- 23 Ağustos 2020
- 6.747
- 12.701
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
little little in the middleSometing like that![]()
Şimdiye kadar anladığım bu ... tinderden nasıl koca bulunuyor mahtığım hala çözmedi . Ama güzel bişey, oturduğun yerden armut piş ağzıma düşlittle little in the middle![]()
Biraz şans meselesi galibaŞimdiye kadar anladığım bu ... tinderden nasıl koca bulunuyor mahtığım hala çözmedi . Ama güzel bişey, oturduğun yerden armut piş ağzıma düş![]()
Varmı gerçekten öyle örnekler ? Varsada denemek cesaret isterBiraz şans meselesi galibaKadın için demiyorum ama erke için tinderın kullanış amacı belli. Erke diyor bir iki takılayım aa bir bakıyor nikah masasında
![]()
Var baya hemde. Nasibin nerden geleceği belli olmuyor işteVarmı gerçekten öyle örnekler ? Varsada denemek cesaret ister![]()
Varmı gerçekten öyle örnekler ? Varsada denemek cesaret ister![]()
Genellikle evde duran bir insandım dışarıya da yalnız çıkardım. Yalnız yürüyüşe çıkar yalnız bisiklete binerdim. Hayatımda ailemden başka neredeyse kimse yoktu. Sevgilim beni buldu diyebilirim. İnternetten tanışmadım bu arada cidden kader gibi bir şeydi.Genellikle evde duran kızın ilerde eşi sevgilisi olur mu ?
ben oradan tanıştım. 4 senedir beraberiz, ailelerimizi tanıyoruz falan.
Bi arkadaşımın babannesinden duymuştum delik boncuk yerde kalmaz derdi. Nasibinde varsa karanlık odada da durdan gelir seni bulur eş kişisiGenellikle evde duran kızın ilerde eşi sevgilisi olur mu ?
Abimin hanımı hep evde duran birisi. Görücü usulüyle oldu. İyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Kendilerince yaşıyorlar. Allah hayırlı eylesin inşallah bundan sonrası için. Sizin için de hayırlısı olsun inşallahGenellikle evde duran kızın ilerde eşi sevgilisi olur mu ?
Yok nerde gezecem çalışıyorum ekmek parası :)))koskoca AVM de ben bulamadiysam yorum yapmiycamGezdiğin yerler yanlış![]()
Gulben bile evden çıkmadığı halde bulduysa 3 kişiyi elbet herkeste ümit var demektir![]()