Yurtdışındayım mesleğim yok bebeğime bakacak kimse yok bakıcıya bırakmam asla kendim bakmak istiyorum en iyi şekilde o yüzden çalışma planım yokİşe başlamayı düşünür misiniz ?
O zamsn arkadas bulabilirsiniz
Geciyor zamanla yavaş yavaş disari açıldığında mesela parka gitmeler baslayinca bende öyleydim çünkü bi süre sonra en iyi arkadaşınız çocuğunuz oluyormerhaba kızlar,
Benim derdim yalnızlıkeşim sanahtan akşama kadar işte çok yoğun çalışıyor fabrikada ben de bebeğimle evdeyim ailemden uzaktayım bu şehirde tanıdığım kimse yok arkadaşım akrabam kimsem yok bebeğime bebek mevlidi bile yapmadım kimsem olmadığı için kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum üzgünüm
Parka gidiyoruz oynatıyorum bebeğimi parkta bile yalnız olduğumu görüyorum üzülüyorum herkes kardeşiyle annesiyle bebeğiyle arkadaşıyla parka gelmiş oluyor geçen gün birinin yanına oturdum banka elimde bebek arabasıyla merhaba dedim cevap bile vermediGeciyor zamanla yavaş yavaş disari açıldığında mesela parka gitmeler baslayinca bende öyleydim çünkü bi süre sonra en iyi arkadaşınız çocuğunuz oluyor
Konu komşu vs kimse yok mu ya ?Yurtdışındayım mesleğim yok bebeğime bakacak kimse yok bakıcıya bırakmam asla kendim bakmak istiyorum en iyi şekilde o yüzden çalışma planım yok
Dil kursuna gittim 7 ay boyunca dil öğrendim şükür ordan bir arkadaşım oldu iyi de anlaşıyorduk ama evlerimiz uzak ve onun çevresi akrabaları var beni arayıp sormuyo pekKonu komşu vs kimse yok mu ya ?
Çalışma olmasa bile değişik kurslar aktiviteler oyun grupları dil kursu olabilir oralardan birilerini bulabilirsiniz .
Komşularım da var yaşça benden büyükler gidip geldik 3 5 kere bana pasta börek de yollar yakın davranır karşı komşum ama mesela geçen gün gideyim diye düşündüm kadına mesaj yazdım sonra vazgeçtim geri sildim müsait değilse diye çekindiğimdenKonu komşu vs kimse yok mu ya ?
Çalışma olmasa bile değişik kurslar aktiviteler oyun grupları dil kursu olabilir oralardan birilerini bulabilirsiniz .
Türklerin çok olduğu bi yerdeyim herkes türk cidden ama durum bu işte onu da düşündüm bebekler için etkinliklere katılmayı ama bilmiyorum çok çekingenim sanırımAlmanyanın neresinde yaşıyorsun bilmiyorum ama almanya gibi bir ülkede arkadaş yanı türk arkadaş bulamamak diye bir şey konusu olamaz. Karşı komşuna mesaj yazıp sonra silmen de saçma olmuş, en fazla müsait değilim der , çekinecek ne var ? Insanın yapacak birseyi olmadığında canı gerçekten sıkılıyor:/ çocuklarla beraber yapılan etkinliklere katılabilirsin . Bebek anne kursu vs .
O zaman aklıma başka bşy gelmiyor kendi adıma ben buradayım Konuşmak istesenDil kursuna gittim 7 ay boyunca dil öğrendim şükür ordan bir arkadaşım oldu iyi de anlaşıyorduk ama evlerimiz uzak ve onun çevresi akrabaları var beni arayıp sormuyo pek
Çekinme yaz ne olacak kiKomşularım da var yaşça benden büyükler gidip geldik 3 5 kere bana pasta börek de yollar yakın davranır karşı komşum ama mesela geçen gün gideyim diye düşündüm kadına mesaj yazdım sonra vazgeçtim geri sildim müsait değilse diye çekindiğimden
Evet benim oturduğum yerde de öyle alman hiç yok apartmanımda hepsi türk yeri söylemeyim konumda var tanıyan çıkarBen Berlin'deyim, almandan çok türk var o derece diyeyim . Bence düşünmekle kalma yın yapın.
Bide mesleğim yok vs. Bana birazcık bahane geliyor, burası türkiye gibi değil herkes biliyor . Bir restsursnta girip bulaşık yikasaniz , ya da bir markette raf dizseniz kimse size tepeden bakmaz . Biliyorsunuz ki çalışan ailelerin cocuklari burda 1 yaşından sonra kreşe gitmeye hak kazanıyor. En azından günde 3-4 saat kreş e gidebilir, siz de değişik bir ortama girip çalışmış olursunuz . Sıkılmaya vaktiniz kalmaz . Mesleğe de ihtiyacınız yok. Kolay gelsin
Yazını okuyunca fark ettim ki benim de böyle :) ama kendimi hiç yalnız hissetmiyorum. Arada akrabalarından birilerini ziyarete mi çağırsan?merhaba kızlar,
Benim derdim yalnızlıkeşim sanahtan akşama kadar işte çok yoğun çalışıyor fabrikada ben de bebeğimle evdeyim ailemden uzaktayım bu şehirde tanıdığım kimse yok arkadaşım akrabam kimsem yok bebeğime bebek mevlidi bile yapmadım kimsem olmadığı için kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum üzgünüm
Evet benim oturduğum yerde de öyle alman hiç yok apartmanımda hepsi türk yeri söylemeyim konumda var tanıyan çıkarmarkette kasada bile hepsi türk kuaförler fln ama ben öyle işlerde çalışmak istemem hem de eşim de çalışmamı istemiyor zaten
Hiç akrabam yok bu ülkede öyle diyimYazını okuyunca fark ettim ki benim de böyle :) ama kendimi hiç yalnız hissetmiyorum. Arada akrabalarından birilerini ziyarete mi çağırsan?
Çekingenim biraz sanırım benden büyük çevremdekiler hep annem yaşında çekiniyorum o yüzdenOnca Turkun icinde yalniz kalabilmeyi basariyorsaniz suc biraz sizde.
Bende yurtdisindayim ama burda bir tane bile Turk yok, yasadigim sehirde tek Turk benim o kadar soyleyim.
Ben bile yalniz kalmiyorum, ha kalsam takar miyim?
Umrumda olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?