• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık ?

Şimdiye kadar anladığım bu ... tinderden nasıl koca bulunuyor mahtığım hala çözmedi . Ama güzel bişey, oturduğun yerden armut piş ağzıma düş 😂😂
Biraz şans meselesi galiba :KK70: Kadın için demiyorum ama erkek için tinderın kullanış amacı belli. Erkek diyor bir iki takılayım aa bir bakıyor nikah masasında :KK70:

Genellikle evde duran kızın ilerde eşi sevgilisi olur mu ?
Genellikle evde duran bir insandım dışarıya da yalnız çıkardım. Yalnız yürüyüşe çıkar yalnız bisiklete binerdim. Hayatımda ailemden başka neredeyse kimse yoktu. Sevgilim beni buldu diyebilirim. İnternetten tanışmadım bu arada cidden kader gibi bir şeydi.

Bu sorunun cevabı beklentiye göre değişir

Misafirliğe gelen Cevriye teyze beğenip yeğeni ile tanıştırmam istediğinde olur deyip ilk tanışmada aşktan uçmayı beklemezsen olabilir

Ama bir gün kapı çalacak, kargocu ile göz göze geleceğiz hayatımın erkeği deyip beyaz doblosuna binip gideceğim dersen olmaz

Beklentiler önemli

Eskiden de kızlar işe spora kursa gitmiyor ama evleniyordu zira çevreleri uygun görünenlere öneriyordu

Ama şu kişi ile uyumlusunuz denilen durumlarda “olmaz ben tanışarak evlenmek istiyorum “ der görüşmeyi reddederseniz eve hayatınızın aşkı gelmez

Ya okulda ya işte ya kursta ya ortak arkadaş vasıtası ile tanışıyor genelde

Ha bir arkadaşım var İstanbul da sahilde bankta otururken tanışmışlar hala çözemem, erkek benim arkadaşım nasıl gidip o muhabbeti kurmuş diye yine kadın da öyle her muhabbete kapılacak birisi değil ama olmuş işte 😂

Genellikle evde duran kızın ilerde eşi sevgilisi olur mu ?
Abimin hanımı hep evde duran birisi. Görücü usulüyle oldu. İyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Kendilerince yaşıyorlar. Allah hayırlı eylesin inşallah bundan sonrası için. Sizin için de hayırlısı olsun inşallah

Olmayınca olmuyor :)) aktif çalışan biriyim ama haaaalaaaa bekarus🤣

Evde durunca nasıl keşfedileceksin? Anca görücü usulu olur.
“Her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardandır.” İlişki kurmak için mümkün olduğunca sosyalleşmek lazım.

Back
X