- 7 Ocak 2019
- 65
- 74
- 3
- 31
- Konu Sahibi Hayatzor0606
Hanımlar merhaba. Üniversiteden 2 yıl önce iyi bir bölümden iyi bir derece ile mezun olmuştum. 2 sene boyunca iş aradım fakat torpilim olmadığı için 500 tane iş başvurusu yaptıysam 3 4 yerden görüşmeye çağrıldım. Hatta çağrıldığım bi yerde üniversiteden tanıdığım kimseyi küçümsemek istemem ama okulu alttan ders bırakarak zorla bitirmiş bir arkadaşıda gördüm. O işe alınmış ama ben alınmamştım. Kpssye çalıştım bu sırada evlendim. Sınavdan iyi puan aldım. Atama beklerken mesleğimdeki en iyi kurumlardan biri tatafından mülakata çağrıldım. Sonrasında burda işe alındım. Fakat kurum farklı bir ilde olduğu için oraya taşınmak zorunda kaldım. Eşimin buraya daha tayini çıkmadı. İş yerinde benim şu an çalıştığım bölümde 10 erkek var tek bayan benim. 2 aydır burada çalışıyorum. Serviste bayanlar var bi kaç tanesi birbiriyle konuşuyor ama benimle tek kelime dahi etmediler şimdiye kadar. Kimseye kötü ters bakmıyorum çekingenim biraz biri benle muhabbete girmedikçede giremiyorum bide ortamda yeniyim. Bi hayırlı olsun falan diye muhabbet bekledim ama yok. Eşimde olmayınca hiç bilmediğim bi il olunca kendimi çok yalnız hissettim. İyi bi işim var iyi maaşım var eşim her hafta sonu gelebiliyo bunlarıda düşünüp şükrediyorum ama ne biliyim ben mi kafamda fazla büyütüyorum yalnızlığı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler