Yalnızlık

visnetozu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
541
1.020
63
Kendimi çok yalnız hissediyorum, hiç konuşup içimi dökebileceğim arkadaşım yok. 25 yaşındayım 4 senelik bir ilişkim yeni bitti. Kendimi o günden beri o kadar yalnız hissediyorum ki sürekli ağlıyorum. Ailem beni biraz içine kapanık biri olarak yetiştirmiş onlara bu konuda çok kızıyorum ama artık çok geç. Bu yaştan sonra arkadaş bulabileceğime ya da tekrar hayatımda birinin olabileceğine inanmıyorum. Gelecek kaygısı yaşıyorum herkes düzenini kurmuş tek ben boşlukta gibiyim. Nasıl düzelirim bilmiyorum 😔

Yaşınız daha çok genç. Hayatınızda daha neler neler olacak, mutlaka yeni başlangıçlar göreceksiniz. Ama şimdi uzun bir ilişkiden çıkınca böyle hissetmeniz çok normal zaten. Bir kaç ay acınızı yaşayın, acıyı ertelemeyin veya gömmeye çalışmayın. Ama hergün mutlaka kendinize de vakit ayırın, bir yürüyüş olur bir aktivite olur. Yeni insanlar tanıyabileceğiniz sosyal alanlara katılmaya gayret gösterin. Umarım herşey güzel olur sizin için.

Yaşınız daha çok genç. Hayatınızda daha neler neler olacak, mutlaka yeni başlangıçlar göreceksiniz. Ama şimdi uzun bir ilişkiden çıkınca böyle hissetmeniz çok normal zaten. Bir kaç ay acınızı yaşayın, acıyı ertelemeyin veya gömmeye çalışmayın. Ama hergün mutlaka kendinize de vakit ayırın, bir yürüyüş olur bir aktivite olur. Yeni insanlar tanıyabileceğiniz sosyal alanlara katılmaya gayret gösterin. Umarım herşey güzel
Yaşınız daha çok genç. Hayatınızda daha neler neler olacak, mutlaka yeni başlangıçlar göreceksiniz. Ama şimdi uzun bir ilişkiden çıkınca böyle hissetmeniz çok normal zaten. Bir kaç ay acınızı yaşayın, acıyı ertelemeyin veya gömmeye çalışmayın. Ama hergün mutlaka kendinize de vakit ayırın, bir yürüyüş olur bir aktivite olur. Yeni insanlar tanıyabileceğiniz sosyal alanlara katılmaya gayret gösterin. Umarım herşey güzel olur sizin için.
Teşekkür ederim. Kendimi derslerime vermeye çalışıyorum, dil öğrenmeye çalışıyorum ama bilmiyorum tek başıma sosyal alanlara girmekten korkuyorum. Yürüyüş yapıyorum ama yürüyüş yaparken de kimseyle karşılaşmıyorum. Bir yerlere gitmek için de yanımda biri olsun diyorum o da olmayınca evde kendi kendime zaman geçiriyorum sadece. Şimdi sevgilim de olmadığı için sadece evde üzülüp duruyorum başka bir şey yapamıyorum.

Çok geç diye düşünmeyin asla isterseniz 70 yaşında olun yine de o özgüveni kazanma yolları var.Ben size terapi almanızı öneririm.

Bir işe girin çalışın, etkinliklere katılın. Merak ettiğiniz bir mesleğin kursuna gidin. Hareketli deli müzikler dinleyin.( insanın ruhuna iyi geliyor)
Çekinmeyin ya kim şu hayatta 4 4 lük ki. Bazen langır lungur olmak lazım hayat öyle çekiliyor başka türlü zaman bile geçmiyor.

Öğrenciyim bir taraftan da KPSS çalışmaya çalışıyorum
Okula hala aktif gidiyorsanız klüplere katılmaya çalışın, bir iki sohbet açsanız arkadaş edinirsiniz. Kendinizle çok başbaşa kalmamaya çalışın. Basit bir gülümseme bile arkadaş edinmenize neden olur

Vardı ama ister istemez mesafe oluştu şimdi pat diye mesaj atabileceğim birisi yok. İki arkadaşım var ama onlarda kendi hallerinde herkesin ayrı arkadaş grubu, çevresi var.
Bir daha sevgilin olduğunda çevreni boşlama, bütün planlarını sevgiline göre yapma.

Okula hala aktif gidiyorsanız klüplere katılmaya çalışın, bir iki sohbet açsanız arkadaş edinirsiniz. Kendinizle çok başbaşa kalmamaya çalışın. Basit bir gülümseme bile arkadaş edinmenize neden olur
Uzaktan devam ediyorum, sınav dönemi birkaç kişiyle konuşuyorum ama herkesin grubu var kimse pat diye grubuna almak istemiyor haliyle

Bir daha sevgilin olduğunda çevreni boşlama, bütün planlarını sevgiline göre yapma.
Bunu ben de biliyorum ama bu tek benim tarafımdan olan bir şey değil. Arkadaşlarım da ben sevgili yaptıktan sonra kendi çevrelerine daha fazla odaklandılar, ben her yere erkek arkadaşımla gitmiyordum sonuçta beni de davet edebilirlerdi.

Genelde kadınlar bir erkek bulunca adamı hayatının merkezi yapıp herkesle iletişimlerini kesiyorlar. Adam terkedince de yapayalnız kalıyorlar.

Genelde kadınlar bir erkek bulunca adamı hayatının merkezi yapıp herkesle iletişimlerini kesiyorlar. Adam terkedince de yapayalnız kalıyorlar.
Herkesle iletişimimi kesmedim, benim zaten eskiden de arkadaş çevrem yoktu içine kapanık, sessiz, sakin biriyim belirttiğim gibi. Önceden olan birkaç arkadaşımda farklı yerlerde ünilere başladılar kısacası herkesin çevresi değişti, yeni arkadaş grupları kurdular benim dahil olamadığım e haliyle aramıza mesafe girdi. Yazsam bile o eski samimiyetimiz olmaz. Sevgilim varken bu durum daha tolere edilebilir haldeydi çünkü bir kahve içip konuşacak birisi vardı en azından. Şimdi o da olmadığı için ben de derdimi yazdım. Bunu anlamakta niye zorlandınız anlamadım.

Kendimi çok yalnız hissediyorum, hiç konuşup içimi dökebileceğim arkadaşım yok. 25 yaşındayım 4 senelik bir ilişkim yeni bitti. Kendimi o günden beri o kadar yalnız hissediyorum ki sürekli ağlıyorum. Ailem beni biraz içine kapanık biri olarak yetiştirmiş onlara bu konuda çok kızıyorum ama artık çok geç. Bu yaştan sonra arkadaş bulabileceğime ya da tekrar hayatımda birinin olabileceğine inanmıyorum. Gelecek kaygısı yaşıyorum herkes düzenini kurmuş tek ben boşlukta gibiyim. Nasıl düzelirim bilmiyorum 😔
Ilk once kendine zaman ver. Robot degiliz biten arkadaşlik, ilişkilerin ardindan huzunlenmemiz normal. Hüzünlü olduğumuz için sadece karamsar dusunuyoruz. 25 yaş çok mu? Ben eşimi 26 yaşimda tanidim ama onceki yillarda benim için hersey geç demedim. Sadece zaman tani kendine. Bizler bizim için sakli olan guzellikleri bilemiyoruz. Hemen diyoruz ki şunu istedim neden sahip olmadim. Sahip olduklarin için şukret, ayrildiysan vardir bunda da bir hayir de. Yoluna devam et. Daha yolun ennn başindasin. Şimdiden pes etmişsin hem de boyle yoktan sebeplerde. Ileride karşina çikacak zorluklarla nasil baş ediceksin? Yaninda biri varken herşeyin pembe diziye doneceğini mi saniyorsun? Ileriye bak. Zayif olma. Zayiflarsan yalnizlikdan karşina çikan serseriyi bile gonlune alirsin, kisa sureli yalnizlik ömür boyu pişmanliğina donuşur.

Benim yaşımdakilerin hayatı hep düzen içinde gibi ama 😐 benim hayatım düzelmeyecekmiş gibi geliyor bundan korkuyorum
Bana da öyle gelmişti 25 imde .
Depresyona girecektim adeta
İki ay sonra eşimle tanıştım

4-5 ay sonra evlendik
İnanmayacaksin ama çok aşkla ♥️

Back
X