Yalnızlık

Hayatzor0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
65
74
3
31
Hanımlar merhaba. Üniversiteden 2 yıl önce iyi bir bölümden iyi bir derece ile mezun olmuştum. 2 sene boyunca iş aradım fakat torpilim olmadığı için 500 tane iş başvurusu yaptıysam 3 4 yerden görüşmeye çağrıldım. Hatta çağrıldığım bi yerde üniversiteden tanıdığım kimseyi küçümsemek istemem ama okulu alttan ders bırakarak zorla bitirmiş bir arkadaşıda gördüm. O işe alınmış ama ben alınmamştım. Kpssye çalıştım bu sırada evlendim. Sınavdan iyi puan aldım. Atama beklerken mesleğimdeki en iyi kurumlardan biri tatafından mülakata çağrıldım. Sonrasında burda işe alındım. Fakat kurum farklı bir ilde olduğu için oraya taşınmak zorunda kaldım. Eşimin buraya daha tayini çıkmadı. İş yerinde benim şu an çalıştığım bölümde 10 erkek var tek bayan benim. 2 aydır burada çalışıyorum. Serviste bayanlar var bi kaç tanesi birbiriyle konuşuyor ama benimle tek kelime dahi etmediler şimdiye kadar. Kimseye kötü ters bakmıyorum çekingenim biraz biri benle muhabbete girmedikçede giremiyorum bide ortamda yeniyim. Bi hayırlı olsun falan diye muhabbet bekledim ama yok. Eşimde olmayınca hiç bilmediğim bi il olunca kendimi çok yalnız hissettim. İyi bi işim var iyi maaşım var eşim her hafta sonu gelebiliyo bunlarıda düşünüp şükrediyorum ama ne biliyim ben mi kafamda fazla büyütüyorum yalnızlığı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

İş ortamında arkadaş en iyi zaman öldürücü. Günün yorgunluğunu alıyor. Siz sohbet başlatmayı deneyiniz mi ? Benim şirkette pek konuşmadığım ama serviste her gördüğümde sohbet ettiğim arkadaşlarım var. Mesela servise binerken birinin yanına oturun servisle ya da isle ilgili ortak bir sikayetten yakının. Doğal olarak o da cevap verecektir böyle böyle samimiyet kurabilirsiniz

İnanın kimse muhabbet edilcek gibi durmuyor. Oturan kişi illa telefonla birşeyle uğraşıyo. Zaten arkadaşlar birbirinin yanına oturuyor benim yanım boş kalıyor genelde

Sorun sizin çekingen oluşunuzdan kaynaklaniyor bence ben de hiç arkadaşı olmayan utanan çekinen biriyim ama iş ortamına bir anda alıştım kendimi zorladim kafa dengi birilerini buldum

Bir tatlı falan alsanız. Dağıtırken falan konuşma olur belki. Çok garipmiş iş arkadaşlarınız. İnsan hal hatır sorar. Bilmediğiniz şehirdesiniz bir ihtiyacı varmı diye kollar... İnsanlar çok garip olmuş...

Yok canım tatlı alınacak bi ortam yok ki. Zaten tek bayan serviste var.gün boyu çalıştığım yerde tek bayan benim. Mesleğim mühendislik. Birazda ondan sanırım herkes bi asosyal. Eve geldiğimde bi insan olsaydı en azından daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…