırıyorum bıde gelince of bu sıcakta ne cagırıyon bız bunu evde de yapar yerdik dıye laf soyler ler

Demezler demexler nak hava sogudu :)) ikramlarda bulun cikin biraz gezin imkaniniz varsa aile agirlamak aslinda cok daha kolay olmali daha basit dusunun :)

6 senelik evliyim annem evime on kere ancak gelmiştir
Ablam ondan bi iki fazla gelmiştir
Aynen çağırıyorum e sen gel diyorlar
Komşular banada diyor sana aileden kimse gelmiyor
E gelmiyor ne yapayım
Bende artık sallamıyorum
Arkadaslarım geliyor bol bol

Bende arkadasta yokkı

benim ennemde ayda yılda bir giderdi ablasına . herkesin kendi işi gücü var . siz cagırın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…